sağol canım şu anda geçti su içtim sabah ender sarçı dinledim epeyce motive oldum onun söyledikleri geldi aklıma .acıyı arttırın sıcak su için 4 bardak yeşil çay için diyordu ama mutlakada egzersizleslie ablamı da yaptım geldim . şimdide buğdaylı nohutlu çorba yaptım ondan içtim 1 dilim çavdar ekmeği ile ama doymadım ne yapsamki yaaaaaaaaa
aplam acıktığın an gideceğin düğünü hayal et ve su süt veya ayran iç öpüldünnnnnnn :dance: delikafadulden delikafadulden]
Selam,
dilencii,80 lere veda etmişsin..Süpersin canım ...
Arkadaşlar nooluyo böyle..Atın artık üzerinizden şu pis stressi,negatif enerjiyi..
Hadi artık toparlanalım..Bakın nevra ve dilencii'ye hedefteler..Bizim neyimiz eksik..Şahsen ben bayağı eksikleniyorum yani..Hırs yaptım..Zaten bu topiğin amacıda bu, ekip çalışması yaparak rekabet ve hırs duygusunu arttırmak..biz ne yapıyoruz onlar kilo verdikçe daha çok kabuğumuza çekiliyoruz..
Bir ara yaptığımız sporları ve aldığımız yiyecekleri yazıyoduk..Oda bitti çabucak pes ettik..
Tamam çocuklu olanlar sömestr tatilinde dengeyi bozduk..Tatilde bitti..
Hadi artık her gün düzenli görev gibi buraya girelim ve bir bir hesap verelim..Birbirimizden feyz alalım..destek verelim..
stress ve kilo bizim köpeğimiz olsun...ahahaha....
Tamammı güzel hanımlar..Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için..Hadi voltranı oluşturalım..:roflol::roflol:
ben varım yenacım:lepi:
yoksa başka türlü bu kilolar gitmeyecek şu anda ben bir haftadır başaladım sıkı diyete bir de kaç kilo olduğumu yazıyorum mesela geçen pazartesi 8 şubatta122.5 la başladım bugün sabah tartıldım şimdide onu yazdım 15 şubat 119.5kaydirigubbakcemile2
gerçekten okadar mutlu hissediyorumki kendimi ki önümde vereceğim çok kilo var az değil en azından 20 kilo ama başlamış olmak bile mutlu ediyor beni
mesela dün pazardı muhakkak dışarıda birşeyler yerdim o sırada markete gidince aldım eti formun kepekli çubuklarından onu yedim öğle yemeği yerine geçti pazardan kayısı almıştım onu attım ağzıma 2 ceviz yedim öğle yemeği oldu başka zaman olsa tost lahmacun pizza yerdim ama artık sağlıklı yaşam var zararlı yiyecekler kısa bir süreliğine yok kızım için sağlıklı olmak zorundayım kendimdende önemli o merdivenleri inip çıkmakta zorlanıyorum bu kilolarla kızım kucağımda iken şimdi havalar ısınınca gezmelere çıkacağız zayıflamak zorunda olduğum birçok neden var haydi arkadaşlar hep beraber
İnşallah herşey istediğin doğrultuda olur..benimde çok düzensiz muayen günlerim..
Allah ömür versin çocuğuna..
Varis'de sanırım meslek hastalığı diimi..Benim bacaklarımda damarlar kocaman kocaman..Uzun süre ayakta çalışmaktan ve sık kilo alıp vermekten demişti doktor..
Tedavi şart,bende senin gibi zayıflamayı bekliyorum..
Çok sevindim senin adına...Benim kilomda oynama yok..
Ama pes etmiyorum..
Hayır canım henüz başlamadım..Hazırladım ama içmedim henüz..
Tadını beğendinmi..??
Dün klasik kahvaltıma bir-iki sucuk ekledim..
Akşam balık ve değişik salatalar vardı..börülce salatası,turpotu salatası,yeşil salata..
