Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hihoyyythihoyyytcanım inş moral oldu yazdıkların tiroid var bende ondan hızlı veremiyorum:gitme:

Selam herkese...
opuyorumnanaktan

kızlar bu ay motivasyonumuz süper herkes çok güzel besleniyor.
bende yaziiim
sabah içi alınmış ekmekle yağsız çeyrek tost 5 zeytin tuzsuz az peynir.biraz domates çay
öğle yoğurt 1 kase
ıspanak
2 etimek
ara 1 elma
akşama da çorba ve tavuz düşünüyorum

merhabalar hanımlarr

nasılsınız nasıl gıdıyor dıyetlerr inş.iyi dir hepinize bol azım ve bol kılo vermeler dılıyorumm

nursenacımm bebişin cinsiyeti belli oldumu
doktor bana kız gıbı dedı ama bellı degıl daha
beni sorarsanız iyiyim Allaha şükür

hepinizi öpüyorum sizleri unutmadımm tabiki sizlerde benı degilmii

Hadi artık YURDUSUM'um göster kendini..

Dön artık,sen gelsen BEYZUS'da gelir bak..:)

Özledim ikinizide..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

E hadi göster kendini..Ver bi 40 kilo şanın olsun...:):)

Başarı hikayeni yazarsın..Ne güzel gurur duyarız senle..

Son düzenleme:

Okur'um nasılsın canım, hoşgeldin
hamilelik nasıl geçiyor.
Durumun nasıl, kaç aylık oldun yahu
Öptüm seni kocaman kocaman

nasılsın yenacımmm

İyiyim canım sen nasılsın..

Nasıl gidiyo hamilelik..Moralin nasıl..??

Çok sevindim seni gördüğüme..

Arada uğra tatlım..Demek kız,diğer çocuğun erkekdi diimi..Hadi hayırlısı..:)

Eeeeee okur nereye gitti..??

Ateş almayamı geldin şiş göbüş..

ahahaha daha karpuz kesecektik..
:umursamaz:

hihoyyythihoyyytcanım inş moral oldu yazdıkların tiroid var bende ondan hızlı veremiyorum:gitme:
yagmurgozlum tiroid ilacları kılo vermeye yardımcıymıs dıye duydum sen kullanıyormusun

40 kılomu agzın bal yesın allahmı söyletti kız....bilmiyorumkismile :icecream: :sm_cool:

yagmurgozlum tiroid ilacları kılo vermeye yardımcıymıs dıye duydum sen kullanıyormusun

40 kılomu agzın bal yesın allahmı söyletti kız....bilmiyorumkismile :icecream: :sm_cool:

canım ilacımı düzenli kullanıyorum her ay kan tahliline göre dozunu doktorum ayarlıyor

kilo falan verdiğim yok benim bünyedemi var bişey anlamadım dikkat etmesem yarım dünya

olurum herhalde yıllardır karnım doyasıya yemek yemiyorum yarı aç kalkarım yinede hep

aldım da aldım yani :gitme::gitme::gitme:

Okur'um nasılsın canım, hoşgeldin
hamilelik nasıl geçiyor.
Durumun nasıl, kaç aylık oldun yahu
Öptüm seni kocaman kocaman

iyiyim ablacım sen nasılsın hamilelik iyi gidiyo şükür 4, aydayım kendine iyi bak görüşürüz

Eeeeee okur nereye gitti..??

Ateş almayamı geldin şiş göbüş..

ahahaha daha karpuz kesecektik..
:umursamaz:

kızz karpuz mu dedınn avcumu yalayım bariiiolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile :kedi:

ii akşamlar kızlar nasılsınız
bugün evden çıktığımda saat 1 di eve girdiğimdede saat 5 ti arkadaşımla çarşı gezdik o kadar güzel şeyler varki anlatamam ama kilo vermek lazım onların içine girebilmek için çok yorulmuşum gezmekten çokta ii oldu stres attım
akşam yediklerim ise
bir kase çorba
bir dilim ekmek
4 yemek kaşığı pırasa belki daha azdı
2 yemek kaşığı yoğurt ve salata evde yürümeyecem yorulmuşum bugün yürümekten
yarın yine çıkacağım çok ii geldi havalarda burda süper bahar geldi
birde elma sirkesine tekrardan başlayacağım

slm kızlar nasılsınızz ben yusyuvarlak oldummmmm 6 ayımdayımm ve tas tamam 94 kiloyumm 7 kilo aldım ne kadar az demi bu topiğe dönmeyi 4 göznene bekliyorummmm

2. kızım geliyo teyzeleriiiii öpüyorum sizizi

Allah mı söyletti nedir arkadaşım ama ben hamile değilim benim bir kızım var 2.5 yaşında hamile olan nursena ve okur arkadaşımız ben daha düşünmüyom bu kiloylazemuszemuszemuszemus

kullanıcı resmimiz aynı ondan karıştı sanırım bu arada bende 87 .500 la hamile kaldımmm kısmettt benim kızımda 5 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…