bu arada hamile değilmişim kan testi yaptırdım.şaşırdım önce yavaş yavaş kendimi hazırlıyordum.
ama bu bana ders oldu artık diyeti gevşetmek yok bırakmak hiç yok.
ay nası zor gelmez mi bak yarın sabahta var ama ben buralardayım hala uyku düzenim bile uyum sağlayamadı dahaSakın üzülme..Seni ve nevra'yı nasıl takdir ediyorsam kendimede bir o kadar kızıyorum..
Demek kk.ya küsüyodun..:) Bak ben onu hiç yapmadım..:) Bir yıldır alıyorum veriyorum hala burdayım..:):) Rüştümü ispatlamadanda gitmeyeceğim..
Bugün okulun ilk günüydü diimi,zor gelmiştir..
Öpüyorum seni..
bahsettiğin yazımı gördüm 18.01.2009 yani diyet işini başaramadığım dönemlerden biri. beni de alın diyip sonra ortadan kaybolmştum:) ondan sonra taaa 22 ekimde ancak başlayabilmişim gördüğünüz gibi:) vay bee o zaman asılsam ben de 60 kiloydum şimdi:) böyle olumsuz düşünmenin de sonu yok hee:) ama bir de geçen aralıktaki mesajımı gördüm 89.8 lik bir çıtırım yazmışım:) geriye bakmak güzel oluyor.mezun oldu
şuannn dünya yol aldıııııııııııııııı
şuan 104 kilo
79 lara geldiginde ortadan kayboldu
öküz öldü ortaklık bitti
hala yerinde sayıyooooooooooooooooo
ilk sayfaları karıştırdımdaaaa
2009 yılı ocak ayı nda girmişiz bu msjları
dua edicem valla o kadar istiyorum ki hele de üç beş kilo değil e bizim gibi şişmanlığın zorluklarını bilenlerin zayıflamasını.. mesela biraz önce cherry özelden tebrik mesajı atmış o kadar hoşuma gittiki.. burdaki kadar anlayamaz herlade kimse bizi:)çok güzel fikir bende iyice heveslendim .bugün akşam da 1 kase yoğurt 1 yumurtalı ıspanak kavurma ve çok az tavuk ciğeri yedim.
funda yapraklı yeşil çay içtim.1 portakal ve 1 elma yedim .meyve biraz fazla oldu sanki ama...
canım önce kararı ver yemeyeceğim diye baktın olmadı bıçakla çok küçük parçalar kes tadına bak sonuçta az da yesen çok da yesen aynı tadı alıyorsun bunu unutma
sen bizim idolümüzsün kk da ilk günlerini hatırlıyorum bir ara aynı gruptaydık. inşallah biz de 80 lere sonra 60 lara ineceğiz hep beraber.
çizelge güncelleme işi kafama yattı ben de yapıcam
bu arada hamile değilmişim kan testi yaptırdım.şaşırdım önce yavaş yavaş kendimi hazırlıyordum.
ama bu bana ders oldu artık diyeti gevşetmek yok bırakmak hiç yok.
sevindm hamile olmamana ama kulağına küpe olsun bak sakın bırakma o korkuyu da unutma. güncelleme şöyle, çizelgeni aldığın yeri sık kullanılanlara ekliyosun. şifren oluyor zaten şifreni yazıyorsun "edit weight data" ya basıyorsun aşağıdaki kutucuğa kilonu yazıyosun next e basınca başka şeye gerek kalmıyo kendiliğinden kk'da da değişiyor. anlatınca uzun gibi geldi amakafamçokkarıştı ama ben tasvip ediyorum diyemem bi gün vermeynce kafayı takarsan canını çok sıkar. ben de 75ten sonra yapmıcam inşallaç bi an önce olsn bitsin istiyorum sabredemiyorum:)dilenci güncelleme işini ben yapamadım sen nasıl yapıyorsun canım
kızlar gunaydın herkese.
bu sabah itibarıyle 2 hanelere inmis bulunmaktayım.tam ucundan 2 haneleri yakaladım yanı 99.900olmusum.
kızlar insallah bu haftakı hedefım boyle gıderse 98.500.
umarım cuma kılo bıldırımınde 2 kılo vererek bırıncı olurum.
hepinizi cooooooooooook sevıyorum.ıyıkı varsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yurdusum nasılsın tatlım goruyorum burdasın.
sende cok guzel kılo vermıssın 15 kıloyu nekadar zamanda verdın
bence hıc fena degılsın canım neler yaptıgını dusun kendıne dıkkat et ve 2 haftada 5kılo ver
15 kılo veren bırı olarak 5 kılo vermek sana kolay gelecek.
yenı bastan baslıyor say kendını.form cayları,bol su ve harekete asıl.sen bunu basarırsın bence.