Birde ebegümeci+ısırgan otu kavurması..
Dün 1.5 saat yürüdüm 30dk.da stepper yaptım..
Bugün kahvaltı,öğle ve akşam bir dilim ekmekle yoğurt yemek planım..Birde meyve..
Bu sıralar çözemediğim bir ödem var vücudumda..Çünkü tartı hiiç oynamıyo...Olsun moralim yerinde..:):)
dilencii,cetvelini hergün değiştirmek sanırım seni dahada hırslandırıyo...
selam kızlar hızlı hızlı yazdıklarınızı okumaya çalıştım buraya geldikçe motivem artıyor aynen devam bu hafta 1 kilo veririm inşallah hatta 100 ün altına inerim umarım
yeeeeyttttttttttttt eriyoruzzzzz eriyoruzzzzzz:)
bursa16 çok sevindim kilo vermene eşine çok kızmıştık ama iyilik etmiş meyerse :)) e adam karısını tanıyor demek ki hırs yaptırdı
Selam,
Arkadaşlar nooluyo böyle..Atın artık üzerinizden şu pis stressi,negatif enerjiyi..
Hadi artık toparlanalım..Bakın nevra ve dilencii'ye hedefteler..Bizim neyimiz eksik..Şahsen ben bayağı eksikleniyorum yani..Hırs yaptım..Zaten bu topiğin amacıda bu, ekip çalışması yaparak rekabet ve hırs duygusunu arttırmak..biz ne yapıyoruz onlar kilo verdikçe daha çok kabuğumuza çekiliyoruz..
Bir ara yaptığımız sporları ve aldığımız yiyecekleri yazıyoduk..Oda bitti çabucak pes ettik..
Hadi artık her gün düzenli görev gibi buraya girelim ve bir bir hesap verelim..Birbirimizden feyz alalım..destek verelim..
Tamammı güzel hanımlar..Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için..Hadi voltranı oluşturalım..:roflol::roflol:
Dün klasik kahvaltıma bir-iki sucuk ekledim..
Akşam balık ve değişik salatalar vardı..börülce salatası,turpotu salatası,yeşil salata..
Birde ebegümeci+ısırgan otu kavurması..
Dün 1.5 saat yürüdüm 30dk.da stepper yaptım..
Bugün kahvaltı,öğle ve akşam bir dilim ekmekle yoğurt yemek planım..Birde meyve..
Bu sıralar çözemediğim bir ödem var vücudumda..Çünkü tartı hiiç oynamıyo...Olsun moralim yerinde..:):)
dilencii,cetvelini hergün değiştirmek sanırım seni dahada hırslandırıyo...
teşekkür ederim yenacım darısı başına. ama onlar kilo verdikçe biz kabuğumuza çekiliyoruz durumunu anlamadım ben. negatif mi etkiliyorum sizi? herkesin kilo vermesini isterim ben çünkü. o kadar motive etmeye çalışmamdan bellidir umarım. :çok üzgünüm:
çizelgeye sen daha önce de takılmıştın :) onu sürekli değiştirmiyorum sık kullanılanlarda adresi var ve sadece ordaki kutucuğa rakam yazmam yetiyo kendi güncelliyor. orayı bi kaç gün ellemesem bütün motivem dağılıyor çok sabırsızım. gün içinde de inanılmaz tartılıyorum bu huyumu bırakmak istiyorum. özellikle şu acımasız yoğurt diyetini yaparken sabahları çizelgemi değiştirmek beni bütün gün iradeli kılıyor. ama tavsiye eder miyim bilmem çünkü her gün tartılmak zor bi psikoloji yaratıyor. 75 ten sonra haftada bir tartılmayı düşünüyorum. çizelgede haftada bir oynar o zaman:)
Canım,olurmu neden negatif etkiliyesinki..Yani coşalım demek istiyorum..Hani kilo verenlerden hiç etkilenmiyoruz diyorum..Tamammı..opuyorumnanaktan
Senin nasılda samimi bi şekilde herkese cevap verdiğini farketmezmiyim hiç..kaydirigubbakcemile5
Kilo çizelgesine gelince,eğer artı faydası oluyorsa daha çok motive ediyorsa,bende o yolu deniyeyim..
