Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar.. giriyorum çıkıyorum ama pek tadım yok ne yazacağımı bilmiyorum.. diyet devam ediyor sayılır şu 80e bi gelemedik yav. neyse öptüm hepinizi biraz kafam dağılınca gelirim artık..

bizlerde bu durumdan kurtulacağız inşallah sıkıntıya etmeyelim bu bizim son diyetimiz olacak inşallah biraz sabır ve sebat etmemiz lazım değilmi canlarımm hepinizi öpüyorum daha çok uğramaya çalışıcam inşallah zaman yettiremiyorum malesef bu aralar kendime boshayallersmile bu arada bu söz çok hoşuma gittide tam bize göre bir filmden alıntı ama:roflol:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar.. giriyorum çıkıyorum ama pek tadım yok ne yazacağımı bilmiyorum.. diyet devam ediyor sayılır şu 80e bi gelemedik yav. neyse öptüm hepinizi biraz kafam dağılınca gelirim artık..

Aşkım inersin merak etme sonra da 75 ve daha sonra 70
kızler ben de hastalanağım galiba etlerim yani yağlarım öyle ağrıyor ki
bende motive olamıyorum yemek yemek çok zevkli geliyor.bende fx15 hap aldım ama düzenli kullanmadım.akşam yemeklerini kesip onu kullanayım diyordum ama bi isteksizlik var yine diyete karşı.inşallah kıracağız hep birlikte.bu cuma da hastaydım kilo bildirimi yapamadım kusura bakmayın canlar

CANIM YA AYNEN AKŞAMA KADAR HERŞEYE UYUYORUM GECE CİNLERİM GELİYO klava: klava: klava:

Dilencim maşallah sen iyi kilo vermişsin neye borçluyuz bebişim şimal bursa 16 ben çok sinir oldum bu kilolara yaaaaaaaaaaa

İNŞALLAH APLAM YA ATALIM ŞU ÖLÜ TOPRAĞINI YA :CüvCüv: :CüvCüv: :1no2: :1no2:

günaydın kızlarr
sabahh haşlanmış yumurta zeytin peynir yedim
sanki diyette deyildimm...
sanırım ben böyle yaşlanıp gidicemm
hiç umudum yok zayıflayabilecegimee

sevgili meslektaşım sen 15 kilo vermişsin daha ne olsun ha gayret düşeceğiz 100 ün altına ne kaldı şurda

a aaaa çok mutlu oldum siz ne mühendisisiniz? olumunekankayizsmile ya ben diyete başlayalı 1 hafta sonra 7 ay olcak hala sürünüyorum ne kadar diyet denir bilmem ama hiç öyle sıkı yapamıyorum anca 7 ayda gidebildi o 15 kilo ve ben çoooook sıkılmaya başladım artık mafoldumben hala 2 hanelileri göremedimm mafoldumben millet 7 ayda obezden sıfır bedene iniyo ben iradesizliğim yüzünden onu da mundar etcem delikafadulden hııı aslına bakarsanız ben üniversite 1 deyken 130 kiloydum :s

bacımm noldu sana yaa niye üzgünsün sen bakiimm boshayallersmile valla seni böyle neşesiz görmek çok üzdü beni :çok üzgünüm: toparlan bakimmmolumunekankayizsmile neyse kafana takılan bi la havle çek her zaman da dertleşmeye hazır kardeşlerin var burdaa heeeŞenizolumunekankayizsmile
neden düşeriz,düştüğümüz yerden nasıl kalkılıcağını öğrenmek için.....

ya hiç öğrenemezsek...mafoldumben

CANIM YA AYNEN AKŞAMA KADAR HERŞEYE UYUYORUM GECE CıNLERıM GELıYO klava: klava: klava:

hıhı benim de öyle bilmiyorumkismile

günaydın kızlarr
sabahh haşlanmış yumurta zeytin peynir yedim
sanki diyette deyildimm...
sanırım ben böyle yaşlanıp gidicemm
hiç umudum yok zayıflayabilecegimee

öyle deme yaa vallahi özellikle de bu aralar çok iyi anlıyorum böyle düşünmeni bende o düşüncenin kıyısına geldim gelcem ama direniyorum amaan haa lütfennn sakın düşünmüyoruz böyle şeyler vercez Allah'ın izniyle...

