Rakibennn dişten muzdarippp geberiyyybu arada yarış konusunda tek çift lolax ve oğulcuklarım oldu
diğer rakiplerden tık yok
benim rakibe yok zaten ortalıktaDelyDoly
yaa geçmedi mi halaRakibennn dişten muzdarippp geberiyyy
İlaçlarlaa duruyorumm kuzumm hepsii dızıldıyorryaa geçmedi mi hala
çok geçmiş olsun canım ya diş çok zorİlaçlarlaa duruyorumm kuzumm hepsii dızıldıyorr
Tatlım su iç hemde 3 litre iç bak ben geçen hafta yediklerimle 4 kilo ödem yapmışım suyla ve sporla hemen hemen hepsi gitti su coook önemli zayıflamak içinDünkü menüm
Sabah; Az peynir, salatalık domates, 1 dilim ekmek
Öğle; 3 köfte, 4 kaşık kabak yemeği, 1 dilim ekmek
Akşam; bol lahana salatası
Su; fazla içemedim
Spor; 1 saat yürüyüş
Kıyamammm kuzumm sanada geçmiş olsun vallahii insanınn yüreğine vuruyor kız resmenn hapçılar gibi oldummçok geçmiş olsun canım ya diş çok zor
en son ben gittiğimde antibiyotik vermişti, sonraki hafta gidecktim ama gitmedim ağrısı geçince
bugün yarır ağrımaya başlar tekrar
leslie 1 mille yapıyorum su anda zaten ıkınci millenin 5 dakikasını yapıp bırakıyorum yani 20 dakika zamanla çoğaltırım..Canim vol 1 le başlayıp arttir istersen.
canım ben idrara çok çıkıyorum maydonozdan dolayı heralde..Canımm ben kayısı çayı çok tükketiğim için belkide sıkıntı yoktu bende
O var güzelimmm resmen wc ile akraba oluyorum bendeleslie 1 mille yapıyorum su anda zaten ıkınci millenin 5 dakikasını yapıp bırakıyorum yani 20 dakika zamanla çoğaltırım..
canım ben idrara çok çıkıyorum maydonozdan dolayı heralde..
Neyyykizim seni parcalarim len yarim ekmek yiyip eksi cikarsan
Nur kulunu cok hafife aldim ya rabbi itiraf ediyorum. Butun cirkefligimi bi yana biraktim dua ediyorum.
Sen onun bunyesini yorma nolur.
Ben ikimizin yerine yorulur kilo veririm kiyamam ona.
çok geçmiş olsun canım ya diş çok zor
en son ben gittiğimde antibiyotik vermişti, sonraki hafta gidecktim ama gitmedim ağrısı geçince
bugün yarır ağrımaya başlar tekrar
koptum buradaYa bi susun beee can bogazdan gelir diyesi oluyor insanin ama burda diyemiyor iste cunku can bogazdan gidiyor ayni zamanda....
Biri yogurtla tohumla besleniyo kuş kimin
Biri hirsiyla odemini atiyor
Biri kabizligina care ariyo arti cikmamak icin
Biri rahatsiz bileklerine ragmen spor yapmaya basliyo
Eki Görüntüle 1984520
aynen wcden çıkamıyorum ...inşallah görürüm bir hafta deniyeyim bakalım spor, diyet, maydonoz kürü hepsi bir arada inşallah etkili olur...O var güzelimmm resmen wc ile akraba oluyorum bendeinşallahh faydasını görürsün ben bir ara verdim gene başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?