Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız canım hiç pcye girmek istemiyordu girsemde elim tuşlara gitmiyordu

Son düzenleme:

ben varım arkadaşım bende aynı şekilde üzerime hiç birşey bulamıyorum 65 olmasam bile 80 olayım yeter

günaydınnn kızlarrrrrrrr opuyorumnanaktan

msjları okuyacak zamanım yok su an
bugun yerime alınan eleman gelicekdi sözde ilk günden sapıttı herüf saat 9 oldu hala gelmedi :mymeka: bu hafta son haftam ewden çok girebilcemi sanmıyorum çünkü ewde pc hiç açasım gelmiyo nedense boshayallersmile şimdi gelelim güzel haberlerimizeeeee dün doktor günümdü :1rolleyes: 104 kilo çıkdım doktorumdan koca bi aferim aldım :1rolleyes: sonra durumumu anlattım doktoruma 5 seansın parasını ödemşdim pesin pesin işten çıkdıgımı seanslarımın hemn bitmesini istemedigimi tedaviye ara vermek istemedigimi anlattım oda bende bırakmanı istemem iyi gidiyosun çünkü dedi ve seanslarımı 3 haftaya çıkardı :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: ben 2 haftada yeter demişdim ama o iyi gidiyosun 3 haftada gelsende olur yeterki dikkat et yediklerine dedi :dance: :dance: :dance: mayısa kadar rahatım çok sükür sonrada gittigimde ödüycem parayı seans bası yani :1rolleyes: yüzmeye gidmek istedigimide söyledim gide bilirsin ama çok zorlama kendini dedi bugun bas vuru yapıcam belediyeye umarım bi an önce kontenjan açılırda haftaya baslarım :1rolleyes: :1rolleyes: işte benden bukadar canlar sizi seviyorum görüşmek üzere simdi işime döneyim son hafta son işlerimi yapayımda arkamdan küfür etmesinler

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

canım sana tamamen katılıyorum.yarısa bende varım.ama dıyet doktorlarının verdıgı gıbı gunluk lısteler olusturalım.herkes gunluk o lısteyı uygulasın.yeter artık kızlar kendımıze gelelım.artık.alsanaalsanasmileben bugun yuruyusede baslıyorum.gunde 2 lıtre suda ıcıyorum.:içelim:aksam dugundeydım kızlar..ınanın herkes zayıf.bense neremı saklıyacagımı sasırdım.ustelık mantomda dar gelıyordu.otururken kımse gormeden dugmelerı actım.ayagı kalkarkende kımse gormeden ılıkledım.yanı kızlar aksam epey sıkıntım vardı.neden su bogazımıza sahıp degılız.neden bukadar uyusuguz.cokacimcoookyeeeteeeer artıııııııııııııııııııık dıye bagırmak ıstıyorum.:1no2::1shok:capriice tebrık ederım tatlım boyle kılo vermeye devam........:lepi:

günaydın çıtır kızlar bana katılmak isteyenlere teşekkür ederim neler yapalım önce bir kararlaştıralım herkes fikrini sölesinzemuszemus

canım ben bugün hala 101 kiloyum şimdi oturup telefonumu kuracağım 2 saatte bir alarm verecek ve bende kalkıp listeme göre gerekeni yiyeceğim ama henüz listem yok metebolizmanın hızlı çalışması için 2 saatte bir yiyin diyorlarya inşallah işe yarar

geçmiş olsun canım Allah şifa versin ne amaliyatı bilmiyorum ama umarım çok iyi geçer ve hemen dönersin

Günaydın bayanlar

Kızım su çiçegi çıkartıyor onu sağlıkocagına götürdüm ilaçlarını aldım

sabah yarım simitle bolca peynir yedim
şimidi temizlige girişicem

benim bir listem var arkadaşım gerçektende öle iki saatte bir meyva var yani 3 ana öğün hatta 4 ara öğünüm var ben saat 6 dan sonra bir şey yememeğide düşünüyorum bununda işe yardığını duydum hergün en az 30 dk olmak üzere spor yapacağım ben genelde koşu bandında yürüyorum ve elma sirkeli ballı su içeçeğim içiyordum önceden düzenli kullanınca işe yaradı sende deneyebilirsin benden şimdilik bu kadar ve bol bol su sabahki yediklerimide yazayım
bir dilim kepek ekmek
5 adetyeşil zeytin
2 -3 adet marul yaprağı
bir küçük boy domates ve sabahtan beri 5 bardak olmuştur içtiğim su daha ağzıma bişey koymadım

