canım çok sağol seçili biliyorum ama hiç denk gelmedik onunla bugün pazarımız var alayım bende lahana tarifini verebilirmisin bana galiba maydonozlla olanCanım ya,üzme kendini bilirim o alaycı sözleri...
Şimdi seçil'le görüştüm msn de aldım tarifini..O bayağı faydasını gördüğünü söylüyo..
Vücutdan ödemi atıyomuş..İçimizde en fazla kilo veren seçil biliyosun..
Du bakalım öğüre öğüre içicem artık..
canım çok üzüldüm ya ne gıcıkmış yeğen de yani. en çok küçük çocukların orta yerde rezil etmesi koyuyor zaten. ben d eçok yaşadım hele birinde burger king iin açık alanında yoldan geçen çocuklar resmen şişkooo şu bak diye alay etti veledi zinalar:) bakma güldüğüme öyle ağlamıştım ki. diğer oturanlar da bakmıştı. o günden sonra sokağa yakın kısımda oturmadm hatta pek gitmedim. bi de o gün kendimi güzel hissediyordum makyajlı falan ama yüzüne bakan yok kızım dedim kendime. aman neyse yani o laflar bitmez.. artık yeter de yarım simit falan değil hiç yeme bazı şeyleri! bir ay kadar sadece liste yap ona uy. 30dan geriye say sık dişini o arada nefsin körelir. ben bugün yoğurt diyetindeyim arkadaş makarna yapmış bi tane attım ağzıma hemen tükürdüm sanki oruçlu gibi! o da şaşırdı:) biraz sık önce sonra tabi her şeyden az az yemeyi öğrenicez. ben de simit hastasıyım ama 2 ay yemedim şimdi arada yiyorum yarım. lütfen deidklerimi düşün.
baya çalışmışsın eline sağlık, kolay gelsin:) bu hafta biraz sıkı tut dediğin gibi de bak inşallah oynar kilon.bu gün zaten çok az yedim acımmmmmm midem kazınıyoo
bide tüm gün yatak odamın şeklini değiştim öle ufak bi değişiklikte değil , bazanın, komidinlerin veee gardolabının yerini değiştim bide öle demonte hafifbişide değil hangi akla hizmet aldıysak evlenirken kocaman 6 kapılı sitelrin en büyük takımıydı o zaman spor yapcak takatım kalmadı
ama afedersiniz terden patadım daha içinin bi kısmınıda yerleştiremedim bi duş alabilirsem uyuyacam bu hafta sıkıcam bakalım yarın sporada başlıcam inşallahhhh bi aksilik olmasa tabii
bu hafta nmam lazımm sıkıldım artık eşim kameradan görüyo kilo almışsın yine ne güzel olmuştun diye sitem ediyo ama aynıyın kilo olarak gıcıklık olcak yaa
canım çok sağol seçili biliyorum ama hiç denk gelmedik onunla bugün pazarımız var alayım bende lahana tarifini verebilirmisin bana galiba maydonozlla olan
sağol canım bende çok üzüldüm bütün gençler oturuyoruz muhabbet çok güzel 12 kişiyiz herkez eşi ile nişanlısı ile ben şok oldum öyle söyleyince neyse artık geçecek onun düğününe kadar incelip ona göstereceğim gününü.canım yazını okuduğumda çoktan yarım simitinmi yemiştim yarısını difrize attım inanki yemedim yanında bol yeşillik peynir 5 zeytin yadim tek kaçamağım 2 batırım pekmez tahin karışımı oldu çok severim kayınvalidem getirmiş eşime dedim hemen ye bitir bunu ben görmeyeyim . inanki canım bende dün aynı şeyi yaşadım misafir vardı çocuğun şekerinden 1 tane aldım baktım iki tane geldi attım ağzıma hemen birini çıkardım çöpe attım dediklerine uymaya çalışlacağım ibre düşmeye başlamış zaten bu sabah mutlu oldum demekki aç kaldığıma değiyormuş dedim
dilenci günaydın canım çıkmam gerekiyor kızım uyandı kahvaltı ettireceğim
şimalciğim seni görüyorum
sen nasılsın nasıl gidiyor diyetin
selam kızlar kayınvalidemler geldi bugün kayınpederim hasta yarın hastaneye götüreceğiz bugün yazdıklarınızı bile okuyamadım pek giremem heralde bu ara ama cuma kilomu bildirmeye çalışacağım umarım hepimiz 1-2 kilo vermiş oluruz beni şimdilik izinli sayın arada gelmeye çalışırım
canım ben leslieyi yapmıştım geçen hafta yarın yine ona başlayacağım sağol canım lahana şu anda haşlanıyor bakalım haftasonu sonuç ne olacakDerin'cim, 3su bardağı su ile 4-5 lahana yaprağı kaynatılıyomuş..Fokurdaması yeterli..
Soğuyunca sabah-akşam bir bardak içilicek..
Ben bir hafta içip bir hafta ara vericem..yada ikinci hafta gün aşırı içicem..Planım bu şekilde..
