şimal canım senı cok kararlı gordum.insallah sende bızde ıstedıgımız kıloya ulasırız.canım senınle aynı kılodayız lutfen destek olalım bırbırımıze ve verelım su kıloları.ben su ıcmıyorum onun ıcın kılo daha cabuk alıyorum.ama cıtole soz vermıstım ogunden berı daha fazla su ıcıyorum.bırde hergun yuruyus bandında yuruyecegım dıyorum ama onuda yapmıyorum bende 4 cocuk var kendımı yoırgun hıssedıyorum.halıyle cok ısım var.evımde 200 metre kare aksama kadar evın ıcınde delı danalar gıbı dolanıp duruyorum ama yınede kılo vermıyorum.demekkı daha hareketlı olmalıyım ama hıc halım kalmıyo.soyle benı canlandıracak bırseyler lazım.lmaz:
bana yardım elini uzatacak tombiş bir hatun yok mu yada hayunlarrrrrrr senağlama senağlama senağlama
ay aşk olsun canım yaaa sayfa sayfa yazıyorum daha ne yapayım
bana yardım elini uzatacak tombiş bir hatun yok mu yada hayunlarrrrrrr senağlama senağlama senağlama
ben yazdım arkadaşım benle yarışmak isteyen varmı diye ben yardım edereim elimden ne gelirse yaparım motivasyon çok önemli ben bugün sil baştan başladım kendime söz verdim haziran ayına kadar 65 olcam diye bir hedef koy çikolatayı ağzına götürürken örneğin aklına hedefin gelsin yazın giyeceğin güzel elbiseleri düşün ve yediklerini yazmayı dene ben de bugün başladım bakalım bir hafta sonra neler olacakolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
tamam canım abrosiam anlaştık kaçamak yaparsak kulaklarımızı çekelim olur mu ????? evet yazın herşey çok güzel olmalı seni seviyorum ölümüne kankayızzzzzzzz kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 delikafadulden
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz şimalim ambrosiam bursa16mmmm bugün kahvaltı yapamadım 1 üçü bir arada içtim üzgünüm ama biraz hasta gibiyim sizi seviyorummmmmmm tontiş hatunlarrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?