Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada hamile değilmişim kan testi yaptırdım.şaşırdım önce yavaş yavaş kendimi hazırlıyordum.
ama bu bana ders oldu artık diyeti gevşetmek yok bırakmak hiç yok.

bu arada hamile değilmişim kan testi yaptırdım.şaşırdım önce yavaş yavaş kendimi hazırlıyordum.

Aaaaa çok sevindim senin adına...

Kuş gibi hafiflemişsindir..mecazi anlamda..
:roflol::roflol:

ay nası zor gelmez mi bak yarın sabahta var ama ben buralardayım hala uyku düzenim bile uyum sağlayamadı daha inşallah beraber ispatlıycaz rüştümüzü:) daha ben de yaptım sayılmaz 20 kg fazlam var sonuçta:)
bahsettiğin yazımı gördüm 18.01.2009 yani diyet işini başaramadığım dönemlerden biri. beni de alın diyip sonra ortadan kaybolmştum:) ondan sonra taaa 22 ekimde ancak başlayabilmişim gördüğünüz gibi:) vay bee o zaman asılsam ben de 60 kiloydum şimdi:) böyle olumsuz düşünmenin de sonu yok hee:) ama bir de geçen aralıktaki mesajımı gördüm 89.8 lik bir çıtırım yazmışım:) geriye bakmak güzel oluyor.
dua edicem valla o kadar istiyorum ki hele de üç beş kilo değil e bizim gibi şişmanlığın zorluklarını bilenlerin zayıflamasını.. mesela biraz önce cherry özelden tebrik mesajı atmış o kadar hoşuma gittiki.. burdaki kadar anlayamaz herlade kimse bizi:)

dilenci güncelleme işini ben yapamadım sen nasıl yapıyorsun canım
sevindm hamile olmamana ama kulağına küpe olsun bak sakın bırakma o korkuyu da unutma. güncelleme şöyle, çizelgeni aldığın yeri sık kullanılanlara ekliyosun. şifren oluyor zaten şifreni yazıyorsun "edit weight data" ya basıyorsun aşağıdaki kutucuğa kilonu yazıyosun next e basınca başka şeye gerek kalmıyo kendiliğinden kk'da da değişiyor. anlatınca uzun gibi geldi amakafamçokkarıştı ama ben tasvip ediyorum diyemem bi gün vermeynce kafayı takarsan canını çok sıkar. ben de 75ten sonra yapmıcam inşallaç bi an önce olsn bitsin istiyorum sabredemiyorum:)

herkse iyi gecelerreyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Günaydın topiğin zarif, narin, bir o kadarda hırslı bayanları,
diyet diyet dedik başımızın etini yedik sonuç ne hüsran, kendimizi toparlayamıyoruz, dağıttıkça dağıttık.
Ne oldu bizlere,
YENA'mın dediği gibi ölü toprağını üzerimizden atalım, işimize gücümüze bakalım yahu ,
Ben bir kilo almışım anlatamam.
Ne olacak bizim halimiz SOS lütfenmafoldumben

kızlar gunaydın herkese.
bu sabah itibarıyle 2 hanelere inmis bulunmaktayım.tam ucundan 2 haneleri yakaladım yanı 99.900olmusum.
kızlar insallah bu haftakı hedefım boyle gıderse 98.500.
umarım cuma kılo bıldırımınde 2 kılo vererek bırıncı olurum.
hepinizi cooooooooooook sevıyorum.ıyıkı varsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yurdusum nasılsın tatlım goruyorum burdasın.
sende cok guzel kılo vermıssın 15 kıloyu nekadar zamanda verdın
bence hıc fena degılsın canım neler yaptıgını dusun kendıne dıkkat et ve 2 haftada 5kılo ver
15 kılo veren bırı olarak 5 kılo vermek sana kolay gelecek.
yenı bastan baslıyor say kendını.form cayları,bol su ve harekete asıl.sen bunu basarırsın bence.
öpüyorum senı.....opuyorumnanaktan

ay çok sevindirik oldum yaaaaaaa benim motivasyon süper aplammmmm

sabah kahvaltım
1 bardak su
1 kaşık bal
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta sizi seviyorum
bende vericem inanıyorum ya şükür rabbime sağlığımız yerinde kilolarda neymiş atarız giderrrrrrrrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Canım kendimi bir toparlarsam tam toparlayacağım inşallah.
Benim ümit ettiğim şey bu.
Şu anda biraz pürüzler var onları halledeyim allahın izni ile,
Kendimi bakıma çekeceğim.
Öpüyorum seni, kendine iyi bak tatlım.

