Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ankarada şişman bayan var mı ya yollarda hep güzel kızlar ay tatile felan gitmek istemiyorum bikinili hatunlar felan hiç çekemem

kaydirigubbakcemile3 ben varım ben Ankara da :icecream: 100 kilocuk :ecrin_bebek: öncelikle hoşgeldinnnopuyorumnanaktan sakin ol şekerim emin ol burdaki herkes yazdıklarını noktasına virgülüne kadar anlıyorlar... birden değil yavaş yavaş olacak inşallah stres yapma bakalım yerimsenibensöylediğin gibi rejime hazır değilsen şimdilik bence de ufak tefek şeylerle başla emin ol onların bile çok faydasını görürsün sadece diğerine göre biraz daha uzun vadede olur olumunekankayizsmile

valla kızılayda ne güsel ciciler var 15 20 milyona ben gidiyom mineye veriyom 100 milyon çıkıyom bi gömlekle niyeeeeeee çünkü büyük beden bi orayı biliyorum var mı büyük beden ama spor olcak öyle annane şeyleri değil ankaralı arkadaşım memnun oldum valla çoook hemide

ay bal damlıyor ağzından:) inşallah hep berbaer inicez o kilolara. fx falan fasafiso hiç tavsiye etmiyorum canım.
Dilencim maşallah sen iyi kilo vermişsin neye borçluyuz bebişim şimal bursa 16 ben çok sinir oldum bu kilolara yaaaaaaaaaaa
kız 4 aydır neredeyse buradayım daha diyoki neye borçluyuz:) diyet spor işte nolsun başka. spor dediğm de yürüyüş yani ağır şeyler değil. biraz dişini sıksan sen de başarırsın eminim.

canım çok sağol insan uzun süre bişeyleri çözmeyince anlatmaktan da bıkıyor valla ama aklımda olsun yine dertleşesim gelirse kapını çalarımŞeniz

iradesiz falan deme kendine lütfen 130lara göre şu an süper durumdasındır olumlu tarafından bak. kısa sürede hedefe ulaşırsak kiloyu sabitlememeiz çok zor olurdu ama biz yavaş yavaş gidersek o sürelerde kilo korumayı kendiliğnden öğreniyoruz. 2 yılda verenin korumaya pek ihtiyacı kalmaz ama 7 ayda verenin aylarca daha kısmen diyete devam etmesi gerekir yağ hücreleri uzaklaşmaz hemen vücudundan. sen sabitliyorsun verdiklerini lütfen öyle düşün.ben 75ten sonra stratejik olrak ayda 2 vermeye çalışacağım düşün yani. çünkü uzun zamana yayarak yeme biçimimi değiştirmem lazım. vücudun algılaması kolay değil bir an önce eski hale dönmeye çalışan bir yapı. anlatabildim mi bilmiyorum ama:))

herkse sevgilera.s. yeni gelenler hoşgelmiş, şimal seni çok kararlı gördüm başarılar diliyorum

kızlar ben cok kötüyüm sabah esımle bıraz tartıstık.ona dıyetısyene gıtmek ıstedıgımı soyledım..
malak gıbı yersen aksama kadarda iş yapmaz yatarsan boyle olur.sısmanlarken masraf zayıfarken masraf dedı bana.sabahtan berı aglıyorum.benımkı tam bır temızlık hastası ne kadar cok ugrassamda temız olmus demıyo.4cocuk kızlar ınsan ne kadar yatabılırkı.
benım bedenımde ruhumda cok yoruldu.ıyıkı sızler varsınız.
sizi sevıyorum...:a015:

Selam tombul ama bir okadar güzel ve mutlu ve geleceğin çıtır hatunları..:):)

Nasıl yorgunum,bu saate kadar bir sürü iş hallettim..

Saat dokuzda kızımı etüde götürdüm,git gel yaklaşık 1 saati buldu..Çamaşır as, balkon yıka,yemek yap,çocuğu uyut,kızı okula hazırla,Sonra oyuncakları topla,yeniden ortalığı topla..

Bu arada dün sıkı temizlik yapmıştım..

APLAM YA ERKEK MİLLETİ DÜŞÜNME ONU SEN HIRSLAN KİLO VER PİS ERKEKLER BAK ARTIK ÇOK KÖTÜ HIRS YAPTIMMMMMMM:1hug: :1hug: :1hug:

slm kızlar benı de aranıza alır mısınız acaba? sımdı geldım ve de zayıflamak ıstıyorum

Hoşgeldin aramıza..

günaydın kızlarr
sabahh haşlanmış yumurta zeytin peynir yedim
sanki diyette deyildimm...
sanırım ben böyle yaşlanıp gidicemm
hiç umudum yok zayıflayabilecegimee

Canım,bende bazen aynı şeyi söylüyorum..

