l-cartinal
var elimde kızlarya
bir fikri bilgisi olan varmı?
dilencii,hayırlı uğurlu olsun...Çok seviniyorum ve inancım dahada bir artıyo..Demekki oluyomuş diye..
nevra ve sen bayağı disiplinliydiniz sonuç ortada,hedefe koşar adımlarla gittiniz...
Bizde düşe kalka gelicez arkanızdan,ama gelicez..Yok başka yolu çünkü..
Aslında diğer avatar fena diildi..Şahsına münhasır bişeydi..:):) Ama komple değişikli iyi olmuş..
Derin,evet canım en rahat günlerin..Bu dönem ultra inat dönemi..
Ek gıdaya başladınız demek..Sürekli bişeyler hazırlıycan artık..sana tavsiyem mümkün olduğunca taneli yedir yiyecekleri..İlerde çok zorluk çekersin..Öpüyorum bebişi...
dilenci 3 aydamı verdin 16 kiloyu bu arada hiç kaçamak yapmadınmı spor yaptınmı şimdi çok mutlusundur ne güzel hedefe az kaldı çünki bende az önce kipadan geldim zor tuttum kendimi gözüm çikolatalara çerezlere tatlılara kaydı durdu ewskiden olsa cumartesi akşamı diyip alırdım bravo bana inşallah bırakmam bu hırsla giderim
:) rastgele onu seçtim ne bileyim severim papatyayı:) ben nevra kadar disiplinli değildim aslında. daha kısa bir hedefi vardı olsun bitsin bir an önce dedi en iyisini yaptı. benim neredeyse 40 kilo hedefim olduğu için sürekli kısıtlayarak veremezdim bıkarım diye bazen çok yedim bazı günler spor yapmadım o yüzden daha ağır gitti bazı haftalar 300 gr bazı haftalar asıldım 2 verdim fark ettiysen. çok teşekkür ederim yine de:) ben de defalarca denedim. ilkokuldan beri kilolu olarak ayrıldım herkesten. yani defalarca denemiş olmak becerememek anlamına gelmiyor bi gün şalter atıyor:) ben herkesin başarabileceğine inanaıyorum artık. ve o kadar zor değilmiş, ya da imkansız değil diyelimdilencii,hayırlı uğurlu olsun...Çok seviniyorum ve inancım dahada bir artıyo..Demekki oluyomuş diye..
nevra ve sen bayağı disiplinliydiniz sonuç ortada,hedefe koşar adımlarla gittiniz...
Bizde düşe kalka gelicez arkanızdan,ama gelicez..Yok başka yolu çünkü..
Aslında diğer avatar fena diildi..Şahsına münhasır bişeydi..:):) Ama komple değişikli iyi olmuş..
...
dilenci 3 aydamı verdin 16 kiloyu bu arada hiç kaçamak yapmadınmı spor yaptınmı şimdi çok mutlusundur ne güzel hedefe az kaldı çünki bende az önce kipadan geldim zor tuttum kendimi gözüm çikolatalara çerezlere tatlılara kaydı durdu ewskiden olsa cumartesi akşamı diyip alırdım bravo bana inşallah bırakmam bu hırsla giderim
dilenci baravo yaaaa 19 kilo dile kolay nasılda hafiflemişsin evet mağazalara gidince insan çok mutlu oluyor bende 2 sene önce 103 kiloya düşmüştüm istediğim herşleyi giyebiliyordum nasılda mutlu oluyordum ama akşam çok üzüldüm yine görümcemin kızı daha 4 yaşında beni seviyor dobişko yenge yemiş yemiş şişmiş koca göbekli bebek var karnında diye herkezin içinde eşimde var nasıl utandım sonra yeğenlerim geldi ben kapının yanında oturuyorum kapıyı aç sıcak oldu dediler açtım dedim yeğenim sen oturuyorsun orada ne fark edecek diye dalga geçti bütün herkezin içinde baktım herkezin karısı nişanlısı incecik vallahi kendimden utandım karnım şu anda okadar açki yarın kendime bol bol yeşillikler alayım
yena bende canım denedim olahanayı ama bir türlü içemedim kokusundan dene bakalım belki içersin sen
dilenci baravo yaaaa 19 kilo dile kolay nasılda hafiflemişsin evet mağazalara gidince insan çok mutlu oluyor bende 2 sene önce 103 kiloya düşmüştüm istediğim herşleyi giyebiliyordum nasılda mutlu oluyordum ama akşam çok üzüldüm yine görümcemin kızı daha 4 yaşında beni seviyor dobişko yenge yemiş yemiş şişmiş koca göbekli bebek var karnında diye herkezin içinde eşimde var nasıl utandım sonra yeğenlerim geldi ben kapının yanında oturuyorum kapıyı aç sıcak oldu dediler açtım dedim yeğenim sen oturuyorsun orada ne fark edecek diye dalga geçti bütün herkezin içinde baktım herkezin karısı nişanlısı incecik vallahi kendimden utandım karnım şu anda okadar açki yarın kendime bol bol yeşillikler alayım
yena bende canım denedim olahanayı ama bir türlü içemedim kokusundan dene bakalım belki içersin sen
canım çok üzüldüm ya ne gıcıkmış yeğen de yani. en çok küçük çocukların orta yerde rezil etmesi koyuyor zaten. ben d eçok yaşadım hele birinde burger king iin açık alanında yoldan geçen çocuklar resmen şişkooo şu bak diye alay etti veledi zinalar:) bakma güldüğüme öyle ağlamıştım ki. diğer oturanlar da bakmıştı. o günden sonra sokağa yakın kısımda oturmadm hatta pek gitmedim. bi de o gün kendimi güzel hissediyordum makyajlı falan ama yüzüne bakan yok kızım dedim kendime. aman neyse yani o laflar bitmez.. artık yeter de yarım simit falan değil hiç yeme bazı şeyleri! bir ay kadar sadece liste yap ona uy. 30dan geriye say sık dişini o arada nefsin körelir. ben bugün yoğurt diyetindeyim arkadaş makarna yapmış bi tane attım ağzıma hemen tükürdüm sanki oruçlu gibi! o da şaşırdı:) biraz sık önce sonra tabi her şeyden az az yemeyi öğrenicez. ben de simit hastasıyım ama 2 ay yemedim şimdi arada yiyorum yarım. lütfen deidklerimi düşün.
:ecrin_bebek:
tebrikler baya bi kio vermişsin canım
Bende irademi koraybilsem inerdimde nerdeyse 5 aydır sabit inmiyo geçen hafta aldımüstüne üstlük
o zaman aynı öneriler senin için de geçerli canım:) vücuduna önce asker gibi davranıcan biraz disipline olcak ben bunu anladım bu diyetten sonra olayı kaptıkça esnekleşebiliriz:) tek günlük bi şok diyetle veya biraz protein artırarak kırabilirsin sabitlediyseyerimseniben
Ben becmeremedim beş aydır sabit inmedigi gibi kilo almaya başladım üstelik sinir oldum
öncede senin dedigin gibi diete sanki oruçmuşum gibi sıkı sıkı asılıyordum ama nefsmi bilmiyorumbaşka bişeymi hem takıldım hemde önceki kadar kendimi kontrol edemiyorum
ay ben de sabitlenince öyle yapamıyorum evet çünkü faydasını göremediğim anda motivasyonum dağılıyo ben de bunu yenmeye çalışıyorum her gün verilcek diye bişey yok ama gel de anlat. sen de bıkmışsındır uzun zaman değişen bişey olmayınca. canım bi günlük bi detoks dene. farklı bir spor dene. ne bilim mutlaka oynar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?