kızlar ya bende sizdenim ama diyete hazır değilim daha emziriyorum kızımı ama öküz gibi yedim doğumdan sonra veeeeeeee 10 kg aldımmmmmm.doğum önceside 10 kg vardı ettimi 20 kg hadi bakalım yap yapa bilirsen şu an 105 kg ım 83 kg dım doğumdan önce doğum yaptığım hafta 94 düm veeeeeeeeeee 8. ayın sonunda 105 kg ım yuh bana yuhhhhhhhhhhhhh kendimden iğreniyorum bazen çok akıllı hatunum ama bu fizik insanı kendine güvensiz yapıyor benide aranıza alın ya lütfen çok ihtiyacım var sıcak suyla başladım ben şu hap olayı nasıl acıçehre felan deneyen var mı sonradan geri alınıyormu ayyyy çok yazdım demi
ay ankarada şişman bayan var mı ya yollarda hep güzel kızlar ay tatile felan gitmek istemiyorum bikinili hatunlar felan hiç çekemem
ay bal damlıyor ağzından:) inşallah hep berbaer inicez o kilolara. fx falan fasafiso hiç tavsiye etmiyorum canım.Aşkım inersin merak etme sonra da 75 ve daha sonra 70
kızler ben de hastalanağım galiba etlerim yani yağlarım öyle ağrıyor ki
bende motive olamıyorum yemek yemek çok zevkli geliyor.bende fx15 hap aldım ama düzenli kullanmadım.akşam yemeklerini kesip onu kullanayım diyordum ama bi isteksizlik var yine diyete karşı.inşallah kıracağız hep birlikte.bu cuma da hastaydım kilo bildirimi yapamadım kusura bakmayın canlar
kız 4 aydır neredeyse buradayım daha diyoki neye borçluyuz:) diyet spor işte nolsun başka. spor dediğm de yürüyüş yani ağır şeyler değil. biraz dişini sıksan sen de başarırsın eminim.Dilencim maşallah sen iyi kilo vermişsin neye borçluyuz bebişim şimal bursa 16 ben çok sinir oldum bu kilolara yaaaaaaaaaaa
a aaaa çok mutlu oldum siz ne mühendisisiniz? olumunekankayizsmile ya ben diyete başlayalı 1 hafta sonra 7 ay olcak hala sürünüyorum ne kadar diyet denir bilmem ama hiç öyle sıkı yapamıyorum anca 7 ayda gidebildi o 15 kilo ve ben çoooook sıkılmaya başladım artık mafoldumben hala 2 hanelileri göremedimm mafoldumben millet 7 ayda obezden sıfır bedene iniyo ben iradesizliğim yüzünden onu da mundar etcem delikafadulden hııı aslına bakarsanız ben üniversite 1 deyken 130 kiloydum :s
bacımm noldu sana yaa niye üzgünsün sen bakiimm boshayallersmile valla seni böyle neşesiz görmek çok üzdü beni :çok üzgünüm: toparlan bakimmmolumunekankayizsmile neyse kafana takılan bi la havle çek her zaman da dertleşmeye hazır kardeşlerin var burdaa heeeŞenizolumunekankayizsmile
FONT]
kızlar ben cok kötüyüm sabah esımle bıraz tartıstık.ona dıyetısyene gıtmek ıstedıgımı soyledım..
malak gıbı yersen aksama kadarda iş yapmaz yatarsan boyle olur.sısmanlarken masraf zayıfarken masraf dedı bana.sabahtan berı aglıyorum.benımkı tam bır temızlık hastası ne kadar cok ugrassamda temız olmus demıyo.4cocuk kızlar ınsan ne kadar yatabılırkı.
benım bedenımde ruhumda cok yoruldu.ıyıkı sızler varsınız.
sizi sevıyorum...:a015:
slm kızlar benı de aranıza alır mısınız acaba? sımdı geldım ve de zayıflamak ıstıyorum
günaydın kızlarr
sabahh haşlanmış yumurta zeytin peynir yedim
sanki diyette deyildimm...
sanırım ben böyle yaşlanıp gidicemm
hiç umudum yok zayıflayabilecegimee
Aman BEYZUS'um nasıl olacak bu işler kendimi en kısa zamanda toparlamam lazım.