Her yolu denemek için söylüyorum..Ama her gün tartılmak sanırım pekde iyi değil..Gerçi bende bir haftadır hergün tartılıyorum..Sonuç hüsran..:çok üzgünüm:
ya ne biliim bi an bi üzüldüm. şimdi ben de ilk defa başarıyorum hep söylüyorum bunu. ben de veremezken birileri verirdi bu topikte, takımlarda falan ama insanın kavgası kendiyle gibi oluyor pek dikkat etmezdim kim ne verdi diye. sadece şunu düşünüyorsun o 3ay önce geldi ben yerimde sayıyorum diyip kızıyosun kendine bana bu olurdu. ama bunu dediğin gibi hırsa dönüştürmek lazım. sadece hayıflanmakla olmaz. ben öyle zamanlarda hep veda ederdim kk'ya:) pes ederdim diyet yapamıyosam burda ne işim var diye. geçen senelerde yani. sanki çok kilo vermeyi beceren insan farklı geliyor göze. allah allah diyordum nasıl oluyor bu bir hafta iki hafta değil aylarca yapıyor diye. ama gördüm ki yapabilen de benim yapamayan da. incecik bir çizgi var ve bu çizgiyi geçen hep şunu diyor "ben verdiysem herkes verir" aynennn öyle! hala alışamadım topikte kilo verenlerden biri olmaya. yani yapınca elbette veriliyor ama devamlı bişekilde vermeyi kastediyorum. farkı yok hiçbirimizin ki bu kilolara kadar çıkmışız neticede:) ve bu farksızlıktan dolayı ben isteyen herkesin yapabileceğine gönülden inanıyorum:lepi:
tartı meselesinde istersen bir dene. sen de sıkı diyet yapınca baya kilo verdiğine göre günlük farkı görürsün. ama bi 5-6 kilodan sonra yavaşlıyor. günlük değişmediği günlerde ben kaçamak yapardım veremeynce motivasyon gidiyordu.ama + yönü şu; diğerinde bi hafta uzun geliyor ve ağzına pat ordan bişey atman daha kolay. diyorsun ki ertesi gün telafi ederim. ama hedefin yarın sabah olunca öyle yapamıyorsun ve değişiklik görmemenin vereceği moral bozukluğundansa yememeyi tercih ediyorsun. bi dene istersen canını sıkarsa haftalığa geçersn gene.
amma uazattım gene be yaaa:kedi:
mezun oldutskler püsküüt cok iyi olmus böle.
sonucta 60 tan 50 ye düsmek isteyenle 90 dan 60 a düsmek isteyenlerin arasinda cok fark var..
bu arada ben diyete baslayali 3 haftayi brz gecti 90 dan 80 e inmis bulunuyorum.
bugün ne yedigime gelince .. sabah kocaman tonbalikli kasarli ve soganli bir sandvic yedim :)
insallah birlikte zayiflayabilecegim yolda$larim olur..
iyi paylasimlar dilerim ..
şuannn dünya yol aldııııııııııııııııkızlarr ben de aranıza katılmak istiyorum çocuğum falan yok kendinden şişkoyum bide ben yaa88 e inmiştim ama 10 kilo aldımm yazdan beri ( tekrar motive olmam lazım. sevgilerrr
şuan 104 kiloherkeze iyi aksamlar bende araniza katildim su an 120 kiloyum ve diyete basladim ilk hedefim 20 kilo vermek toplam 50 kilo bana morel olursunuz diye düsündüm .. :çok üzgünüm: canim ben artik en fazla aksam 7ye kadar yemis oluyorum sonra bazen acikiyorum 1 elma veya yagsiz yogurt yiyorum .. elmayi yemimmi yani ben ?