Yürüyüşe gidicem,umarım yağmura tutulmam..
ii akşamlar kızlar nasılsınız
ben pekfazla giremiyorum çok sinirliyim şu günlerde bebişime bile bağırıyorum sonra pişman olup üzülüyorum bağırdığım için nedendir anlamadım bu sinirliliği ne yapcam ben ya akıl verin
canım ben leslieyi yapmıştım geçen hafta yarın yine ona başlayacağım sağol canım lahana şu anda haşlanıyor bakalım haftasonu sonuç ne olacak
canım bebeğin kaç yaşında havalar soğuk dışarıya çıkamıyoruz ben 6 gündür evdeydim dün akşam kipaya gittim alışverişe zannettim baloya gittim bebişler huysuz üzüyorlar bizi bende ağlıyorum uyutamıyorum diye sonrada üzülüyorum geçicek inşallah şurda 2 ay sonra kış bitiyor dışarı çıkıp dolaşırız en azından
29 unca ayının içinde arkadaşım kızımın yaşıtı yok burda oda çok sıkılıyo bende çok sıkılıyorum biran önce memleketime gelmek istiyorum yaz gelincede bizim için ii olmuyo bu sefer sıcaktan dışarı çıkamıyoruz anca akşam saatlerinde oda bir bebek için ne kadar ii olur ki
guide canım çok üzüldüm. bu varislere ameliyat dışında bişey etki etmiyor mu en azından bi yandan onları yapsan? herksin psikolojisi farklı olur. birinde 38 beden kıyafet alıp göz önüne koymak etkileyici olurken biride ters tepebilir. ben de mesela eski kocaman pantolonuma baktıkça motive olurum. çünkü buna giricem derken hayal kurmuşum gibi oluyor, ama eski büyük bedene bakınca başardıklarımın somut gerçek halini görüyorum. o kıyafetleri kaldır bi kenara şimdilik sen ve bakma onlara. bakıp bakıp asla olmayacak psikolojisi yaratıyordur belki onlar. sen önce şu durumda kıyafeti boşver zaten acil olan varislerden kurtulmak.
test negatif çıkmış belki stresten falan gecikmiştir. tarçın çayı iç sıcak duş al yatarken bi yarım saat kitap oku gaste ne olursa. kafanı dağıtşöyle bi rahatla. daha da gecikirse doktora git. bebekler güzeldir evet ama dediğin gibi şu durumda seni baya zorlayacak.
vallahi cnm yaakızlar kimse yok ama ben yine de içimi dökmek istedim .normalde çok da konuşmam zaten buraya da fazla yazamıyorum.
hamilelik şüphem var test yaptım hafta içi negatif çıktı ama hala adet göremedim 13 gün gecikti.niye üzülüyorsun diyen olabilir.çünkü bu kilo ve varis dolu bacaklar ile hamilelik geçirmek o kadar zor ki.hem bir yaz geçireceğim .bu yaz bile öyle zor geçmişti ki varisler yüzünden.94 kiloyum kilo almamam lazım eğer hamileysem inşallah değildir hazır değilim ,vücudum hazır değil bacaklarım hiç değil.
şimfi öyle pişmanım ki bozduğum diytler için.gardırobum elbise dolu ama %70i olmuyor.ben onları olmadığı halde astım dolabıma gördükçe motive olurum diye ama olmadı.diyet adına kitap yazacak kadar bilgim var.bitkiler çaylar herşey ama olmadı işte olmadı.
1 oğlum var 3.5 yaşında .aslında çok da üzülmüyorum bu duruma ama varislerim aklıma geldikçe içim cız ediyor.sıcaklarda bacaklarım öyle kötü oluyor ki,çok şişiyor.doktora gittim geçen ay ameliyat der diyordum ama önce zayıfla dedi.sonra ameliyat her şeyin ilk koşulu şu lanet kilolar.
inşallah korktuğum olmaz bir çocuğum daha olsun isterim ama şimdi değil.Allah yardımcımız olsun
senii fahri pisikolak ilan ediyorum topigimizinnnolumunekankayizsmileguide canım çok üzüldüm. bu varislere ameliyat dışında bişey etki etmiyor mu en azından bi yandan onları yapsan? herksin psikolojisi farklı olur. birinde 38 beden kıyafet alıp göz önüne koymak etkileyici olurken biride ters tepebilir. ben de mesela eski kocaman pantolonuma baktıkça motive olurum. çünkü buna giricem derken hayal kurmuşum gibi oluyor, ama eski büyük bedene bakınca başardıklarımın somut gerçek halini görüyorum. o kıyafetleri kaldır bi kenara şimdilik sen ve bakma onlara. bakıp bakıp asla olmayacak psikolojisi yaratıyordur belki onlar. sen önce şu durumda kıyafeti boşver zaten acil olan varislerden kurtulmak.
test negatif çıkmış belki stresten falan gecikmiştir. tarçın çayı iç sıcak duş al yatarken bi yarım saat kitap oku gaste ne olursa. kafanı dağıtşöyle bi rahatla. daha da gecikirse doktora git. bebekler güzeldir evet ama dediğin gibi şu durumda seni baya zorlayacak.
ii akşamlar kızlar nasılsınız
ben pekfazla giremiyorum çok sinirliyim şu günlerde bebişime bile bağırıyorum sonra pişman olup üzülüyorum bağırdığım için nedendir anlamadım bu sinirliliği ne yapcam ben ya akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?