opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanii akşamlar kızlar nasılsınız neler yapıyonuz bakalım ben artık karar verdim kaybettiğim motivasyonumu kazandım yarından itibaren yeni bir başlangıç yapıcam bakalım bir haftada ne kadar vercem bu sefer daha çok azimliyim
yazın o güzel cicibici elbiseleri giymek istiyorum kıyafet alırken üzülmek istemiyorum tutacağım şu boğazımı hazirana kadar enaz 65 olmam lazım sizde bana katılın hadi canlanalım bak yaz geliyo buralarda ağaçlar çiçek açtı bile
varmı benimleYARIŞMAK isteyen
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanii akşamlar kızlar nasılsınız neler yapıyonuz bakalım ben artık karar verdim kaybettiğim motivasyonumu kazandım yarından itibaren yeni bir başlangıç yapıcam bakalım bir haftada ne kadar vercem bu sefer daha çok azimliyim
yazın o güzel cicibici elbiseleri giymek istiyorum kıyafet alırken üzülmek istemiyorum tutacağım şu boğazımı hazirana kadar enaz 65 olmam lazım sizde bana katılın hadi canlanalım bak yaz geliyo buralarda ağaçlar çiçek açtı bile
varmı benimleYARIŞMAK isteyen
slm kızlar nasılsınız canım hiç pcye girmek istemiyordu girsemde elim tuşlara gitmiyordu martta olacağım ameliyatı bu hafta içinde olma ihtimalim varmış salı günü gideceğiz babamla belki perşembe ve
canım ben bugün hala 101 kiloyum şimdi oturup telefonumu kuracağım 2 saatte bir alarm verecek ve bende kalkıp listeme göre gerekeni yiyeceğim ama henüz listem yok metebolizmanın hızlı çalışması için 2 saatte bir yiyin diyorlarya inşallah işe yarar
Günaydın bayanlar
Kızım su çiçegi çıkartıyor onu sağlıkocagına götürdüm ilaçlarını aldım
sabah yarım simitle bolca peynir yedim
şimidi temizlige girişicem
neyse çok uzattım benim aldığım karar şu
1) kendimede masa hazırlayacağım öğlenleri sıcak sıcak bir yemek yiyince eski oburluğum sürekli açlık hissi olmayacak diye düşünüyorum hem 2 saatte bir birşeyler yiyeceğim
2) özel rejim yemekleri yapmayacağım ama her zaman koyduğumdan daha az yağ koyacağım yemeklere ve daha çok sebze pişireceğim
3) zaten çok içerim ama en az 2 litre su içeceğimden emin olacağım
4) akşamları 8:30 dan sonra bu saat benim için daha gerçekçi bir şey yememeye çalışacağım yada yağsız yoğurt alınca 2-3 kaşık yoğurt saat 10:30 gibi yiyebilirim akşam yemeklerini biraz daha erken saate alacağım
5) haftanın 3 günü spora yazıldım çarşamba başlayacağım ağır değil ama sadece 20 dk yürüme bantı 5 dk kürek 10 dk bisiklet ve bir kaç bel hareketi yani toplam 45-50 dakika sürecek
evet şimdilik bu kadar şimdide iyi kötü liste yapacağım ana yemekler için değil artık onlar Allah ne verdiyse yiyeceğim ara öğünlerde yiyebileceklerimi listeliyeceğim ve hangisi varsa onu yiyeceğim
süperr iş çıkarmışsın
birde uygularsann tam olur cnmm
zaten akşamalrı afif yemek ve 6-7 den sonra yememek bile çok işe yarıyor
birde gece yatmadan bir bardak süt içmk
sabah zinde ve daha tok uynmamızı saglarmış
bir ara gittigim diyetisyen sölemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?