79 lara geldiginde ortadan kaybolduSlm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. Üç gün önce 91 kilo ile başladım diyete şu anda 89 olmuşum. Bir diyetisyene gittim onun verdiği listeye uyuyorum. Zorlanmıyorda değilim hani... Şimdilik tanışmak için yazdım. Devamı gelecek... By...
hala yerinde sayıyoooooooooooooooooofff kızlar tüm mesajları okudum başım agrıdı valla.. ama neyseki degdi bendee kış girene kadar 100 civarı idim ama geçenlerde tartılmamla 115.3 gördüm
inanın şok oldum depresyona girdim .. ama eşim sag olsun imdadıma yetişti koşu bandı aldık doktora gittim depresyonum için citol yazdı.. şu an iyiyim
aslında benim önemli sorunum tokken bile yiyor olmam. yemegi görünce dayanamıyorum bide spor olayında çok isteksizim cnm istemiyo yapmayı sinir oluyorum kendime..
ya kızlar bende aranızdayım burdan sürekli taküp içinde olucam çünkü acayip motive oldum hatta akşam mısır patlatmıştık ben yemedim çekirdekte çitlemedim sabah ve öglende normalden çok az yedim ( yassam yediklerimi sizlere göre çok bile gelir ama eski yememe göre baya az)
birde diaformen kullanmaya başladım aslında uzun süre önce vermişti doktorum aama ben kullanmıyodum onada başladım ..
oo kızlar bu güne kadar neler denemedimkii bi bilsenizz off yoruldum dinlencem az grşrzz
çok güzel fikir bende iyice heveslendim .bugün akşam da 1 kase yoğurt 1 yumurtalı ıspanak kavurma ve çok az tavuk ciğeri yedim.Selam,
canım önce kararı ver yemeyeceğim diye baktın olmadı bıçakla çok küçük parçalar kes tadına bak sonuçta az da yesen çok da yesen aynı tadı alıyorsun bunu unutmakızlar çok üzgünüm yarın misafir haber verdi misafiri çok severim ama şimdi diyette olduğum için ikramlara nasıl dayanacağım beni bu hale getiren onlar zaten offffffffffffffff offffffffffffff zaten bebeğimde hasta misafir geldiği zamanda uyumuyor geri, çeviremedim yaaa daha öncede haber vermişlerdi kızım hasta olduğu için kabul edememiştim zaten onu görmeye geliyorlar sütlü hafif bir tatlı düşünüyorum kv kete yapacakmış birde şimdi yarın için sarma saracağım olmazsa ondan koyarım zaten 2 kişiler allahım bana yardım ette yemiyeyim yaaaa hazır düşüşe geçtim
sen bizim idolümüzsün kk da ilk günlerini hatırlıyorum bir ara aynı gruptaydık. inşallah biz de 80 lere sonra 60 lara ineceğiz hep beraber.teşekkür ederim yenacım darısı başına. ama onlar kilo verdikçe biz kabuğumuza çekiliyoruz durumunu anlamadım ben. negatif mi etkiliyorum sizi? herkesin kilo vermesini isterim ben çünkü. o kadar motive etmeye çalışmamdan bellidir umarım. :çok üzgünüm:
çizelgeye sen daha önce de takılmıştın :) onu sürekli değiştirmiyorum sık kullanılanlarda adresi var ve sadece ordaki kutucuğa rakam yazmam yetiyo kendi güncelliyor. orayı bi kaç gün ellemesem bütün motivem dağılıyor çok sabırsızım. gün içinde de inanılmaz tartılıyorum bu huyumu bırakmak istiyorum. özellikle şu acımasız yoğurt diyetini yaparken sabahları çizelgemi değiştirmek beni bütün gün iradeli kılıyor. ama tavsiye eder miyim bilmem çünkü her gün tartılmak zor bi psikoloji yaratıyor. 75 ten sonra haftada bir tartılmayı düşünüyorum. çizelgede haftada bir oynar o zaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?