Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

l-cartinal
var elimde kızlarya
bir fikri bilgisi olan varmı?

canım ben bir ara niyetlendim spordan önce kullanırım uzun süre spor yaparım diye -enerji verip yağ yakıyo diye- sonra bir eczacı onun doktorsuz kullanılmasının çok yalnış olduğunu söyledi. yani bir hastalık eksiklik yoksa kafaya göre alınmaz dedi. kendi de şişmandı bayanın. iyi olsa o kullanırdı bana satardı dedim almadım. en son bir de makale yayınlanmış enerji verme olayı da sallantı da psikoljik diyolar. direkt hücreyle ilgili olduğu için fast foof yersen dikkat etmzsen zararı da olurmuş. ve sonuç: ben almadım.

dilencii,hayırlı uğurlu olsun...Çok seviniyorum ve inancım dahada bir artıyo..Demekki oluyomuş diye..

nevra ve sen bayağı disiplinliydiniz sonuç ortada,hedefe koşar adımlarla gittiniz...

Bizde düşe kalka gelicez arkanızdan,ama gelicez..Yok başka yolu çünkü..

Aslında diğer avatar fena diildi..Şahsına münhasır bişeydi..:):) Ama komple değişikli iyi olmuş..

Derin,evet canım en rahat günlerin..Bu dönem ultra inat dönemi..
Ek gıdaya başladınız demek..Sürekli bişeyler hazırlıycan artık..sana tavsiyem mümkün olduğunca taneli yedir yiyecekleri..ılerde çok zorluk çekersin..Öpüyorum bebişi...

Son düzenleme:

ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh yena gözüm korktu vallahi bundan beteridemi olacak çok huysuz benim kızım 1 saattir ağlıyor daha 1 saat daha ağlar uyuyuncaya kadar her akşam böyle okadar yoruluyorumki uykusu geldiğinde ödüm kopuyor yine nasıl uyutacağım diye kızım emmediği için erken başladık evet canım ben çok fazla gerekmedikçe blendır kullanmıyorum sadece sebze çorbasında kullanıyorum korksamda taneli yedirmeye çalışıyorum yoğurt çorbasını hiç ezmiyorum pirinçleri alıştı yemeye sağol canım bende senin talı oğluşunu öpüyorum böyle oğlanları görüncede axcaba bide oğlum olsamı diyorum ama sonra kafayı yemeyi düşünüyorum 2 bebe ile

dilenci 3 aydamı verdin 16 kiloyu bu arada hiç kaçamak yapmadınmı spor yaptınmı şimdi çok mutlusundur ne güzel hedefe az kaldı çünki bende az önce kipadan geldim zor tuttum kendimi gözüm çikolatalara çerezlere tatlılara kaydı durdu ewskiden olsa cumartesi akşamı diyip alırdım bravo bana inşallah bırakmam bu hırsla giderim

Derin'cim,aynen bende haftasonu olmasına rağmen bayağı bi tuttum kendimi..

Pazara çıktım,bizim pazarda Alaşehir ekmeği diye bir ekmek getiriyo oranın halkı..Köy ekmeği tarzı,bayağı leziz bi tat..Ekmeği görünce aklıma peynir,zeytin ben birde tereyağını çok severim..:):) Birde çay ooooh yiyesim geldi çok fena şekilde, hemen def ettim..

Geldim evde yoğurt'un içine ekmek ve kuru kayısı doğradım bi güzel yedim..Kızım diyoki anne bu ne ıyyy..:):)

Ben pazartesiden itibaren,lahana suyu içmeye çalışıcam..Bir kez denemiştim..

Başarılı olamamıştıım,çünkü çok iğrenç tadı..:)

Bakalım bu sefer belki içebilirim..seçil içiyo faydasını gördüğünü söylemişti..

