Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

resim aynı ondan karıştırdım :uhm:

tamam nursena ve okur hamişlere Allah bebişleri sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
ambrosia sen de kızını ağız tadıyla büyüt inşallah

selam kızlarr nasılsınız işsiz ikinci günümde bitti şu işsizlik maası olayı canımı sıkıyor baglancakmı baglanmıcakmı baya sıkıntı sitres yasıyorum. umarım bu ewde oturmak bana kilo kalori olarak dönmez boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

yaa kızlar kilo vermem durdu bugün o lahana suyunu hazırladım iğrençti içemedim

benim eskiden kalma bir rejimim var onu yapıcam başka çare kalmadı mafoldumben

kilo vermeniz durunca napıyosunuz????

Bugün yediklerim..

Sabah..Klasik kahvaltım,

Ara...7 gr. fındık.

Öğle..4 kaşık bulgur,4 kaşık mantar,salata

Ara..Türk kahvesi.

Akşam..1 kaşık bulgur,1 kaşık mantar,200 gr. yoğurt,portakal..

Toplam..1020 cal...

Bir saat yürüyüş...

Son düzenleme:
günaydın kızlar
ben erkenden girdim kimsecikler yok sirkeli suyumu içtim kendime tost yapıp yedim ve bol bol su içiyorum birde kararverdim ipte atlayacam bugün ipimi alcam çok kalori yaktırdığını duymuştum onuda deneyecem denemedik birşey kalmasın dün bir arkadaştan elma sirkesinin kendinede çok faydası olduğunu zayıfladığını söledi yine başladım bugün yürüyüşümede başlayacam şu reglmin bitmesini bekliyodum kafayı yicem ya kalori hesaplamaktaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Günaydın,

Gününüz güzel , huzurlu ve yağsız geçsin..:)

yaa kızlar kilo vermem durdu bugün o lahana suyunu hazırladım iğrençti içemedim

benim eskiden kalma bir rejimim var onu yapıcam başka çare kalmadı mafoldumben

kilo vermeniz durunca napıyosunuz????

Eskiden kalma rejimin nasıl bir rejim.?Bahsedermisin..

yena zayıflaman durunca napıyosun benim moralim bozuluyo bir de anlamadım 1 beden küçüldüm bu kilo vermediğim dönem ama tartıya çıkıyorum moralim sıfırlanıyo

eskiden yani benim kişisel tarihimde eskiden
sabah yağsız peynir 1 dilim kepek ekmeği çay öğlen minik bir sandwich peynirli ya da sosisli akşam az protein bol salata herşey yağsız şekersiz aralarda sadece marul ve su...bunu iki kere yaptım hayatımda ama zor oluyor ama sonuç alıyorum

gunaydın fıstık hatunlar.....
nasılsınız...
ınanın ben superım bu sefer oluyor incelıyorum.
sabah tartıldım 200 gram daha gıtmıs....zemuszemus
ama gercekten sadece yemıs olmak için az az yıyorum.ve hıç acıkmıyorum..
cok su içmenın faydası olduguna ınanıyorum...
cok zındeyım.hıc uyku halım yok.ben cok hareketlı hatun oldum..kaydirigubbakcemile3
sabah kalkınca ılkönce 2 bardak ılık su,1 saat sonrada yarım dılım köy ekmegı bırazda peynır yedım.
sabah berı ıçtıgım su 1 kıloyu gectı.sımdıde kocaman bır bardak yesıl cayımı aldım yanınıza geldım.
hadi canlarım olacak artık....olumunekankayizsmile

ciddi anlamdaaa umut vadediyosun sennnn
maşallah de kendi kendine nazar etmeeeeeeeeolumunekankayizsmile​

ferhatın şirini cıtolum cok sagol tatlım inan hergun kılomun azaldıgını görünce cok sevınıyorum.opuyorumnanaktan

hadi kızlar gayret yapılmıyacak birsey degıl biz nelerin üstesinden geldik bunumu beceremeyecegiz..
sadece gönülden istemek yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…