yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz şimalim ambrosiam bursa16mmmm bugün kahvaltı yapamadım 1 üçü bir arada içtim üzgünüm ama biraz hasta gibiyim sizi seviyorummmmmmm tontiş hatunlarrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
selam arkadaşlar ben bi diyet yapıyorum başladığımda 102 kiloydum şu 98 kiloya düştüm çok mutluyum
merhaba
4 kiloyu kaç haftada verdin.ben ekmek ve pilavı kestim yediklerimede dikkat ediyorum abur cubur yemedim bir haftada bir kilo verebildim.3 haftada 3 kilo verdim 97 oldum.sen hangi diyeti yapıyosun diyetisyene gittinmi
geçmiş olsun arkadaşım ama birazda olsun kendini zorlamalısın yoksa daha çok halsiz düşersin
tt:içelim::içelim:
merhaba
4 kiloyu kaç haftada verdin.ben ekmek ve pilavı kestim yediklerimede dikkat ediyorum abur cubur yemedim bir haftada bir kilo verebildim.3 haftada 3 kilo verdim 97 oldum.sen hangi diyeti yapıyosun diyetisyene gittinmi
kızlar en az bi 70kiloya düşene kadar bunu yapmaya düşünüyorum ardından diyetisyenimle birlikte ideal kiloma döneceğim inşalllaahh
CANLARIM ÇOK HAKLISINIZ ŞıMALıM AMBROSıAM EVET ÖYLE AMA NEYSE ÖĞLE YEMEĞıM ıYı GıTTı ıYıYıM TOPARLANDIM YENA APLAM GEÇMıŞ OLSUN
ÖĞLE
2 BARDAK SU
1 KAYTAZ BÖREĞı
YARIM DıLıM EKMEK
5 YEMEK KAŞIĞI AŞÜR
BıRAZ KAÇIRDIM AMA HAREKET YAPARIZ ARTIK :mymeka: :mymeka:
amainn kimler gelmiş kimler de geç görmüşüm :)))namem pısst..
naaparsın, browni güzeli.:):):)
yağmurgözlü,oğlun askere gittimi..???
FATOŞUM YA BU DİYET SANA ZARAR VERMEDİ Mİ YANİ BİRAZ DAHA AYRINTI ALABİLİR MİYİM
NE KADAR ELMA YEDİN TATLI KRİZİN GELİNCE NE YAPTIN BURNUNA SU BÖREĞİ KOKUNCA MESELA naniknanik naniknanik cokacimcoook cokacimcoook
hiç halsizlik falan olmadı bende
tatlı krizim geldiğinde yeşil çayın içine tadlandırıcı koyuyordum yada elma yedim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/300677-elma-diyeti-deneyimleri.html
burda herşey yazıyor çok süper bişi
yağmurgözlü,oğlun askere gittimi..???
amainn kimler gelmiş kimler de geç görmüşüm :)))
valla yaptımm bi güzelde yedim sefam olsun sositososito
ama şimdi sıkı diyetteyim. yemiyorum bişi :1closedeyes:
bu hafta sıkı bir diyet sonra devam normal seyrine :))
sen nasılsın şekerim?? doktor bulamadın mı hala??
bu arada name hanımın bir dişi çıktı sositososito çok mutlu oldum ... delikafadulden
canım biz şubat biliyorduk geçen hafta nette yayınlandı asker gidiş tarihleri tekirdağ malkara mayısta gönderecekmiş beeaaa şoparım mayısta çakı gibim asker olceksenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?