Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr tebrik ediyorum hepinizi a.s.
ve çoookk merak ediyorum nevraaa ne yapıyor acep diye maaşallah 3 - 2 3 - 2öyle gidiyor kilolar :)))
kulakım çınladı hemmen geldim..
canım valla ben yaklaşık 4 aydır diyetteyim ve hiiiç bozmadım galiba sır bu...herhafta neredeyse hep birer kilo kadar verdim ama şu son haftalarda haftasonu spora ağırlık verdim bu son kiloları atmada etkili oluyo bence.
yani aylardır süren bi mücadele bu...umarım kısa sürede hedefime ulaşıp mezun olurum bende...

çitol canım ben 101 kiloyum hedefim 80 ama ben öncelikli hedef belirledim daha kısa bir hedef daha motive ediyor beni ilk hedefim 95 inşallah bu sefer başarırım

yine listedeyim. zemuszemus

artık şu tatil modundan çıkın hanımlar huuuu şakkıdı

of ya persembe kilo bildirimi yaparken elektrikler kesilmişdi ben msjı yolladım sanıyodum ama yollamamısım bu aralar çok kafam daganık kusura bakmayın lütfen mafoldumben kilomu bilmiyorum doktor günüm pazar çünkü geçen haftada pazar gitmemişdim onun için belli deil bu hafta kısmetse yarın belli olcak hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bakalım işsiz kaldıgım süre içinde nası kilo verce m hoof hoff mafoldumben

allahım ben de sıkı sıkıya uyuyorum ama sonuç haftada 500 gram :bbo: bakalım spora başladım olmadı sporu iki katına çıkaracağım...

herkese merhaba

şimal ben akşam 18:00 den sonra yememe diyeti yapıyorum 4 kiloyu bu şekilde verdim
kendimi yorgun hissedersem hemen portakalsuyu sıkıyorum evde portakal yoksa c vitamini aldım suda eriyenden onu içiyorum

akşam da çay yerine sıcak/ılık su içiyorum

arkadaşlar bende bu gruba girip çıkanlardanım sürekli nedeni ise yapamayıp bozuluyorum ve buradaki arkadaşlarında motivasyonunu da bozmak istemiyorum

ama süreklide aklım burada, şu anda durumlar nedir kimler var kimler yok bilmiyorum ama ufak bi bilgi verirseniz belki bende pazartesiden itibaren tekrar katılırım
tartı günü hangi gündü onu bile unutmuşum

ama süreklide aklım burada, şu anda durumlar nedir kimler var kimler yok bilmiyorum ama ufak bi bilgi verirseniz belki bende pazartesiden itibaren tekrar katılırım
tartı günü hangi gündü onu bile unutmuşum

ben burdayım hala rubii
ama yerimde syıyorum kaydirigubbakcemile

ıyi geceler şişmandaşlar..:):)

Nasılsınız??eyisiniz,eyisiniz..:):) Ben de iyiyim bunalımımı yaşadım,kaprisimi yaptım..Reglimi oldum geldim..

Allahım, Okan manyak ya..Acaip mutlu oluyorum izlerken onu,eşimde ha bire tamam artık bende film izliycem diyip duruyor...

Bugün güzel bir gün geçirdik,kızımın tiyatro öğretmeni,aynı zamanda arkadaşımız evde yemek sonrası güzel ve koyu muhabbet ettik..

ıyi geldi her telden konuşup masa başı kahramanlığı yapmak..Birinci konumuz tekel işçileri idi..

Sonra bağlama ile sonlandırdık..:) citol'e duyurulur..

Bu arada tursari kardeşine muutluluklar diliyorum..

Fisun'cum,hemşerim iyi olmana çok sevindim..

Bonus'seninde iyi olmana çok sevindim,anlarsın ya..hihihi

dilencii,sana ne diyceğimi bilemiyorum,demiycemde zaten..:):)

nevra,sana heeeç demiycem..:roflol:

namem,verdiğin o tarif muhteşem bir lezzetimiş..merciii diyorum..

Yeni gelen etine dolgun arkadaşlarımız hoş gelmişler,sefalar getirmişler..:):)

Ben yine kilo aldım.. Hiiç olmayan şey ama niye oldu bilmiyorum..
:roflol:

kızlar bende yarın başlıyacağım yarın sabah kilo ve boy ölcülerimi yazacagım size
bakalım neler olacak su listeye benide eklermisiniz

cıtol a

canım teŞekkÜr ederım oldu ama Şuankı kılom 86 bıde bunu herzaman nasıl degıŞtırecem tatlım onuda bana bı anlat tamam baŞaka bıŞey ıstemıyorum
Çoookkkk ÖptÜmmmm byeee

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanii akşamlar kızlar nasılsınız neler yapıyonuz bakalım ben artık karar verdim kaybettiğim motivasyonumu kazandım yarından itibaren yeni bir başlangıç yapıcam bakalım bir haftada ne kadar vercem bu sefer daha çok azimliyim
yazın o güzel cicibici elbiseleri giymek istiyorum kıyafet alırken üzülmek istemiyorum tutacağım şu boğazımı hazirana kadar enaz 65 olmam lazım sizde bana katılın hadi canlanalım bak yaz geliyo buralarda ağaçlar çiçek açtı bile
varmı benimleYARIŞMAK isteyen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…