Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyii aksamlarr kizlarr
Menum 19.04.2017 Carsamba
Sabah
1 yumurta
2 dlm ekmek
7 zeytin
1 kk peynir
2 bardak cay

Öğle
1 por.köfte
2 dlm ekmek
Salata

1 avuc kuruyemiş (incir kuru üzüm siyah üzüm kayisi)
Akşam
1 avuc sam fistigi

3 lt su 2 kayisi cay 1 nescafe 70 dk yürüyüş

Subatta gecirdim yesillikten hastanelik oldum

Canlar 42 beden kumas pantolonumda girdimmm cokkk mutluyummm

Bende bir ara waikikiden 42 beden genispaca pantalon almistim kalibida biraz bol onlarin (dar paca kullanmiyorum) aslinda 44 alacaktim kilo veriyorum diye 42 almistim 4-5 kere giydim sonra giyemedim kilo aldim yine en son ayni pantalondan 48 beden almistim gerci o artik bollasti baya 46ya dustum sanirim. Bakalim 42ye dusup o pantalonu giydigim gunleri girebilecek miyim. Darisi basima diyorum insallah

Ben 2 gundur menu bildirmiyorum herhalde zeynepten dolayi dun aksam foruma bakarken twlwfon elimde uyuyakalmisim gece yazdigim alintilari sabah paylastim

Bugunku menum
Maydanoz kuru (p.tesidem beri iciyorum)

Sabah 1 kase yogurt 4 yk musli

Ara 4 hurma

Ogle salata corba 2 wasa

Ara 1 sut

Ara 2 bardak kefir 2 kayisi 5 badem

Aksam izgara kofte salata

Ara 1 pkt activia

Insallahhh guzelimmm insallahh vallahii insann cok mutlu oluyor.Kot kumas farkediyordu şükür kumasta da 42 yakaladim.Rabbimm hepimizee nasipp etsinnn

Insallahhh guzelimmm insallahh vallahii insann cok mutlu oluyor.Kot kumas farkediyordu şükür kumasta da 42 yakaladim.Rabbimm hepimizee nasipp etsinnn
Süpersin canm.resmen eridin gözümüzün önünde.masallah sana.hedefin kac kg ak canm?verecek kilon kalmadı kız

Süpersin canm.resmen eridin gözümüzün önünde.masallah sana.hedefin kac kg ak canm?verecek kilon kalmadı kız
Canimm nasipse 75 diyorumm amaa tabii onu da gorusemm iyice sansimii zorlarimm gibii tatlim bakalimmm nasipp simdi kalan 6 kg

Isilcım metabolizmanin kıymetini bil çok şanslısin. . Dikkat edince hemen gidiyor kiloların. . Artık hedefine varıncaya kadar kaçamak yapma canım. .

hayırlı akşamlar ben delirmek uzereyim cok sisim yedigim ictigim oldugu gibi ustumde sanki tartidada cok cıkıyorum deliricem soyle bir bağırıp rahatliyasim var

Hayriyecim bu durumlara alışmış olman lazım. . Vücut verilen belli kilolardan sonra toparlaniyormus direniyormus. .
Sen de iyi kilo verdin canım şimdi direniyor yazık naapsin sevgili bünye :)

Canlar 42 beden kumas pantolonumda girdimmm cokkk mutluyummm

Maşallah yeşimcim çok sevindim senin adına. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…