Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mayıs ayında belli olcak arkadaşım tayinimiz o nedenle mayıs ayının gelmasini sabırsızlıkla bekliyorum

guide ablam çok geçmiş olsun herkeslere günaydın iyi haftalar sizi seviyorum güzel kilolar vermek ümidiyle -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

günaydın herkeze inşallah bu hafta kilolar patır patır gider .ben cumadan beri 1.5 kilo vermiş olduğum için çok mutluyum nihayet 120lerden kurtuldum cuma 121 dim hafta sonu ilk defa diyeti bozmadım ve sabah 119.5 çıktım inşallah şu 110 ve üzerindende en yakın zamanda kurtulurum.
sabahki menü
2 lim çavdar ekmeği üzeri peynirızgarada ısıtılarak
1 bardak süt
5 yeşil zaytin roka maydonoz
şimdi yeşil çayımı içiyorum arkadan rezene lahana suyumda kaynamak üzere

ben haftaya moralli başladım haftasonu misafirlere börek ve yaşpasta yaptım ama ucundan bile tadına bakmadımmmmmmmm kendime olan güvenim arttı ya kuş gibi hissediyorum hadi kızlar yapabiliriz

canım teşekkür ederim cevabını okumak bile çok iyi geldi.önerilerini yapacağım.bakalım yarın ne olacak gelişmeleri yazarım.
tmm canım daha iyi olman dileğiyle.
senii fahri pisikolak ilan ediyorum topigimizinnnolumunekankayizsmile
:))) yok artık :) sağol yine de fahri mahri bi ünvanımız oldu:)

yuppiiiiiiiii yarım simitten başlayarak azcık kısıtlamak işe yaramış demek hee:lepi: çok sevindim derin aman bu hafta çok önemli senin için aynı şekilde devamalkisalkisalkis

herkese iyi haftalar sabah dersim vardı kaçırdım öğlenkine yetieyim bari. öff ne güzel tatil yapıyoduk ya ne ara bitti:a015:

Fenalardayım :))

Bi bakırköye uğramam gerekicek sanırım....Bu depresyon beni çok sevdi tam gidiyorum derken arada cee yapıyo

Geçmiş olsun canım

Kendini üzme yanlız değilsin günesüper enerjiyle başlıdım ne ldu bilmiyorum balon gibi söndüm şimdi dokunsalar ağlayacak gibiyim

ben haftaya moralli başladım haftasonu misafirlere börek ve yaşpasta yaptım ama ucundan bile tadına bakmadımmmmmmmm kendime olan güvenim arttı ya kuş gibi hissediyorum hadi kızlar yapabiliriz

Çok güzel canm tebrik ederim seni devam

kızlar merhaba desteğiniz için teşekkürler.
bugün yediklerm sabah yarım simit
öğle 2 etimek ve 1 kase yoğurt
akşam da ıspanak kavurması olur muhtemelen

bonus aplam neyin var seni seviyorum

ayyyyyyyy bugün menüm

sabah 1 nescafe üçü bir arada
öğle tavuk haşlama 5 kaşık pilav
ara bir bardak türk kahvesi

leslie ablamı da yaptım geldim . şimdide buğdaylı nohutlu çorba yaptım ondan içtim 1 dilim çavdar ekmeği ile ama doymadım ne yapsamki yaaaaaaaaa

dilencii evet canım biraz değilde bayağı kıstım akşam gece yatarken karnım gurul gurul ötüyordu açlıktan neyse bir türk kahvesi yapıp içeyim sonrada kızımı uyutacağım

yena canım nasılsın başladınmı lahana suyuna ben akşam yatarken başladım

merhaba kızlar diyet açısından berbat bir haftasonu geçirdim yüzüm yok yediklerimi yazmaya :kedi:

onun için bugünki menümü yazayımda vicdanım azcık rahatlasın
sabah 2 bardak su
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmek
yarım domates
1 dilim peynir
çay
ara yok ( ceza )
öğle
2 yağsız pişmiş baget
4 kaşık bezelye
1 dilim çavdar ekmek
ara
1 portakal
akşama hamsi pilaki
roka salatası
ara
süt veya elma

Selam,

dilencii,80 lere veda etmişsin..Süpersin canım ...

Arkadaşlar nooluyo böyle..Atın artık üzerinizden şu pis stressi,negatif enerjiyi..

Hadi artık toparlanalım..Bakın nevra ve dilencii'ye hedefteler..Bizim neyimiz eksik..Şahsen ben bayağı eksikleniyorum yani..Hırs yaptım..Zaten bu topiğin amacıda bu, ekip çalışması yaparak rekabet ve hırs duygusunu arttırmak..biz ne yapıyoruz onlar kilo verdikçe daha çok kabuğumuza çekiliyoruz..

Bir ara yaptığımız sporları ve aldığımız yiyecekleri yazıyoduk..Oda bitti çabucak pes ettik..

Tamam çocuklu olanlar sömestr tatilinde dengeyi bozduk..Tatilde bitti..

Hadi artık her gün düzenli görev gibi buraya girelim ve bir bir hesap verelim..Birbirimizden feyz alalım..destek verelim..

stress ve kilo bizim köpeğimiz olsun...ahahaha....

Tamammı güzel hanımlar..Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için..Hadi voltranı oluşturalım..
:roflol::roflol:

ooooooooooooohhhhhhhhhhhh herkeslerde burdaymıs goruyorum sızı.
nasılsınız sevgılılerım sevgılıler gununuz kutlu olsun.
benı kociş kızdırdıya ıyıde yapmış ınanın bır haftadır eridigimi hissediyorum.
kızlar inanıyorum ki bu sefer tamam ben bu işi yapıcam.zemuszemus

İnşallah herşey istediğin doğrultuda olur..benimde çok düzensiz muayen günlerim..

Allah ömür versin çocuğuna..

Varis'de sanırım meslek hastalığı diimi..Benim bacaklarımda damarlar kocaman kocaman..Uzun süre ayakta çalışmaktan ve sık kilo alıp vermekten demişti doktor..

Tedavi şart,bende senin gibi zayıflamayı bekliyorum..

Çok sevindim senin adına...Benim kilomda oynama yok..

Ama pes etmiyorum..

Hayır canım henüz başlamadım..Hazırladım ama içmedim henüz..

Tadını beğendinmi..??

Dün klasik kahvaltıma bir-iki sucuk ekledim..

Akşam balık ve değişik salatalar vardı..börülce salatası,turpotu salatası,yeşil salata..
Birde ebegümeci+ısırgan otu kavurması..

Dün 1.5 saat yürüdüm 30dk.da stepper yaptım..

Bugün kahvaltı,öğle ve akşam bir dilim ekmekle yoğurt yemek planım..Birde meyve..

Bu sıralar çözemediğim bir ödem var vücudumda..Çünkü tartı hiiç oynamıyo...Olsun moralim yerinde..:):)

dilencii,cetvelini hergün değiştirmek sanırım seni dahada hırslandırıyo...

yena aplam nasılda güzel anlatmışsın ben varımmmmmmmmmm guclubacismile guclubacismile guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…