Günaydın bayanlar

Bence topik in çok faydası var düzenli yazdıgım zaman daha çok dikkat ediyorum

Hani kimse kızacak dövecek değil ama neden bilmem dikkat ediyorum

gelelim bu saate kadarki faaliyetlere

Sabah bi bardak aşşa yukarı 1 litre su
kızımı okula bıraktıktan sonra 40 dkk tempolu yürüyüş
ardından yeşil çay bi bardak daha su
saat 9,30 da kahvaltı

iki dilim ekmek
kk biraz fazla peynir
4 yeşil zeytin ince bi dilim sucuk
yanında olmazsa olmaz siyah çay

şimdilik bu kadar

Bünyemle mücadele halindeyim takıldı basküldeki rakam ama inecek inemk zorunda.......

tabı ınecek sen bukadar hırslı olduktan sonra
hepimiz yaza incecik olacagız emine demişti dersin
ben kendı adıma buna cok inanıyorum
allahım biz aciz kullarına bu konuda yadım et:Saruboceq:

günaydın ablam bir an önce toparlanıp aramıza dönmeni bekliyoruz olumunekankayizsmile
günaydınnnn tebrik ederim sizi ben görebilecekmiyim acaba o ikili rakamlarısenağlamasenağlamasenağlamahiç sanmıyorumfisfisfis

günaydın kızlar
hepiniz ne güzel kilo verdiğinizi yazıyosunuz bende tık yok ya anlamadım dikkatde ediyorum
sadece şu 3 gündür spor yapamıyorum reglim nedeniyle nerede yanlış yapıyorum mesela dün yediklerimi yazayım
sabah kahvaltısında
bir dilim kepek ekmek küçük bir dilim kaşar 3 adet yeşil zeytin bir bardak süt ve bol su
akşama kadar da 2saat arayla yeşil elma yedim saat 4 gibi dayanamadım açlığıma bir dilim keke yedim
akşam yemeğinde ise ıspanak kavurması 4 dört yemek kaşığı küçük bir kase brokoli salatası ve bir bardak ayran bir dilim kepek ekmek hergün böle kek haricinde oldukça dikkat ediyorum birde 8.30 gibi meyve yedim niye kilo vermem yavaşladı takıldım kaldım kafayı yicem yamafoldumbenmafoldumben

tabı ınecek sen bukadar hırslı olduktan sonra
hepimiz yaza incecik olacagız emine demişti dersin
ben kendı adıma buna cok inanıyorum
allahım biz aciz kullarına bu konuda yadım et:Saruboceq:

AMİNNNNNNN

inşallah dedigin olur canım bazen moralim inanılmaz bozuluyor bilemiyorum
ama depresyon denen illet sanırım kendi elimizde ben çok fenayım moralim bozuk vs vs dedikce daha beter oluyoruz..
şimdi canım sıkıldıkca açıyorum oynak hareketli bi müzik
Topigede devam bu arada kızlar gerçekten hepiniz çok iyisiniz ve destek oldukda devam edebiliyorum aksi olmuyor ..

Canım bende aynıyım nerdeyse 5 aydır sabitledim çok fazla dikkat etmiyordum sporuda bırakmıştım şimdi yeniden başladım spora
çizelgede 85 yazdına bakma cuma günü baktıgımda bende 87 idim umarım bu hafta inerim artık yoksa kafayı yicem

tabı göreceksın hayatım sen daha avantajlısın bekarsın cunkı
oysa ben 4 cocuk annesıyım yanı 4 dogum
hem bende bekarkene 102 kıloydum bır yakısıklıyla tanısmıstım bana terbıyesız haber gondermıs 20 kılo verırse onu alırım demıs okadar sınırlendımkı ben 4 ayda tam 20 kılo verdım fakat cok yalvarmasına ragmen ben onu reddettım.
okadar zevk aldımkı anlatamam:lepi:
sımdıde esıme kızdım ve kılolarımı vermeye basladım umarım bu hızla gıder 4 ayda 80e inerım.kaydirigubbakcemile5
hadi kızlar takılın peşimehihoyyyt hihoyyyt

bende pazardan geldim yoruldumm
sabah bir simit yedim
2-3 elma yedim
hava çokk güzell
kıska aldım bahçeye ekicem

selam hanımlar
kahvaltım saat 10 da iki dilim kek ve 2 bardak cay biri şekerli biri şekersiz di
cumaya 1kilo inmem lazım ya :Saruboceq:

selam kızlar yazdıklarınızı okumaya yetişemiyorum ama kilo verenler var çok sevindim tebrik ederim darısı başıma bir sürü işim var çıkmalıyım ( yaaa tam alışmıştım buraya şimdi aklım burda ama .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…