öpüyorum senı.....opuyorumnanaktan
Günaydın bayanlar
Bence topik in çok faydası var düzenli yazdıgım zaman daha çok dikkat ediyorum
Hani kimse kızacak dövecek değil ama neden bilmem dikkat ediyorum
gelelim bu saate kadarki faaliyetlere
Sabah bi bardak aşşa yukarı 1 litre su
kızımı okula bıraktıktan sonra 40 dkk tempolu yürüyüş
ardından yeşil çay bi bardak daha su
saat 9,30 da kahvaltı
iki dilim ekmek
kk biraz fazla peynir
4 yeşil zeytin ince bi dilim sucuk
yanında olmazsa olmaz siyah çay
şimdilik bu kadar
Bünyemle mücadele halindeyim takıldı basküldeki rakam ama inecek inemk zorunda.......
günaydın ablam bir an önce toparlanıp aramıza dönmeni bekliyoruz olumunekankayizsmileGünaydın topiğin zarif, narin, bir o kadarda hırslı bayanları,
diyet diyet dedik başımızın etini yedik sonuç ne hüsran, kendimizi toparlayamıyoruz, dağıttıkça dağıttık.
Ne oldu bizlere,
YENA'mın dediği gibi ölü toprağını üzerimizden atalım, işimize gücümüze bakalım yahu ,
Ben bir kilo almışım anlatamam.
Ne olacak bizim halimiz SOS lütfenmafoldumben
günaydınnnn tebrik ederim sizi ben görebilecekmiyim acaba o ikili rakamlarısenağlamasenağlamasenağlamahiç sanmıyorumfisfisfiskızlar gunaydın herkese.
bu sabah itibarıyle 2 hanelere inmis bulunmaktayım.tam ucundan 2 haneleri yakaladım yanı 99.900olmusum.
kızlar insallah bu haftakı hedefım boyle gıderse 98.500.
umarım cuma kılo bıldırımınde 2 kılo vererek bırıncı olurum.
hepinizi cooooooooooook sevıyorum.ıyıkı varsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tabı ınecek sen bukadar hırslı olduktan sonra
hepimiz yaza incecik olacagız emine demişti dersin
ben kendı adıma buna cok inanıyorum
allahım biz aciz kullarına bu konuda yadım et:Saruboceq:
günaydın kızlar
hepiniz ne güzel kilo verdiğinizi yazıyosunuz bende tık yok ya anlamadım dikkatde ediyorum
sadece şu 3 gündür spor yapamıyorum reglim nedeniyle nerede yanlış yapıyorum mesela dün yediklerimi yazayım
sabah kahvaltısında
bir dilim kepek ekmek küçük bir dilim kaşar 3 adet yeşil zeytin bir bardak süt ve bol su
akşama kadar da 2saat arayla yeşil elma yedim saat 4 gibi dayanamadım açlığıma bir dilim keke yedim
akşam yemeğinde ise ıspanak kavurması 4 dört yemek kaşığı küçük bir kase brokoli salatası ve bir bardak ayran bir dilim kepek ekmek hergün böle kek haricinde oldukça dikkat ediyorum birde 8.30 gibi meyve yedim niye kilo vermem yavaşladı takıldım kaldım kafayı yicem yamafoldumbenmafoldumben
günaydın ablam bir an önce toparlanıp aramıza dönmeni bekliyoruz olumunekankayizsmile
günaydınnnn tebrik ederim sizi ben görebilecekmiyim acaba o ikili rakamlarısenağlamasenağlamasenağlamahiç sanmıyorumfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?