Ödem WC sorunu az su içmek aklıma gelen sebepler he birde vücut direniyor olabilirhayırlı akşamlar ben delirmek uzereyim cok sisim yedigim ictigim oldugu gibi ustumde sanki tartidada cok cıkıyorum deliricemsoyle bir bağırıp rahatliyasim var
Subatta gecirdim yesillikten hastanelik oldumgünaydınnnn
cakil80 toksoplazma olası bir gebelik durumunda bebek için hayati risk oluşturan bir enfeksiyon..sanırım testler gebelikle ilgili ?? yenanın dediği gibi kedi dışkısından bulaşıyor ve iyi yıkanmamış sebzelerden... testi şu şekilde oluyor bildiğim kadarıyla. igg değerinin pozitif olması daha önceden toksoplazma enfeksiyonunu geçirdiğini yani vücudunun enfeksiyona bağışıklık kazandığını gösteriyor. igm değeri de şu anda enfeksiyonun vücudunda olup olmadığını gösteriyor. senin sonuçlarından anladığıma göre daha önce enfeksiyon geçirip bağışıklık kazanmışsın ve şuanda vücudunda bu enfeksiyon yok..
yalnız yanlış anlaşılmasın mesajım bu arada.. daha önce geçirmiş olmak iyi bişey bu enfeksiyonu, gebelik esnasında vücutta bulunması tehlikeli, ama onun da tedavisi var..
Canlar 42 beden kumas pantolonumda girdimmm cokkk mutluyummm
Insallahhh guzelimmm insallahh vallahii insann cok mutlu oluyor.Kot kumas farkediyordu şükür kumasta da 42 yakaladim.Rabbimm hepimizee nasipp etsinnnBende bir ara waikikiden 42 beden genispaca pantalon almistim kalibida biraz bol onlarin (dar paca kullanmiyorum) aslinda 44 alacaktim kilo veriyorum diye 42 almistim 4-5 kere giydim sonra giyemedim kilo aldim yine en son ayni pantalondan 48 beden almistim gerci o artik bollasti baya 46ya dustum sanirim. Bakalim 42ye dusup o pantalonu giydigim gunleri girebilecek miyim. Darisi basima diyorum insallah
Süpersin canm.resmen eridin gözümüzün önünde.masallah sana.hedefin kac kg ak canm?verecek kilon kalmadı kızInsallahhh guzelimmm insallahh vallahii insann cok mutlu oluyor.Kot kumas farkediyordu şükür kumasta da 42 yakaladim.Rabbimm hepimizee nasipp etsinnn
Canimm nasipse 75 diyorumm amaa tabii onu da gorusemm iyice sansimii zorlarimm gibii tatlim bakalimmm nasippSüpersin canm.resmen eridin gözümüzün önünde.masallah sana.hedefin kac kg ak canm?verecek kilon kalmadı kız
Canim ya ogluş rahatsizdi çok şukür gecti gitti. Ugrayamadim. Su 4 gunum yogundu bu gece firsat bulursam bi gecmisi okuycam
Sporumuda yaptım çok şükür üç gündür çok stres olup baya aglamistim 4 kilo yüzünden başımda hala ağrıyor ben aglayinca başım tutuyor deli spor yaptım inşallah böyle devam eder maşallah bana
hayırlı akşamlar ben delirmek uzereyim cok sisim yedigim ictigim oldugu gibi ustumde sanki tartidada cok cıkıyorum deliricemsoyle bir bağırıp rahatliyasim var
Canlar 42 beden kumas pantolonumda girdimmm cokkk mutluyummm
Canim ya ogluş rahatsizdi çok şukür gecti gitti. Ugrayamadim. Su 4 gunum yogundu bu gece firsat bulursam bi gecmisi okuycam
Ohhh şükür kuzumm sevindim oglusunaCanim ya ogluş rahatsizdi çok şukür gecti gitti. Ugrayamadim. Su 4 gunum yogundu bu gece firsat bulursam bi gecmisi okuycam
Sagolasin canim ya bulanti kusma sebepsiz ateslenme arkasi hastane serumdu iyi cok sukur simdi.Geçmiş olsun baharcim nesi var oglusun
Sagolasin canim yaOhhh şükür kuzumm sevindim oglusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?