Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dünkü menüm
Sabah; Az peynir, salatalık domates, 1 dilim ekmek
Öğle; 3 köfte, 4 kaşık kabak yemeği, 1 dilim ekmek
Akşam; bol lahana salatası
Su; fazla içemedim
Spor; 1 saat yürüyüş
Tatlım su iç hemde 3 litre iç bak ben geçen hafta yediklerimle 4 kilo ödem yapmışım suyla ve sporla hemen hemen hepsi gitti su coook önemli zayıflamak için

Ya bi susun beee can bogazdan gelir diyesi oluyor insanin ama burda diyemiyor iste cunku can bogazdan gidiyor ayni zamanda....

Biri yogurtla tohumla besleniyo kuş kimin
Biri hirsiyla odemini atiyor
Biri kabizligina care ariyo arti cikmamak icin
Biri rahatsiz bileklerine ragmen spor yapmaya basliyo

çok geçmiş olsun canım ya diş çok zor
en son ben gittiğimde antibiyotik vermişti, sonraki hafta gidecktim ama gitmedim ağrısı geçince
bugün yarır ağrımaya başlar tekrar
Kıyamammm kuzumm sanada geçmiş olsun vallahii insanınn yüreğine vuruyor kız resmenn hapçılar gibi oldumm

Canim vol 1 le başlayıp arttir istersen.
leslie 1 mille yapıyorum su anda zaten ıkınci millenin 5 dakikasını yapıp bırakıyorum yani 20 dakika zamanla çoğaltırım..
Canımm ben kayısı çayı çok tükketiğim için belkide sıkıntı yoktu bende
canım ben idrara çok çıkıyorum maydonozdan dolayı heralde..

leslie 1 mille yapıyorum su anda zaten ıkınci millenin 5 dakikasını yapıp bırakıyorum yani 20 dakika zamanla çoğaltırım..

canım ben idrara çok çıkıyorum maydonozdan dolayı heralde..
O var güzelimmm resmen wc ile akraba oluyorum bende inşallahh faydasını görürsün ben bir ara verdim gene başlıcam

Neyyy kizim seni parcalarim len yarim ekmek yiyip eksi cikarsan

Bu sabahtan yarım ekmek zeytin yedim. Gün içinde bi bisküvi paketle bide bikc tane küçük lokum yedim. Ama yinede eksi cikicam hehe sen derdine yan kizim

Nur kulunu cok hafife aldim ya rabbi itiraf ediyorum. Butun cirkefligimi bi yana biraktim dua ediyorum.
Sen onun bunyesini yorma nolur.
Ben ikimizin yerine yorulur kilo veririm kiyamam ona.

Ya ilk okudum ciddi ciddi mutlu oldum. Bana kiyamadin sandım ama sonra anladım işin içindeki jeyarligi. Duygularımla oynadın len resmen uyuz

çok geçmiş olsun canım ya diş çok zor
en son ben gittiğimde antibiyotik vermişti, sonraki hafta gidecktim ama gitmedim ağrısı geçince
bugün yarır ağrımaya başlar tekrar

Benim kafadansin sende. Bi gidicem tüm dişleri çektirip gelcem.

koptum burada
rahatsız bileklerine bu ben oluyorum heralde bınıs
vallahi malum dönemdeyim zaten tatlılar gözümün önünde ucusuyor ama artık ceketleri attık biz burada fazlalıkları saklayacak kıyafet bulamıyorum sıkıyorum kendimi

O var güzelimmm resmen wc ile akraba oluyorum bende inşallahh faydasını görürsün ben bir ara verdim gene başlıcam
aynen wcden çıkamıyorum ...inşallah görürüm bir hafta deniyeyim bakalım spor, diyet, maydonoz kürü hepsi bir arada inşallah etkili olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…