Yiğenimin bu hafta sonu nişanını yapacağız,Kayseri'ye gideceğim.Biliyorsun şu aralar abimin küçük kızının velayet davası var,ortanca kız babayı mahkemeye vardi ya(maddi ve manevi yönden)
Büyük kızın nişanı var bu işlerin arasında, her şey benim üzerime kaldı.
ıki arada bir derede çırpınıp duruyorum, bakalım nereye kadar.
Allahım selamete çıkarsın inşallah.Kimseyi darda koymasın.
ARKADAŞLARIMIN HEPSıNı SEVıYORUM.
HERKESE ALLAHIM GÜZEL GÜNLER NASıP ETSıN.[/QUOTE
Çok zor işin,Allah kolaylık versin..
Kendini üzmeden halletmeye çalış..Çünkü sana ihtiyacı olan iki çocuğun var..
Öpüyorum seni..Burdan sana tekrar teşekkür etmek istiyorum,4 şubatı unutmayıp aradığın için..
opuyorumnanaktan
kızlar ya bende sizdenim ama diyete hazır değilim daha emziriyorum kızımı ama öküz gibi yedim doğumdan sonra veeeeeeee 10 kg aldımmmmmm.doğum önceside 10 kg vardı ettimi 20 kg hadi bakalım yap yapa bilirsen şu an 105 kg ım 83 kg dım doğumdan önce doğum yaptığım hafta 94 düm veeeeeeeeeee 8. ayın sonunda 105 kg ım yuh bana yuhhhhhhhhhhhhh kendimden iğreniyorum bazen çok akıllı hatunum ama bu fizik insanı kendine güvensiz yapıyor benide aranıza alın ya lütfen çok ihtiyacım var sıcak suyla başladım ben şu hap olayı nasıl acıçehre felan deneyen var mı sonradan geri alınıyormu ayyyy çok yazdım demi
Şşşşşşt şşşşşşt sakin ol..Bak yalnız diilsin..Emzirirken kilo alanlardanım bende..
Bizde zayıf günler göreceğiz elbet..:lepi:
kızlar ben cok kötüyüm sabah esımle bıraz tartıstık.ona dıyetısyene gıtmek ıstedıgımı soyledım..
malak gıbı yersen aksama kadarda iş yapmaz yatarsan boyle olur.sısmanlarken masraf zayıfarken masraf dedı bana.sabahtan berı aglıyorum.benımkı tam bır temızlık hastası ne kadar cok ugrassamda temız olmus demıyo.4cocuk kızlar ınsan ne kadar yatabılırkı.
Çok üzüldüm bu duruma şimdi..Erkekler bazen çok düşüncesizce konuşabiliyorlar..
ınan diyetisyene gitmek önemli diil..Herşey kafada bitiyor.
Tek faydası var,doğru beslenmeyi öğreniyosun..
Onuda burada birbirimize sorarak destek olucaz,bilgilerimizden faydalanıcaz..
Üzme kendini..Hiiç değmez,gözyaşlarına yazık..
Mucukkks...
ay bal damlıyor ağzından:) inşallah hep berbaer inicez o kilolara. fx falan fasafiso hiç tavsiye etmiyorum canım.
kız 4 aydır neredeyse buradayım daha diyoki neye borçluyuz:) diyet spor işte nolsun başka. spor dediğm de yürüyüş yani ağır şeyler değil. biraz dişini sıksan sen de başarırsın eminim.
NAN NE KIZIYON YAAAAAAAklava: klava: ŞAKA Bİ YANA TÜYO İSTİYORUM DATLUMMMMMM DİLEN CİMMMMMMMM
canım çok kaba davranmış eşin sakin ağlama gözüne yazık valla:1no2: şişmanlamak hastalık sayılıyor hele bizim gibi olanlar için. dolayısıyla da doktoru var bu işin. ağır kaldırırsan deve gibi, tabi bel fıtığı olursun deyip doktora götürmeyelim o zaman mesela kimseyi alla allla. kızdım valla. ev işlerini ritmik yapmaya çalış. mesela yer mi temizliyon hop bir ki yap oyanaya oynaya yap. dönüp saate bak mesela bu sana spor yapma hissi verir ve beynin öyle algılarsa spor gibi etki eder neredeyse. aralarda da ısınma hareketleri yap. bu sözlerini de ona yedir:1closedeyes:kızlar ben cok kötüyüm sabah esımle bıraz tartıstık.ona dıyetısyene gıtmek ıstedıgımı soyledım..