Şışman bir ev hanımı olarak yaşlanıp gidicem diyorum..Hiç kimse bendeki cevheri farketmiicek falan diye,olayı dramatize bir hale getiriyorum...

selam kızlar bir bakayım dedim çünki kızım uyumuşken bşirazda ben kestireyim
yenacım canım tombul olduğumuz kesin ama tombulluktan mutlu olduğumuz söylenemez. az önce meltem cumbulu defilede gördüm ne vücut yaaa resmen yarı çıplak kendimden nefret ettim bi an et parçası dolu vücut değilde o yüzden öğle yemeğinde yağsız bir yumurta yedimn 1 dilim kepek ekmeği ile her dakika çıksada meltem gaza gelsek ama yok yok yarına geçer yine bu istek bir gün dikkat etsem ertesi gün bozuyorum.
bursa 16 eşin tam sopalıkmış 4 tane çocuk dile kolay ben bir tane ile zor başediyorum 120 kiloluk hatunum jhemde bu boya posa eşin birgün evde kalsında görsün bakalım 4 çocukla
denklem sende hoşgeldin canım bende 7 ay oldu doğum yapalı canım bir türlü tutamıyorum boğazımı tutsam gidecekler ama
dün kızımı dra götürdük nefes borusu iltihabı olmuş çok öksürüyordu burda sağlık ocağına götürmüştük yalnış tedavi uyugulayınca düzelemiyordu çocuk özele götürdüm kendi druna inşallah iyileşir bir an önce

sagol yenacım.ıyıkı ıyıkı varsınız.hepinizi seviyorum ben.ama icim sisti sankı daralıyorum bugun.sankı yutkunamıyorum.mafoldumben

canım çok kaba davranmış eşin sakin ağlama gözüne yazık valla:1no2: şişmanlamak hastalık sayılıyor hele bizim gibi olanlar için. dolayısıyla da doktoru var bu işin. ağır kaldırırsan deve gibi, tabi bel fıtığı olursun deyip doktora götürmeyelim o zaman mesela kimseyi alla allla. kızdım valla. ev işlerini ritmik yapmaya çalış. mesela yer mi temizliyon hop bir ki yap oyanaya oynaya yap. dönüp saate bak mesela bu sana spor yapma hissi verir ve beynin öyle algılarsa spor gibi etki eder neredeyse. aralarda da ısınma hareketleri yap. bu sözlerini de ona yedir:1closedeyes:

eline sağlık yenacıma.s.

Son düzenleme:
dilenciii,nasılsın..??

Ben sanırım bu haftayıda 90 kilo olarak tamamlıycam..

Sağlıklı olalımda hem bedenimiz hemide ruhumuz..Gerisi kendiliğinden geliyor..

Örnek kendim azıcık ayarlarım kısa devre yapınca,hooop tüm emeklerim boşa gidiyo..:):)

Du bakalım hedefim 10 marta kadar 85 olmak..Oğlumun doğum günü..2.yaşına girecek..

Sonrada Haziran kızımın doğum günü..Bahane edip hedef koyarım önüme..

böyle böyle manken kıvamına gelirim gayrıı...

:roflol:

bak şimdi kolaydı sanki 4 çocuğu o doğursaydı ne olacaktı acaba hayret bişey yaaa
sen takma kafana bunlar böyle işte böyle kabul edeceğiz. Biraz yeme sistemini değiştirmeye çalış kendine vakit ayır bırak evi madem beğenmiyor benden bu kadar de çocukların kaç yaşında bilmiyorum ama çıkabilirsen azda olsa yürüyüş yap zaten diyetisyene gitsen aynı şeyleri söyleyecek öyle düşün sonra yemeklere her zamankinden az yağ koy mesela bol salatalar yap ve en çok sen ye onları yani bende böyle yapıyorum daha doğrusu yapmaya başladım
ha birde bence diyetisyen yerine spora gitmeye çalış yada devlet hastanelerindede var diyetisyenler şimdilik onlara gidebilirsin sen kendi çabanla 3-5 kilo verirsen bence eşinde daha ılımlı olabilir

evet canım bu sozlerı ona okkayla yedırecek bugun ıyıce hırslandım ben kızlar takılın pesıme.dılencı tatlışım ev ıslerı hakkında soyledıklerın hosuma gıttı.:teytey:hop bırıkı yer sıl hop bır ıkı ortalık topla:sm_cool:

Derin'cim mutlu olmalıyızki zayıflıyalım..Yoksa inan çok zor..artık gaza gelmeliyiz,mutluyuz biz mutluyuz diye dolanıcaz ortalıkta..:roflol:

Bebişe geçmiş olsun..

sagol yenacım.ıyıkı ıyıkı varsınız.hepinizi seviyorum ben.ama icim sisti sankı daralıyorum bugun.sankı yutkunamıyorum.mafoldumben

Bizde seni seviyoruz..opuyorumnanaktan

şimalcıgım bılıyormusun benım esım benı dısarı hıc salmaz 15 yıllık evlıyıum kapıdan alır kapıda bırakır.ben daha sımdıye kadar kendı basıma hıııııç dısarı cıkmadımkı:1no2:kayınvalıdemı halen kayınpeder goturur.anlıyacagınız kızlar bu hayatta ben çok daraldın.sankı bazen bogazımı sıkıyorlarmıs gıbı hıssedıyorum ben.cok yanlızım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…