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız neler yaptınız ben yokken kaynatmışınız daha kahvaltı bile edemedim canım pek bişey istemiyor kızımda uyanmadı neyse ben çıkayım sonra görüşürüzzemuszemuszemuszemus

günaydım ben bugün yürüyüşe gittim 1 saat ve yarım saat oyuncaklara(belediyenin spor aletlerine) bindim ay çok yoruldum ama şimdi işe kalkcam sonra da annemle badana yapcaz mutqfağı ve antreyi

cherry_pie ' ye

eee tamam işte canım 7 aydır sabredip bu psikolojiye dayanan şimdi pes edecek değilya hadi gayret bu hafta beraber inelim 100 ün altına

canım ben elektrik ve elektronik mühendisiyim sen?

selam kızlar nasıl giidiyor valla iyi gitmeli ya iyi gidecek yada tontiş hatunlar olarak kalacağız yarışta iddalıyım ben ama kimseden ses çıkmıyor

Aman BEYZUS'um nasıl olacak bu işler kendimi en kısa zamanda toparlamam lazım.
Yiğenimin bu hafta sonu nişanını yapacağız,Kayseri'ye gideceğim.Biliyorsun şu aralar abimin küçük kızının velayet davası var,ortanca kız babayı mahkemeye vardi ya(maddi ve manevi yönden)
Büyük kızın nişanı var bu işlerin arasında, her şey benim üzerime kaldı.
İki arada bir derede çırpınıp duruyorum, bakalım nereye kadar.
Allahım selamete çıkarsın inşallah.Kimseyi darda koymasın.
ARKADAŞLARIMIN HEPSİNİ SEVİYORUM.
HERKESE ALLAHIM GÜZEL GÜNLER NASİP ETSİN.

Allah kolaylık versin canım umarım herşey su gibi olur biter senide çok yormaz üzmez nişanlanacak kızımızada mutluluklar diliyorum.

günaydın ambrosiam

herkesleri çok seviyom ben

sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği

ara yarım üçü bir arada nescafe 1 fincan sütlü kahve

öğle

izmir köfte beş kaşık
pilav 5 kaşık
salata 1 kase
2 bardak su

cherry_pie ' ye

eee tamam işte canım 7 aydır sabredip bu psikolojiye dayanan şimdi pes edecek değilya hadi gayret bu hafta beraber inelim 100 ün altına

canım ben elektrik ve elektronik mühendisiyim sen?

ben de endüstri mühendisiyim çok memnun oldum hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan bu arada alıntı yapmak için yani birisinin mesajına cevap vermek için alıntı yap'a bikaç kişiye cevap vermek istersen de MQ ya basıp cevaplayabilirsin olumunekankayizsmile daha rahat olur senin için opuyorumnanaktan

kızlar ya bende sizdenim ama diyete hazır değilim daha emziriyorum kızımı ama öküz gibi yedim doğumdan sonra veeeeeeee 10 kg aldımmmmmm.doğum önceside 10 kg vardı ettimi 20 kg hadi bakalım yap yapa bilirsen şu an 105 kg ım 83 kg dım doğumdan önce doğum yaptığım hafta 94 düm veeeeeeeeeee 8. ayın sonunda 105 kg ım yuh bana yuhhhhhhhhhhhhh kendimden iğreniyorum bazen çok akıllı hatunum ama bu fizik insanı kendine güvensiz yapıyor benide aranıza alın ya lütfen çok ihtiyacım var sıcak suyla başladım ben şu hap olayı nasıl acıçehre felan deneyen var mı sonradan geri alınıyormu ayyyy çok yazdım demi

ay ankarada şişman bayan var mı ya yollarda hep güzel kızlar ay tatile felan gitmek istemiyorum bikinili hatunlar felan hiç çekemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…