Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar ben bi diyet yapıyorum başladığımda 102 kiloydum şu 98 kiloya düştüm çok mutluyum

günaydın kızlar dün öldüm ya açlıktan akşam saatleride elim ayağım boşandı titremeye başladım açlıktan birde ev temizliğiyle uğraştım dün bitmişim bugün sabah erken uyandım canım kahvaltı istemedi saat 10 gibi bir dilim kepekli ekmek
5 adet yeşil zeytin çok severim kendisinide 2 kaşık reçel yedim biraz öncede yeşil çayımı içtim kızımı doyurdum şimdi ev işleriyle oyalanacağım bakalım kim bu hafta daha fazla verecekzemuszemuszemuszemus

geçmiş olsun arkadaşım ama birazda olsun kendini zorlamalısın yoksa daha çok halsiz düşersin
tt:içelim::içelim:

selam arkadaşlar ben bi diyet yapıyorum başladığımda 102 kiloydum şu 98 kiloya düştüm çok mutluyum

merhaba
4 kiloyu kaç haftada verdin.ben ekmek ve pilavı kestim yediklerimede dikkat ediyorum abur cubur yemedim bir haftada bir kilo verebildim.3 haftada 3 kilo verdim 97 oldum.sen hangi diyeti yapıyosun diyetisyene gittinmi

merhaba
4 kiloyu kaç haftada verdin.ben ekmek ve pilavı kestim yediklerimede dikkat ediyorum abur cubur yemedim bir haftada bir kilo verebildim.3 haftada 3 kilo verdim 97 oldum.sen hangi diyeti yapıyosun diyetisyene gittinmi

diyetisyene gittim bana öyle bir diyet verdiki ben yapamadım çok fazla yemek yediriyordu bende elma diyeti diye bir diyet buldum tam benlıkti sabah kahvaltı yapıyorsun tüm gün elma yiyorsun 4 5 bardak yeşil çay 2.5 litr su içiyorsun cumartesi başladım bugün sabah tartıldım 98 geldim hiç zorlanmadan yapıyorum diyetimi günde 1-2 saat yürüyüş zemuszemus

kızlar en az bi 70kiloya düşene kadar bunu yapmaya düşünüyorum ardından diyetisyenimle birlikte ideal kiloma döneceğim inşalllaahh

geçmiş olsun arkadaşım ama birazda olsun kendini zorlamalısın yoksa daha çok halsiz düşersin
tt:içelim::içelim:

CANLARIM ÇOK HAKLISINIZ ŞİMALİM AMBROSİAM EVET ÖYLE AMA NEYSE ÖĞLE YEMEĞİM İYİ GİTTİ İYİYİM TOPARLANDIM YENA APLAM GEÇMİŞ OLSUN

ÖĞLE
2 BARDAK SU
1 KAYTAZ BÖREĞİ
YARIM DİLİM EKMEK
5 YEMEK KAŞIĞI AŞÜR
BİRAZ KAÇIRDIM AMA HAREKET YAPARIZ ARTIK :mymeka: :mymeka:

merhaba

En ideali bence,haftada bir veya yarım kilo vermek..

Önemli olan,verilen kiloyu korumak..

Bence bu şekilde devam et..Çünkü her tür besine ihtiyacımız var..Önemli olan kararınca yemek..

kızlar en az bi 70kiloya düşene kadar bunu yapmaya düşünüyorum ardından diyetisyenimle birlikte ideal kiloma döneceğim inşalllaahh

FATOŞUM YA BU DİYET SANA ZARAR VERMEDİ Mİ YANİ BİRAZ DAHA AYRINTI ALABİLİR MİYİM
NE KADAR ELMA YEDİN TATLI KRİZİN GELİNCE NE YAPTIN BURNUNA SU BÖREĞİ KOKUNCA MESELA naniknanik naniknanik cokacimcoook cokacimcoook

Saol canım...sen nasılsın..?? iyisin diimi..??

Artık boşlama burayı,buraya devamsızlık yaptıkmı taak diye kilolar geri geliyo..Örnek ben..

Bizim iskenderunlu gelin var..Sizin bu mamalara öldürecek beni..Biberli ekmekmi ne onu yapmıştım...Oyyy oyyy nasıl lezzet o öyle..

Aşur ne..??
Kaytaz böreği ne..??

Ayy şimdi ölezeğim..

yağmurgözlü,oğlun askere gittimi..???

namem pısst..

naaparsın, browni güzeli.:):):)
amainn kimler gelmiş kimler de geç görmüşüm :)))
valla yaptımm bi güzelde yedim sefam olsun sositososito

ama şimdi sıkı diyetteyim. yemiyorum bişi :1closedeyes:
bu hafta sıkı bir diyet sonra devam normal seyrine :))

sen nasılsın şekerim?? doktor bulamadın mı hala??
bu arada name hanımın bir dişi çıktı sositososito çok mutlu oldum ... delikafadulden

oh ya sonunda hareketlendi burası hoşgeldiniz kızlarrr hasta olanlara Allah şifa versin iyileşin bir an önce güzeller

hiç halsizlik falan olmadı bende
tatlı krizim geldiğinde yeşil çayın içine tadlandırıcı koyuyordum yada elma yedim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/300677-elma-diyeti-deneyimleri.html

burda herşey yazıyor çok süper bişi

ınci gibi sıralansın dişleri,canım benim ya..Şimdi gülünce ne şeker olur..diğeride çıkar hemen..

Diş buğdayıda yaparsın şimdi sen..Pek bir eğlenceli oluyor..:):)

canım biz şubat biliyorduk geçen hafta nette yayınlandı asker gidiş tarihleri tekirdağ malkara mayısta gönderecekmiş beeaaa şoparım mayısta çakı gibim asker olceksenağlamasenağlamasenağlama

Offfff ya..Allah yardımcınız olsun..Sağ salim gidip gelir inşallah..
:Saruboceq:

kızlar merhaba nasılsınız bakiiim.sabah 9 dan berı elektırıklerım kesıktı.aklım hep sızdeydı.dedım sımdı kızlar sayfalar dolusu yazarlar oku oku bıtmez.cok alıstım ben sıze yaahuuu..
yagmurgozlum allah hayırısıyla gıdıp donmek nasıp etsın.benımde 3 oglum var darısı basımıza.bilmiyorumkismile
yenacım sanada cok gecmıs olsun.canım bır tulben al elıne bogazına saracakmıs gıbı katla tam ortasına bolca lımon kolonyası dok ardından bır tutam karabıber serp onu ensene gelecek sekılde sar.bır muttet sonra yakıyor dayan sonra gececek.bunu yaparsan bana dua edersın oksurugunu kesecek tatlım.:Saruboceq:
şimalcım neo sekerim.bız yokken dokturuyon sayfalarca.ama bız gelıyoz sen yoksun.şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…