haklısın canım yazın kıbrısta çok sıcak oluyormuş kardeşim orada askerlik yapmıştı çocuk bir geldi afrikalılar gibi bütün ayakları yara olmuş botlardan sıcaktan.daha çokmu canım görevinizin bitmesine
Booonuuuss,
Nerdesin..?? Yokluğun farkedilmiyor sanma..:):
tmm canım daha iyi olman dileğiyle.canım teşekkür ederim cevabını okumak bile çok iyi geldi.önerilerini yapacağım.bakalım yarın ne olacak gelişmeleri yazarım.
:))) yok artık :) sağol yine de fahri mahri bi ünvanımız oldu:)senii fahri pisikolak ilan ediyorum topigimizinnnolumunekankayizsmile
günaydın herkeze inşallah bu hafta kilolar patır patır gider .ben cumadan beri 1.5 kilo vermiş olduğum için çok mutluyum nihayet 120lerden kurtuldum cuma 121 dim hafta sonu ilk defa diyeti bozmadım ve sabah 119.5 çıktım inşallah şu 110 ve üzerindende en yakın zamanda kurtulurum.
sabahki menü
2 lim çavdar ekmeği üzeri peynirızgarada ısıtılarak
1 bardak süt
5 yeşil zaytin roka maydonoz
şimdi yeşil çayımı içiyorum arkadan rezene lahana suyumda kaynamak üzere
Fenalardayım :))
Bi bakırköye uğramam gerekicek sanırım....Bu depresyon beni çok sevdi tam gidiyorum derken arada cee yapıyo
ben haftaya moralli başladım haftasonu misafirlere börek ve yaşpasta yaptım ama ucundan bile tadına bakmadımmmmmmmm kendime olan güvenim arttı ya kuş gibi hissediyorum hadi kızlar yapabiliriz
leslie ablamı da yaptım geldim . şimdide buğdaylı nohutlu çorba yaptım ondan içtim 1 dilim çavdar ekmeği ile ama doymadım ne yapsamki yaaaaaaaaa
aplam acıktığın an gideceğin düğünü hayal et ve su süt veya ayran iç öpüldünnnnnnn :dance: delikafadulden delikafadulden]
kızlar kimse yok ama ben yine de içimi dökmek istedim .normalde çok da konuşmam zaten buraya da fazla yazamıyorum.
hamilelik şüphem var test yaptım hafta içi negatif çıktı ama hala adet göremedim 13 gün gecikti.niye üzülüyorsun diyen olabilir.çünkü bu kilo ve varis dolu bacaklar ile hamilelik geçirmek o kadar zor ki.hem bir yaz geçireceğim .bu yaz bile öyle zor geçmişti ki varisler yüzünden.94 kiloyum kilo almamam lazım eğer hamileysem inşallah değildir hazır değilim ,vücudum hazır değil bacaklarım hiç değil.
şimfi öyle pişmanım ki bozduğum diytler için.gardırobum elbise dolu ama %70i olmuyor.ben onları olmadığı halde astım dolabıma gördükçe motive olurum diye ama olmadı.diyet adına kitap yazacak kadar bilgim var.bitkiler çaylar herşey ama olmadı işte olmadı.
1 oğlum var 3.5 yaşında .aslında çok da üzülmüyorum bu duruma ama varislerim aklıma geldikçe içim cız ediyor.sıcaklarda bacaklarım öyle kötü oluyor ki,çok şişiyor.doktora gittim geçen ay ameliyat der diyordum ama önce zayıfla dedi.sonra ameliyat her şeyin ilk koşulu şu lanet kilolar.
inşallah korktuğum olmaz bir çocuğum daha olsun isterim ama şimdi değil.Allah yardımcımız olsun
günaydın herkeze inşallah bu hafta kilolar patır patır gider .ben cumadan beri 1.5 kilo vermiş olduğum için çok mutluyum nihayet 120lerden kurtuldum cuma 121 dim hafta sonu ilk defa diyeti bozmadım ve sabah 119.5 çıktım inşallah şu 110 ve üzerindende en yakın zamanda kurtulurum.
sabahki menü
2 lim çavdar ekmeği üzeri peynirızgarada ısıtılarak
1 bardak süt
5 yeşil zaytin roka maydonoz
şimdi yeşil çayımı içiyorum arkadan rezene lahana suyumda kaynamak üzere
leslie ablamı da yaptım geldim . şimdide buğdaylı nohutlu çorba yaptım ondan içtim 1 dilim çavdar ekmeği ile ama doymadım ne yapsamki yaaaaaaaaa
dilencii evet canım biraz değilde bayağı kıstım akşam gece yatarken karnım gurul gurul ötüyordu açlıktan neyse bir türk kahvesi yapıp içeyim sonrada kızımı uyutacağım
yena canım nasılsın başladınmı lahana suyuna ben akşam yatarken başladım
Selam,
dilencii,80 lere veda etmişsin..Süpersin canım ...
Arkadaşlar nooluyo böyle..Atın artık üzerinizden şu pis stressi,negatif enerjiyi..
Hadi artık toparlanalım..Bakın nevra ve dilencii'ye hedefteler..Bizim neyimiz eksik..Şahsen ben bayağı eksikleniyorum yani..Hırs yaptım..Zaten bu topiğin amacıda bu, ekip çalışması yaparak rekabet ve hırs duygusunu arttırmak..biz ne yapıyoruz onlar kilo verdikçe daha çok kabuğumuza çekiliyoruz..
Bir ara yaptığımız sporları ve aldığımız yiyecekleri yazıyoduk..Oda bitti çabucak pes ettik..
Tamam çocuklu olanlar sömestr tatilinde dengeyi bozduk..Tatilde bitti..
Hadi artık her gün düzenli görev gibi buraya girelim ve bir bir hesap verelim..Birbirimizden feyz alalım..destek verelim..
stress ve kilo bizim köpeğimiz olsun...ahahaha....
Tamammı güzel hanımlar..Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için..Hadi voltranı oluşturalım..:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?