Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese selam
nasılsınız tontişler,
oğlum uyudu az gırdım bnde nete işler beni beklıyor ama .....

AMİNNN canım her kimin evladı varsa ALLAH yardımcısı olsunolumunekankayizsmile

Hepinize merhabalar güzeller.

Özledim hepinizi.....Çok çok öpüyorum.

YURDUSUM burada bir tek.Aşkım sevgilim iyimisin .Seni de çok çok çok öpüyorum.

Cigaraya çağrıldım.2 dakka fırtlayıp geliyorum hemen yanınıza....ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Son düzenleme:

sAĞLIĞA ZARARLI ŞEYLERİ NEDEN İÇERSİN BİLMEM
BİRDE SAĞLIKÇISIN YAHU.

Aman kızlar ya insan bu kadar miskin olur mu bilmem?
Depresyondayım, unutuldum
Sanki hayat bana , ben hayata küsmüş gibiyim.
Şekil (A) YURDUSUM'da görüldüğü gibi

Ooooooooooo YURDUSUM ve BEYZUS ikiliside burdalar..Cıstak cıstak..:):):roflol:

Son düzenleme:

Ooooooooooo YURDUSUM ve BEYZUS ikiliside burdalar..Cıstak cıstak..:):):roflol:

YENACIĞIM.......ŞenizŞenizŞeniz

YURDUŞLA ben orta yaş krizine girdik galiba.Baksana bir türlü toparlanamadık.Bir şeyleri sebep edip gaza gelmemiz lazım ama beklediğim ilham hala gelmedi canım.

Aman kızlar ya insan bu kadar miskin olur mu bilmem?
Depresyondayım, unutuldum
Sanki hayat bana , ben hayata küsmüş gibiyim.
Şekil (A) YURDUSUM'da görüldüğü gibi

ŞİİİİİŞŞŞŞŞT Olmadı YURDUŞ ama .......Depresyonda olabilirsin tamam...Bende sıkça kendimi depresyonda sanırım...Gir ve çık hemen canım.Oyalanma onunla....
Yalnız UNUTULDUM lafı sana yakışmadı.Sen unutulacak kadınmısın?????????????
Ben unutmam seni şahsen;eminim tanıyan kimse unutamaz.
Depresyonlu tatlı kardeşim benim........ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Selam bacılar
sabah
2 dilim ekmek
bol peynir yarım yumurta
Aksam
tarhana corbasi
assa yukari 1 haslanmıs patates ve tavuk

Merhaba Şİmal nasılsın.kımsecıkler kalmadı topık terkedılmıŞ gıbı.

merhaba canım valla sorma arkadaşlarla bir türlü aynı saati tutturup sohbet edemedik öğleden sonra yürüdüm biraz yavaş yavaş sonrada yemek telaşı ev doldu hazırla kaldır oğlumu yıkadım oynadık derken şimdi babası kitabını okuyor bende bir bakayım dedim sen nasılsın neler yaptın

kızlar alın sıze bır fıkra
3arkadas konusurken hepsıde inat oldugunu söylemıs.bırı demıskı en ınat benım bırgun dışım agrıyordu doktora gıttım ınadımdan hangı dısın agrıdıgını soylemedım doktor hepsını cektı.
dıgerı bırgun eve gıttım zile bastım kımo dedıler ınadıma soylemedım sabaha kadar kapıda bekledım.demıs
bırdıgerıde bunlarda ınatlıkmı ben on yıllık evlıyım dugun aksamı bır ınat yaptım halen karıyla beraber olmadım.demıs.
arkadaslarıda ama senın ıkı cocugun var?
adamda......
ınadımdan onların kımden oldugunu sormadım......demıs.
not.......ınadına şişman kalmıyalım arkıdıslerr:roflol::roflol::roflol:

selam herkesee... valla terkedilmiş topic hee a aaaa nolmuş böyle
bende durumlar yine pek iç açıcı değil akşama kadar süper yapıyorum her şeye uyuyorum ama işten eve gelince çılgına dönüyorum deli gibi yiyorum tatlı krizine giriyorum bide bu aralar uuuff ben bu 100 ün altına düşemicem dert oldu

şimalcıgım ınan artık cok sıkıldım benya zayıf olmak istıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.

bendeeeeeeeeeeeeee olacağız sabır bende akşamları abur cubur yemeğe alışmışım bugün zorlandım meyve yedim biraz fazla oldu ama olsun sonuçta meyve alıştıkça azaltacağım tatlı krizine şimdilik şu şekersiz şekerler yada sakızlar iyi geliyor umarım böyle gider ama bir doktor arkadaşım nane önermişti bunun için naneli macunla 1-2 dakika dişlerini fırçala nane çayı iç demişti olmazsa deneyeceğim sizinde aklınızda olsun ....Birde sakız çiğniyorum arada soda ki bugün içmedim kalkıp içeyim

bu sefer bırakmayalım kızlar ha gayret hadiiii

midem alışsın bu tempoya daha kolay olacak en zoru ilk 8-10 gün ama dayanacağım bu sefer yediklerimle zayıflayacağım :lepi:

sevgili meslektaşım sen 15 kilo vermişsin daha ne olsun ha gayret düşeceğiz 100 ün altına ne kaldı şurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…