Selam tombul ama bir okadar güzel ve mutlu ve geleceğin çıtır hatunları..:):)
Nasıl yorgunum,bu saate kadar bir sürü iş hallettim..
Saat dokuzda kızımı etüde götürdüm,git gel yaklaşık 1 saati buldu..Çamaşır as, balkon yıka,yemek yap,çocuğu uyut,kızı okula hazırla,Sonra oyuncakları topla,yeniden ortalığı topla..
Bu arada dün sıkı temizlik yapmıştım..
canım çok kaba davranmış eşin sanki ağlama gözüne yazık valla:1no2: şişmanlamak hastalık sayılıyor hele bizim gibi olanlar için. dolayısıyla da doktoru var bu işin. ağır kaldırırsan deve gibi, tabi bel fıtığı olursun deyip doktora götürmeyelim o zaman mesela kimseyi alla allla. kızdım vallaev işlerini ritmik yapmaya çalış. mesela yer mi temizliyon hop bir ki yap oyanaya oynaya yap. dönüp saate bak mesela bu sana spor yapma hissi verir ve beynin öyle algılarsa spor gibi etki eder neredeyse. aralarda da ısınma hareketleri yap. bu sözlerini de ona yedir:1closedeyes:
eline sağlık yenacıma.s.
selam kızlar bir bakayım dedim çünki kızım uyumuşken bşirazda ben kestireyim
yenacım canım tombul olduğumuz kesin ama tombulluktan mutlu olduğumuz söylenemez. az önce meltem cumbulu defilede gördüm ne vücut yaaa resmen yarı çıplak kendimden nefret ettim bi an et parçası dolu vücut değilde o yüzden öğle yemeğinde yağsız bir yumurta yedimn 1 dilim kepek ekmeği ile her dakika çıksada meltem gaza gelsek ama yok yok yarına geçer yine bu istek bir gün dikkat etsem ertesi gün bozuyorum.
bursa 16 eşin tam sopalıkmış 4 tane çocuk dile kolay ben bir tane ile zor başediyorum 120 kiloluk hatunum jhemde bu boya posa eşin birgün evde kalsında görsün bakalım 4 çocukla
denklem sende hoşgeldin canım bende 7 ay oldu doğum yapalı canım bir türlü tutamıyorum boğazımı tutsam gidecekler ama
dün kızımı dra götürdük nefes borusu iltihabı olmuş çok öksürüyordu burda sağlık ocağına götürmüştük yalnış tedavi uyugulayınca düzelemiyordu çocuk özele götürdüm kendi druna inşallah iyileşir bir an önce
sagol yenacım.ıyıkı ıyıkı varsınız.hepinizi seviyorum ben.ama icim sisti sankı daralıyorum bugun.sankı yutkunamıyorum.mafoldumben
bak şimdi kolaydı sanki 4 çocuğu o doğursaydı ne olacaktı acaba hayret bişey yaaa
sen takma kafana bunlar böyle işte böyle kabul edeceğiz. Biraz yeme sistemini değiştirmeye çalış kendine vakit ayır bırak evi madem beğenmiyor benden bu kadar de çocukların kaç yaşında bilmiyorum ama çıkabilirsen azda olsa yürüyüş yap zaten diyetisyene gitsen aynı şeyleri söyleyecek öyle düşün sonra yemeklere her zamankinden az yağ koy mesela bol salatalar yap ve en çok sen ye onları yani bende böyle yapıyorum daha doğrusu yapmaya başladım
ha birde bence diyetisyen yerine spora gitmeye çalış yada devlet hastanelerindede var diyetisyenler şimdilik onlara gidebilirsin sen kendi çabanla 3-5 kilo verirsen bence eşinde daha ılımlı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?