Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım tadını beğenmiyorum daha önceleride içmiştim ılınınca birden içiveriyorum.
akşam balık salata azma haşlama yedim bende bir dilim kepek ekmeği ile saat 9 gibide meyvamı yedim meyvayıda çok geç saate bırakmak istemiyorumm bol bol çaylarımı içtim rezene yaşil çay .......canım lahana ödemide atıyormuş vücuttan birde tuzu kesicekmişizbende çok şişim

kızlar ben sabahları mısır gevreği yiyorum sütle karıştırıp bimde satılan kelly s var.yağ ve şeker oranı düşük öğlende çorba salata yoğurt akşamda sebze yemeği yiyorum yanındada 1-2 dilim kepek ekmeği.yemeklerden önce su içmeye gayret ediyorum.şekeride kestim.pirinç pilavınıda kestim gözüme öcü gibi geliyo artık önceden çok severdim önceden ne yersem şimdi yarısını yiyorum 1 ayda 4 kilo verdim sporda yapsam çok veririm belki ama çalıştığım için hiç halim kalmıyo eve zor atıyorum kendimi.100 kiloydum 96 yım şimdi.bir ara elma krom kullanmıştım 4 kilo kadar vermiştim ama sadece tatlı isteğimi kesmişti ilacı bırakınca iki katı kilo aldım.

yaza kadar baya kilo vermem lazım.yazık bu bedenime yaa kendimi bildim bileli kiloluyum hiç bukadar hırslanmamıştım diyetlerim normalde en fazla 1 hafta sürerdi.

merhabalar cümletennn
oyy anamm oyyyyyy
dün bahçe temizligi yapmıştık birde gündüzden oglumun dogum günü için amcası dayısı babanesi desisi ugrayıncaa
her işim kelamıştı birde baya bi dagıldı ewe bakamamıştım
zaten akşam 5 e kadar bahçe ile ugraştık 1-2 saat dinlendik sonra gezmeye gittik
ewe gelincede hiç bişye dokunmadan yatmıştım
sabahtan beri bir temzilikk öldümm haaaaaaaaaa
dinleniyorum şuan
hala yemek yapılaccak
çamaşır asılacak birde su doldurmaya gidicem
( sölemesi ayıpp bizim buralarda dışarda çeşme suları vardır tatlıı suu
ondan bidona dolupp afiyetle içicezz)

kızlarrrrrrrr süper motiveyim
yediklerim

sabah 1 bardak nescafe 38 kcal
biraz bisküvi kalorisini tek tek hesapladım :) 117,5 kcal

öğle
haşlanmış tavuk 1 porsiyon 150 kcal
1 bardak soda kalorisi yok muş doğrumu bilmiyorum pek inanamadım

ara 1 türk kahvesi 40 kcal
1 elma 60 kcal

selam kızlar hızlı hızlı yazdıklarınızı okumaya çalıştım buraya geldikçe motivem artıyor aynen devam bu hafta 1 kilo veririm inşallah hatta 100 ün altına inerim umarım

yeeeeyttttttttttttt eriyoruzzzzz eriyoruzzzzzz:)

söylemiştim misafirim var bütün gün hastane mutfak canım çıktı şimdide çıkmalıyım gene uğramaya çalışacağım

bursa16 çok sevindim kilo vermene eşine çok kızmıştık ama iyilik etmiş meyerse :)) e adam karısını tanıyor demek ki hırs yaptırdı

helalllllll beeeeee :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Selam hanımlar

bütün kızlar toplaşmış yine :)

Sabah 2 bardak su
bi bardak yeşil çay
bi elma
kahvaltıda bi simitin4/1 ile biraz peynir

ilerleyen saatlerde simitten geri kalan :)

akşam yemegimde hazır
bezelye , pilav bide lahana sarması var ay hayattada dayanamadıgım tek şey lahanasarmasıcokacimcoook şimdi yazarkenbilem azım sulandı sanırım sadece sarma yicem abartmam umarım

Spor için evde çözüm bulamadım en kısa zamanda yarın belkide gidik yakındaki aile yaşam merkezine kayıt yaptırıcam kızım okuldayken iki afacanıda alıp gidicem orda 3 yaş üstü için bakım alanı var bende artık jimlastikmi airobikmi ne denk gelirse yazılcam evde yapmak daha iyi aslındada afacanlar bırakmıyo

akşamı iple çekiyorum eve gider gitmez vurup kafayı yatıcam...

