Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah ablacım inşallah o da olcak görcekler... kızını da Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan valla eleştirmeyen mi var ağzı olan konuşuyo konuştukları yanlarına kalmıcak da du bakalım ne zaman...aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

yaza kadar hiç olmadı 100 olmayı düşünüyorum birde bebeğim küçük olduğu için sporada gidemiyorum yürüyüşede inşallah başarırım. çok sağol canım

ay evet yaa hala inanamıyorum her mağazanın vitrininde kendimi süzüyorum farklı biri gibi değilim artık diye:) bi yandan da kızıyorum neden sanki aynı olmak zorundayız neden ben de kapılmış gidiyorum diye. neyse bunlar farklı mevzular bu topiğe yazmaya gelmeznaniknanik maazallah herkes bi cayar evet yaaa neden çıtır olmak istiyoruz falan diye:)) neyse ben çıtır mıtır olmıycam zaten ilk etapta başardığımı görsünle diye olurum belki ama ben 68 civarı olmak istiyorum narin biri olmak istemiyorum. sırf benden istenen bu diye onları belirlediği ideallerde olmıycam nan işte aaaaa! ay azıttım neyse susayım:)

senin her şeyi yapabilme gücün var. işin kötüsü de bu zaten. bu yüzden bi türlü kabullenip uktelerini yok edemiyorsun. benziyoruz diyorum bak yalan değil ben de istediğim gibi okuyamadım ya bu meşgale arasında yapamayacağımı bile bile öss ye para yatırdım dün bi gazla:) olmayacak tabi çünkü çok eskidik konularda, sistemi bile anlamadım daha:) neyse işte yena sen zaman geçtikçe kabullenecek biri değilsen o arızalı geçmişini de bi kenara bırakıp istediklerini yap. yavaştan başlayabilirsin. ben de ege gıda olsa diyorum mesela iki kart hatun gider geliriz okula:) sen de siyasal isterdm demiştin hatırladığım kadarıyla:)) yani bu bir örnek ama içinde kalanlar nelerse bi şeyler yapman için geç değil. ilki gibi olmaz belki ama daha güç yollarla gelen başarı bizi daha mutlu eder başardığımızda:lepi:

ay bi de sormuşsun. sorunlar evet sevgili aile yaşla ilgili geç kalmalar ukteler işsiz ve yalnız kalma korkusu vs vs vs boş verrr:)

cherry yazdıklarını okudum güzelim ne desem bilemiyorum aynı yollar aynı acılar belki daha fazlası. ama bak yapıyorum işte sonunda. gün gün bir mucize gerçekleşiyor sanki. beni şimdi tanıyanlar kararlı azimli başarılı falan diyordur ama kaç kere yenildim kaç kere denedim bilsen taa orta okuldan beri.. zayıflama hikayem de seninkiyle aynı. sadece ben 107ye çıktım en fazla ama pek fark yok farklıysan üçün beşin hesabı olmaz illaki acıtırlar insanı

ben inanıyorum sen şu 100 ü bir kır gerisi gelecek. o noktadan sonra artık geri dönmeye de tahammülün olmaz çünkü çok mücadele vermiş olacaksın:lepi:

canım hoşgeldin aramıza... ben de pek sık giremiyorum ama buradaki motivasyon çok güzel...
kendne kızmayı bırak.. ve bir süre hap denemeyi düşünme emziriyorsan..
sadece biraz dikkat etsen yavaş yavaş kilo verdiğini görürsün. bol su iç. abur cubur yeme açlık hissettiğinde kuru kaysı elma kuru üzüm ye... sadece 1 avuç tabii. yada galeta... ama bence en güzeli su içmek. bir süre yatıştırıyor açlığı... ben yemekleri kaçırmayarak ve bu dediklerimi yaparak 1,5 ayda 4 kilo verdim... yavaş ve kalıcı kilo vermek istiyorum..
sende yapacaksın eminim..sadece kendine zaman tanı ve güven...
burada hepimiz başaracağız...

canım üzme kendini... o bir anlık sinirle söylemiştir...
bak aklıma ne geldi... ben pazara gideceğim zaman ; ki 15 yıldır ben giderim pazara eşim bana der ki bir saatte git gel ben çocuklara bakamam... :bbo: ben de 20 dakka gidiş 20 dakka dönüş, koca pazarı 20 dakkada dolaşır eve gelirim şakkıdı
geçenlerde o gitti aradan üç saat falan geçti hala haber yok. aradım nerelerdesin diye.. bana bir kükredi pazar alış verişi ne kadar zor sen biliyormusun diye..
nerden bileyim.. öğrenemedim 15 senedir..
hala gülüyorum hatırladıkça .... laelaelaelaelae

canım ya gerçekten çok sevdim ben burayı hemen kalktım koca bi bardak sıcak su içtim

bide acıkınca kaysı üzüm felan gerçekten 5 tane yiyemiyorum bile ama yarım ekmek sucuk yerim işte u alışkanlıklarımdan vazgeçmem lazım

bi ara akupunktur bile yaptım ya verdim tonla parayı zayıfladım bir haftada 5 kg verdim 1 sene sonra 10 kg aldım

Aslı yazını okudum canım hislerini çok güzel anlatmışsın ama sana katılmadığım yerler var bu kadar karamsar olma bence ilk önce mesela ne yaparsam yapayım asla istediğim vücüda sahip olamayacağım demişsin neden öyle olsun mesela çatlaklar için burada bu formülle kesin çözüm aldım diyen bir sürü hatun var hele bir kiloları verelim bizde yapacağız bu formülleri e kesin çözüm ise gitti işte çatlaklar hatta ben şimdiden başlamayı düşünüyorum bir kaçını sarkmalara gelince daha yaşın o kadar genç ki ne sarkması azıcık sporla birşeyçik olmaz. Bence öncelikle biraz daha olumlu düşünelim

:roflol::roflol:
ilahi yena canım bende peyniri kısamıyorum tulum peyniri yiyorum ama tost yapıyorum bazen eriyince sırf yağ akıyor

Ooohhh derin'ciğime afiyet olsun,süt olsun..:roflol::roflol:

herkese günaydın.
aslıcım bir çırpıda okudum ,hem üzüldüm hem de kızdım budurumu hrs yapıp diyet ve spora yüklenmelisin 5 kilo versen motive olursun.
bende bişi anladım evde diyet olmuyo iş başlasın yürüyerek gidip geleceğim ve kilolarım da tıkır tıkır gidecekler.
citol nerelerdesin göremiyorum seni bu aralar.

aglayarak okudum yazınıı ......................:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…