iyi geceler kızlar.. giriyorum çıkıyorum ama pek tadım yok ne yazacağımı bilmiyorum.. diyet devam ediyor sayılır şu 80e bi gelemedik yav. neyse öptüm hepinizi biraz kafam dağılınca gelirim artık..
selam herkesee... valla terkedilmiş topic hee a aaaa nolmuş böyle
bende durumlar yine pek iç açıcı değil akşama kadar süper yapıyorum her şeye uyuyorum ama işten eve gelince çılgına dönüyorum deli gibi yiyorum tatlı krizine giriyorum bide bu aralar uuuffben bu 100 ün altına düşemicem dert oldu
bizlerde bu durumdan kurtulacağız inşallah sıkıntıya etmeyelim bu bizim son diyetimiz olacak inşallah biraz sabır ve sebat etmemiz lazım değilmi canlarımm hepinizi öpüyorum daha çok uğramaya çalışıcam inşallah zaman yettiremiyorum malesef bu aralar kendime boshayallersmile bu arada bu söz çok hoşuma gittide tam bize göre bir filmden alıntı ama:roflol:
sevgili meslektaşım sen 15 kilo vermişsin daha ne olsun ha gayret düşeceğiz 100 ün altına ne kaldı şurda
iyi geceler kızlar.. giriyorum çıkıyorum ama pek tadım yok ne yazacağımı bilmiyorum.. diyet devam ediyor sayılır şu 80e bi gelemedik yav. neyse öptüm hepinizi biraz kafam dağılınca gelirim artık..
neden düşeriz,düştüğümüz yerden nasıl kalkılıcağını öğrenmek için.....
CANIM YA AYNEN AKŞAMA KADAR HERŞEYE UYUYORUM GECE CıNLERıM GELıYOklava: klava: klava:
günaydın kızlarr
sabahh haşlanmış yumurta zeytin peynir yedim
sanki diyette deyildimm...
sanırım ben böyle yaşlanıp gidicemm
hiç umudum yok zayıflayabilecegimee
ŞİİİİİŞŞŞŞŞT Olmadı YURDUŞ ama .......Depresyonda olabilirsin tamam...Bende sıkça kendimi depresyonda sanırım...Gir ve çık hemen canım.Oyalanma onunla....
Yalnız UNUTULDUM lafı sana yakışmadı.Sen unutulacak kadınmısın?????????????
Ben unutmam seni şahsen;eminim tanıyan kimse unutamaz.
Depresyonlu tatlı kardeşim benim........ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Aman BEYZUS'um nasıl olacak bu işler kendimi en kısa zamanda toparlamam lazım.
Yiğenimin bu hafta sonu nişanını yapacağız,Kayseri'ye gideceğim.Biliyorsun şu aralar abimin küçük kızının velayet davası var,ortanca kız babayı mahkemeye vardi ya(maddi ve manevi yönden)
Büyük kızın nişanı var bu işlerin arasında, her şey benim üzerime kaldı.
İki arada bir derede çırpınıp duruyorum, bakalım nereye kadar.
Allahım selamete çıkarsın inşallah.Kimseyi darda koymasın.
ARKADAŞLARIMIN HEPSİNİ SEVİYORUM.
HERKESE ALLAHIM GÜZEL GÜNLER NASİP ETSİN.
günaydın kızlar nasılsınız neler yaptınız ben yokken kaynatmışınız daha kahvaltı bile edemedim canım pek bişey istemiyor kızımda uyanmadı neyse ben çıkayım sonra görüşürüzzemuszemuszemuszemus
cherry_pie ' ye
eee tamam işte canım 7 aydır sabredip bu psikolojiye dayanan şimdi pes edecek değilya hadi gayret bu hafta beraber inelim 100 ün altına
canım ben elektrik ve elektronik mühendisiyim sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?