Başım çatlayacak derecede ağrıyor..

Midem bulanıyor...Regl olmadım gecikti...Acayip şişim:gitme:

bursa16 çok sevindim kilo vermene eşine çok kızmıştık ama iyilik etmiş meyerse :)) e adam karısını tanıyor demek ki hırs yaptırdı

canım banada öyle geldi ama agır konusuyo yınede ona ö sözleri yedirmeliyim demi tatlım.sempatiksalakcinni
allahım bana ve arkadaslarıma bu konuda yardım et:Saruboceq:
bu hızla devam kızlar caymak kacamak yapmak yok.:lepi:
gazamız mubarek olsun:teytey::teytey:

kızlar çok üzgünüm yarın misafir haber verdi misafiri çok severim ama şimdi diyette olduğum için ikramlara nasıl dayanacağım beni bu hale getiren onlar zaten offffffffffffffff offffffffffffff zaten bebeğimde hasta misafir geldiği zamanda uyumuyor geri, çeviremedim yaaa daha öncede haber vermişlerdi kızım hasta olduğu için kabul edememiştim zaten onu görmeye geliyorlar sütlü hafif bir tatlı düşünüyorum kv kete yapacakmış birde şimdi yarın için sarma saracağım olmazsa ondan koyarım zaten 2 kişiler allahım bana yardım ette yemiyeyim yaaaa hazır düşüşe geçtim

teşekkür ederim yenacım darısı başına. ama onlar kilo verdikçe biz kabuğumuza çekiliyoruz durumunu anlamadım ben. negatif mi etkiliyorum sizi? herkesin kilo vermesini isterim ben çünkü. o kadar motive etmeye çalışmamdan bellidir umarım. :çok üzgünüm:

çizelgeye sen daha önce de takılmıştın :) onu sürekli değiştirmiyorum sık kullanılanlarda adresi var ve sadece ordaki kutucuğa rakam yazmam yetiyo kendi güncelliyor. orayı bi kaç gün ellemesem bütün motivem dağılıyor çok sabırsızım. gün içinde de inanılmaz tartılıyorum bu huyumu bırakmak istiyorum. özellikle şu acımasız yoğurt diyetini yaparken sabahları çizelgemi değiştirmek beni bütün gün iradeli kılıyor. ama tavsiye eder miyim bilmem çünkü her gün tartılmak zor bi psikoloji yaratıyor. 75 ten sonra haftada bir tartılmayı düşünüyorum. çizelgede haftada bir oynar o zaman:)

Bugün yediklerim..

Sabah
ıki dilim kepek ekmek...................120 cal..
Beyaz peynir................................155 cal.
Bal................................................56 cal.
Zeytin............................................48 cal.

Öğle
Yoğurt...........................................189 cal.
Kuru kayısı......................................50 cal.
yarım dilim ekmek............................30 cal.

Ara.
Türk kahvesi.....................................40 cal.

Akşam
Yoğurt.............................................122 cal.
Kuru kayısı........................................50 cal.
Yarım dilim ekmek..............................30 cal.

Toplam...........................................890 cal.

Yaklaşık bir saat yürüyüş..

Canım,olurmu neden negatif etkiliyesinki..Yani coşalım demek istiyorum..Hani kilo verenlerden hiç etkilenmiyoruz diyorum..Tamammı..opuyorumnanaktan

Senin nasılda samimi bi şekilde herkese cevap verdiğini farketmezmiyim hiç..kaydirigubbakcemile5

Kilo çizelgesine gelince,eğer artı faydası oluyorsa daha çok motive ediyorsa,bende o yolu deniyeyim..

