Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şimal canım senı cok kararlı gordum.insallah sende bızde ıstedıgımız kıloya ulasırız.canım senınle aynı kılodayız lutfen destek olalım bırbırımıze ve verelım su kıloları.ben su ıcmıyorum onun ıcın kılo daha cabuk alıyorum.ama cıtole soz vermıstım ogunden berı daha fazla su ıcıyorum.bırde hergun yuruyus bandında yuruyecegım dıyorum ama onuda yapmıyorum bende 4 cocuk var kendımı yoırgun hıssedıyorum.halıyle cok ısım var.evımde 200 metre kare aksama kadar evın ıcınde delı danalar gıbı dolanıp duruyorum ama yınede kılo vermıyorum.demekkı daha hareketlı olmalıyım ama hıc halım kalmıyo.soyle benı canlandıracak bırseyler lazım.lmaz:

valla canım hep aynı sorunlar ev hanımlığı en zor iş hergün aynı şeyler sil baştan yap yap bitmiyor valla çok kıymetide yok akşama kadar canım çıksada akşam sonuç aynı hiçbirşey yapmasamda sağolsun eşim bu ne böyle demez ama bugün karar aldım artık eve değil kendime bakacağım biraz evi şöyle bir topladım ama kıyı köşe yok yemeğimide yaptım e oğlanın odası malum çok dağınıktı topladım yeter biraz önce kalktım bir güzel makyaj yaptım valla iyi geldi güzel hissettim sonra biraz dışarı çıktım çok kısa mesafeler markete fırına felan gittim ama havam değişti evde oturacağıma iki adım yürüdüm sonra kendime bir toka aldım hoşuma gitti gelip taktım koca bir bardak su içtim.

bu gün aç değilim düzenli yemeğimi yedim ve bu yemeklerle zayıflayacağım bu çok güzel hadi kızlar ya motivasyon biraz nerdesinizzz

bu arada bizim market küçük biryer yağsız yoğurt bulamadım burda ama yarın çıkıp az uzaktaki markete gideceğim orada vardır ama bizim market küçük kaplar getirmiş onlardan aldım hatta 2-3 tane alacaktım yarın gelir alırım dedim bahane ile sokağa çıkarım bu güne kadar çok hareketsiz olduğum için kendimi çok yormadan yapacağım yavaş yavaş alışa alışa birde bende kansızlık var nefesim tıkanıyor ama evde oturacağıma gezerek yürüsem bile iyidir di miii

Nerdesiniz yaaa kendi kendime yazıyorum gene

bana yardım elini uzatacak tombiş bir hatun yok mu yada hayunlarrrrrrr senağlama senağlama senağlama

ben yazdım arkadaşım benle yarışmak isteyen varmı diye ben yardım edereim elimden ne gelirse yaparım motivasyon çok önemli ben bugün sil baştan başladım kendime söz verdim haziran ayına kadar 65 olcam diye bir hedef koy çikolatayı ağzına götürürken örneğin aklına hedefin gelsin yazın giyeceğin güzel elbiseleri düşün ve yediklerini yazmayı dene ben de bugün başladım bakalım bir hafta sonra neler olacakolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

tamam canım abrosiam anlaştık kaçamak yaparsak kulaklarımızı çekelim olur mu ????? evet yazın herşey çok güzel olmalı seni seviyorum ölümüne kankayızzzzzzzz kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 delikafadulden

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

slm citolcüm ölçümdeki fark tablosu ne zaman verilecek 10 gün oldu yeni aya gireli yoksa verdinde benmi kaçırdımkaydirigubbakcemile3

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz şimalim ambrosiam bursa16mmmm bugün kahvaltı yapamadım 1 üçü bir arada içtim üzgünüm ama biraz hasta gibiyim sizi seviyorummmmmmm tontiş hatunlarrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

günaydın kızlarrrr hadi ama nerdesinizzzz

ben sabah kalktım peynir ekmek yedim şekersiz çay ile sonra çıktım yürüdüm biraz hava çok soğuk olsun az oldu ama genede mutluyum. Saçlarım için bir maske tarifi vermişti arkadaşım gereken malzemeleri aldım uygulayacağım bu gün sonra geldim arada ceviz yedim hadi ama bak birde yarışıyoruz bu gidişle yeneceğim hepinizi

geçmiş olsun ama kahvaltısız olmaz hele öyle kahve ile hiç olmaz canım benim . Zorla kendini biraz birkaç lokma olsun ye lütfen

ara öğünleri listeleyeceğim demiştim şimdilik meyveler var evde , 1 avuç leblebi, grisini,ceviz,yoğurt ama yarın eti limonlulardan alacağım kısmetse oda değişik olur

Günaydınnn..

Hastayım bende,tüm eklemlerim sızım sızım sızlıyo ve öksürüyorum,gece hep öksürerek uyandım..

Kahvaltım,30gr peynir..zeytin 17gr. bal,bir çay kaşığı,iki tam buğday ekmeği..
ÇAy içiyorum hala,

Kalorileri gün bitiminde yazıcam..Bugün tartıldım kilo almışım..Umarım cumaya kadar cetvelimdeki kiloya inerim..

ıyi bir jinekolog araştırıyorum,haftaya kesin gidicem artık..

Öpüldünüz..

namem pısst..

naaparsın, browni güzeli.:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…