Günaydın bayanlar

Kızım su çiçegi çıkartıyor onu sağlıkocagına götürdüm ilaçlarını aldım

sabah yarım simitle bolca peynir yedim
şimidi temizlige girişicem

geçmiş olsun canım benim oğlumda atlatalı 15 gün oldu aşısı varsa çabuk geçiyor ama kaşımasın diye uğraştım biraz

nerde hata yapıyorum diye düşündüm kızlar öncelikle hatalarımı düzeltmem gerekiyor sonra çok ciddi rejim listeleri hazırlamayacağım çünkü onlara hem uyamıyorum uysamda tamam dediğim yerde geri kilo alıyorum o yüzden yemek sistemimi kökünden değiştireceğim

şimdi benim en büyük hatam ve sanırım kilo alma sebebim gündüz evde tek başıma kendime doğru dürüst bir masa hazırlayıp yemiyorum ya aç dolaşıyorum yada olmadık atıştımalıklar yani kilo aldırıcılar yiyorum ki bunlar karnımı doyurmadığı için yada gözümü doyurmadığı beni tatmin etmediği için abartıyorum yemeği her seferinde bunuda yiyeyim sonra yemem diyorum tabi

e akşamlarıda aç kurt gibi saldırıyorum yemeğe sonra yemek sonrası yenilenler gecenin geç saatine kadar artık tatlı meyve çekirdek ne ararsanız şimdi bakınca ben kilo almayayımda kim alsın

neyse çok uzattım benim aldığım karar şu

1) kendimede masa hazırlayacağım öğlenleri sıcak sıcak bir yemek yiyince eski oburluğum sürekli açlık hissi olmayacak diye düşünüyorum hem 2 saatte bir birşeyler yiyeceğim
2) özel rejim yemekleri yapmayacağım ama her zaman koyduğumdan daha az yağ koyacağım yemeklere ve daha çok sebze pişireceğim
3) zaten çok içerim ama en az 2 litre su içeceğimden emin olacağım
4) akşamları 8:30 dan sonra bu saat benim için daha gerçekçi bir şey yememeye çalışacağım yada yağsız yoğurt alınca 2-3 kaşık yoğurt saat 10:30 gibi yiyebilirim akşam yemeklerini biraz daha erken saate alacağım
5) haftanın 3 günü spora yazıldım çarşamba başlayacağım ağır değil ama sadece 20 dk yürüme bantı 5 dk kürek 10 dk bisiklet ve bir kaç bel hareketi yani toplam 45-50 dakika sürecek

evet şimdilik bu kadar şimdide iyi kötü liste yapacağım ana yemekler için değil artık onlar Allah ne verdiyse yiyeceğim ara öğünlerde yiyebileceklerimi listeliyeceğim ve hangisi varsa onu yiyeceğim

çok konuştum benden başka yazanda yok ama birşey daha bugün ara öğünde 2 ceviz yedim mesela ama çeyrek yaptım cevizleri 8 lokma yaptı ve onlarıda çok çiğnedim daha çok birşeyler yemiş gibi oldu bunuda deneyeceğim mesela elmayı elime alıp hemen ıssıra ıssıra 6-7 lokmada bitirmeyeceğimi ufak lokmalar ve uzun çiğneme

ve lütfen dua edin bütün bunları uygulayabileyim lütfen ilk hedefim 95 ama 2 rakamlı bir kilo görmek bile beni şimdilik çok mutlu edecek

süperr iş çıkarmışsın
birde uygularsann tam olur cnmm
zaten akşamalrı afif yemek ve 6-7 den sonra yememek bile çok işe yarıyor
birde gece yatmadan bir bardak süt içmk
sabah zinde ve daha tok uynmamızı saglarmış
bir ara gittigim diyetisyen sölemişti

herkese merhabalar ben geldimmmmmmmm hepinizi çok özledim deli gibi diyet ve spor istiyorummmmmmmm motivasyon istiyorummmmmmm herkeslerden öneriler bekliyorummmmmmmmmmmm hadi bi el atın bana lütfennnnnnnnn iki ay oldu regl olamıyorum ilaç kullanmak istemiyorum yardım edin
kilo almamı tetikliyo olamamak mafoldumben mafoldumben mafoldumben

teşekkür ederim canım bir ara kendi kendime yazıyorum hissine kapıldım bu cevap iyi geldi inşallah uygulayabilirim kararlıyım doğrusu bana dün sorsanız ne yiyorsunuz diye e ben doğru dürüst bişey yemiyorum aslında derdim doğruda ama ben miktarı azda olsa kilo yapıcı şeyler yiyomuşum ve en yanlış saatte yiyormuşum en kötüsüde hadi bir gofret yiyeyim gerçi çok kilo aldırıyor ama diye düşünüyordum hep böyle düşündükçe daha çok kilo alıyor insan şimdi vereceğim diyorum vaktinde ve ölçülü yiyeceğim bu sefer yediklerim beni zayıflatacak hatta düzenli yedikçe daha çok kilo vereceğim hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…