Her yolu denemek için söylüyorum..Ama her gün tartılmak sanırım pekde iyi değil..Gerçi bende bir haftadır hergün tartılıyorum..Sonuç hüsran..:çok üzgünüm:

ya ne biliim bi an bi üzüldüm. şimdi ben de ilk defa başarıyorum hep söylüyorum bunu. ben de veremezken birileri verirdi bu topikte, takımlarda falan ama insanın kavgası kendiyle gibi oluyor pek dikkat etmezdim kim ne verdi diye. sadece şunu düşünüyorsun o 3ay önce geldi ben yerimde sayıyorum diyip kızıyosun kendine bana bu olurdu. ama bunu dediğin gibi hırsa dönüştürmek lazım. sadece hayıflanmakla olmaz. ben öyle zamanlarda hep veda ederdim kk'ya:) pes ederdim diyet yapamıyosam burda ne işim var diye. geçen senelerde yani. sanki çok kilo vermeyi beceren insan farklı geliyor göze. allah allah diyordum nasıl oluyor bu bir hafta iki hafta değil aylarca yapıyor diye. ama gördüm ki yapabilen de benim yapamayan da. incecik bir çizgi var ve bu çizgiyi geçen hep şunu diyor "ben verdiysem herkes verir" aynennn öyle! hala alışamadım topikte kilo verenlerden biri olmaya. yani yapınca elbette veriliyor ama devamlı bişekilde vermeyi kastediyorum. farkı yok hiçbirimizin ki bu kilolara kadar çıkmışız neticede:) ve bu farksızlıktan dolayı ben isteyen herkesin yapabileceğine gönülden inanıyorum:lepi:

tartı meselesinde istersen bir dene. sen de sıkı diyet yapınca baya kilo verdiğine göre günlük farkı görürsün. ama bi 5-6 kilodan sonra yavaşlıyor. günlük değişmediği günlerde ben kaçamak yapardım veremeynce motivasyon gidiyordu.ama + yönü şu; diğerinde bi hafta uzun geliyor ve ağzına pat ordan bişey atman daha kolay. diyorsun ki ertesi gün telafi ederim. ama hedefin yarın sabah olunca öyle yapamıyorsun ve değişiklik görmemenin vereceği moral bozukluğundansa yememeyi tercih ediyorsun. bi dene istersen canını sıkarsa haftalığa geçersn gene.

amma uazattım gene be yaaa:kedi:

Son düzenleme:

Sakın üzülme..Seni ve nevra'yı nasıl takdir ediyorsam kendimede bir o kadar kızıyorum..

Demek kk.ya küsüyodun..:) Bak ben onu hiç yapmadım..:) Bir yıldır alıyorum veriyorum hala burdayım..:):) Rüştümü ispatlamadanda gitmeyeceğim..

Bugün okulun ilk günüydü diimi,zor gelmiştir..

Öpüyorum seni..

Son düzenleme:
mezun oldu

kızlarr ben de aranıza katılmak istiyorum çocuğum falan yok kendinden şişkoyum bide ben yaa 88 e inmiştim ama 10 kilo aldımm yazdan beri( tekrar motive olmam lazım. sevgilerrr
şuannn dünya yol aldıııııııııııııııı
şuan 104 kilo
79 lara geldiginde ortadan kayboldu
öküz öldü ortaklık bitti

hala yerinde sayıyooooooooooooooooo
ilk sayfaları karıştırdımdaaaa

2009 yılı ocak ayı nda girmişiz bu msjları

Son düzenleme:
çok güzel fikir bende iyice heveslendim .bugün akşam da 1 kase yoğurt 1 yumurtalı ıspanak kavurma ve çok az tavuk ciğeri yedim.
funda yapraklı yeşil çay içtim.1 portakal ve 1 elma yedim .meyve biraz fazla oldu sanki ama...
canım önce kararı ver yemeyeceğim diye baktın olmadı bıçakla çok küçük parçalar kes tadına bak sonuçta az da yesen çok da yesen aynı tadı alıyorsun bunu unutma

sen bizim idolümüzsün kk da ilk günlerini hatırlıyorum bir ara aynı gruptaydık. inşallah biz de 80 lere sonra 60 lara ineceğiz hep beraber.
çizelge güncelleme işi kafama yattı ben de yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…