Şimdi bakayım nasıl hazırlanılıyomuş..Farklı lezzetleri varmı..
kaydirigubbakcemile3

:) rastgele onu seçtim ne bileyim severim papatyayı:) ben nevra kadar disiplinli değildim aslında. daha kısa bir hedefi vardı olsun bitsin bir an önce dedi en iyisini yaptı. benim neredeyse 40 kilo hedefim olduğu için sürekli kısıtlayarak veremezdim bıkarım diye bazen çok yedim bazı günler spor yapmadım o yüzden daha ağır gitti bazı haftalar 300 gr bazı haftalar asıldım 2 verdim fark ettiysen. çok teşekkür ederim yine de:) ben de defalarca denedim. ilkokuldan beri kilolu olarak ayrıldım herkesten. yani defalarca denemiş olmak becerememek anlamına gelmiyor bi gün şalter atıyor:) ben herkesin başarabileceğine inanaıyorum artık. ve o kadar zor değilmiş, ya da imkansız değil diyelim

19 kilo canım öhöm:jeyyar: 3 buçuk ay oldu ortalama. du bakalım hedefleri ben küçülttüm pek yaklaşmadık daha. ama kıyafet seçeneklerim arttıkça mutlu oluyorum. geçen bi mağazaya girdik xl alıp duruyom elime bakıyorum kocaman benimki bıraktırıyo sen xlarge lara bakma artık diye:)) bi sevindim:) mağazan hiç bişey almadan çıktım ama çıktığımda şöyle dedim " ohooooo bi sürü kıyafet aldım" :) elime aldığım şeylerin yarısını istesem alabilrdim çünkü. bu mutluluk acayip valla. ballandırıyom ki herkse heveslensin:)

ben marketlerde o reyonlardan geçmiyorum bi süre sonra da zaten anlamsız geliyor elinde aburcuburlarla çıkan insanlara ne gerek var ki diye tuhaf bakıyorum:) bi de yemeklerden soğusam iyi olacak. ben yemeğe daha düşkünmüşüm onu fark ettim.

yena bravo canım bende yarın kahvaltıda her pazar büyük simit yerim çok severim hergün olsa yerim ama pazar sabahları yiyorum bakalım yarın yarısını yemeyi düşünüyorum eşim sabah erken fırından alıp geliyor bana sıcak sıcak peynir çay hııımmmm bayılırım inşallah ama yarısını yiyeceğim benimde canım kurukayısı istedi bi ara bitmiş yarın alayım bari bende yoğurda ağırlık verdim

dilenci baravo yaaaa 19 kilo dile kolay nasılda hafiflemişsin evet mağazalara gidince insan çok mutlu oluyor bende 2 sene önce 103 kiloya düşmüştüm istediğim herşleyi giyebiliyordum nasılda mutlu oluyordum ama akşam çok üzüldüm yine görümcemin kızı daha 4 yaşında beni seviyor dobişko yenge yemiş yemiş şişmiş koca göbekli bebek var karnında diye herkezin içinde eşimde var nasıl utandım sonra yeğenlerim geldi ben kapının yanında oturuyorum kapıyı aç sıcak oldu dediler açtım dedim yeğenim sen oturuyorsun orada ne fark edecek diye dalga geçti bütün herkezin içinde baktım herkezin karısı nişanlısı incecik vallahi kendimden utandım karnım şu anda okadar açki yarın kendime bol bol yeşillikler alayım

yena bende canım denedim olahanayı ama bir türlü içemedim kokusundan dene bakalım belki içersin sen

Canım ya,üzme kendini bilirim o alaycı sözleri...

Şimdi seçil'le görüştüm msn de aldım tarifini..O bayağı faydasını gördüğünü söylüyo..

Vücutdan ödemi atıyomuş..İçimizde en fazla kilo veren seçil biliyosun..

Du bakalım öğüre öğüre içicem artık..

Booonuuuss,

Nerdesin..?? Yokluğun farkedilmiyor sanma..:):

ıSelasm bacılaar nasılsınız bakalım
topige giremiyorum pc bozuktu ayarlattım bakalım ne kadar giderse artık

bu gün 3 dilim ekmek biraz peynir az reçel iki zeytin

akşamada bi tabak şehriye çorbasılla yarım servis kaşıgı pişmiş havuç yedim

canım çok üzüldüm ya ne gıcıkmış yeğen de yani. en çok küçük çocukların orta yerde rezil etmesi koyuyor zaten. ben d eçok yaşadım hele birinde burger king iin açık alanında yoldan geçen çocuklar resmen şişkooo şu bak diye alay etti veledi zinalar:) bakma güldüğüme öyle ağlamıştım ki. diğer oturanlar da bakmıştı. o günden sonra sokağa yakın kısımda oturmadm hatta pek gitmedim. bi de o gün kendimi güzel hissediyordum makyajlı falan ama yüzüne bakan yok kızım dedim kendime. aman neyse yani o laflar bitmez.. artık yeter de yarım simit falan değil hiç yeme bazı şeyleri! bir ay kadar sadece liste yap ona uy. 30dan geriye say sık dişini o arada nefsin körelir. ben bugün yoğurt diyetindeyim arkadaş makarna yapmış bi tane attım ağzıma hemen tükürdüm sanki oruçlu gibi! o da şaşırdı:) biraz sık önce sonra tabi her şeyden az az yemeyi öğrenicez. ben de simit hastasıyım ama 2 ay yemedim şimdi arada yiyorum yarım. lütfen deidklerimi düşün.

:ecrin_bebek:

tebrikler baya bi kio vermişsin canım

Bende irademi koraybilsem inerdimde nerdeyse 5 aydır sabit inmiyo geçen hafta aldımüstüne üstlük

:ecrin_bebek:

tebrikler baya bi kio vermişsin canım

Bende irademi koraybilsem inerdimde nerdeyse 5 aydır sabit inmiyo geçen hafta aldımüstüne üstlük

o zaman aynı öneriler senin için de geçerli canım:) vücuduna önce asker gibi davranıcan biraz disipline olcak ben bunu anladım bu diyetten sonra olayı kaptıkça esnekleşebiliriz:) tek günlük bi şok diyetle veya biraz protein artırarak kırabilirsin sabitlediyseyerimseniben

Ben becmeremedim beş aydır sabit inmedigi gibi kilo almaya başladım üstelik sinir oldum
öncede senin dedigin gibi diete sanki oruçmuşum gibi sıkı sıkı asılıyordum ama nefsmi bilmiyorumbaşka bişeymi hem takıldım hemde önceki kadar kendimi kontrol edemiyorum

ay ben de sabitlenince öyle yapamıyorum evet çünkü faydasını göremediğim anda motivasyonum dağılıyo ben de bunu yenmeye çalışıyorum her gün verilcek diye bişey yok ama gel de anlat. sen de bıkmışsındır uzun zaman değişen bişey olmayınca. canım bi günlük bi detoks dene. farklı bir spor dene. ne bilim mutlaka oynar yani.

bu gün zaten çok az yedim acımmmmmm midem kazınıyoo

bide tüm gün yatak odamın şeklini değiştim öle ufak bi değişiklikte değil , bazanın, komidinlerin veee gardolabının yerini değiştim bide öle demonte hafifbişide değil hangi akla hizmet aldıysak evlenirken kocaman 6 kapılı sitelrin en büyük takımıydı o zaman spor yapcak takatım kalmadı

ama afedersiniz terden patadım daha içinin bi kısmınıda yerleştiremedim bi duş alabilirsem uyuyacam bu hafta sıkıcam bakalım yarın sporada başlıcam inşallahhhh bi aksilik olmasa tabii

bu hafta nmam lazımm sıkıldım artık eşim kameradan görüyo kilo almışsın yine ne güzel olmuştun diye sitem ediyo ama aynıyın kilo olarak gıcıklık olcak yaa

ya ne kadar çirkin kızlar var aslında ama arkadan baksan bacakalr incecik giymiş daracık pantolu uff yavru dedirtiyo yüzüne perde çek ama ya ben heryerimle güzel olmak istiyoyummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…