Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğlen mercimek çorbası 2 dilim ekmek.
Saat 3 de gofret
Saat 5 de açma
Saat 9 da 150gr ekmek +8 dilim salam+ marul +domates
Saat 10 kakaolu ve fıstıklı max + gökkuşağı max
10 tane Siirt fıstığı

Sırf karbonhidrat ve yag almışsın. .
Atistirmaliklara ara vermelisin yahut azaltmalisin. .

Siirt fıstık benim de favorimdir :)

Sırf karbonhidrat ve yag almışsın. .
Atistirmaliklara ara vermelisin yahut azaltmalisin. .

Siirt fıstık benim de favorimdir :)
Aynen canım ya bu tür şeyler yedikce insanın yiyesi geliyor o yüzden sürekli bunlardan yiyorsun Karatay teyze söylüyor bencede hakli ben mesela bir tane çikolata yada gofret yada hamurisi yesem o gün gidip gelip kökünü kurutuyorum

Gecmisi okudum

Zeze
Isilduru sagolun kizlar
Isilduru fazlaligini atmisin hemen bravo sana

Simi canim inşallah hersey düzelcek fadili takma kafana bak strese girme bobregine vuruyor.

Delydoli maşallah 42 ye girdin he vayy be azim bunun adi

Cakil bende o test negatifdi koyde kedinin kopegin icinde buyumus olmama ragmen gebeliktede biraz dikkat etmek gerekiyo
Kilo verme konusunda cabalarin cok iyi
Dondurucuya brokoli konmaz benim bildigim ama taze fasulye bakla dograyip haslayip koyabilirsin enginar koyabilirsin diger bircok seyide yazmistin sanirim patlican biber kirmizi kozleyip soyup koyabilirsin.

Hasibe
Yolcu
Nur gecmis olsun yavrulariniza.insallah iyilerdir

Ogulcuklarim ve cydnz bana gore guzel kilolar verdiginiz icin bagirsaklar direniyor
Ayrica keten tohumu surekli yani 15 gunden fazla kullanmak kanda bazi degerlerimizi oynatabiliuordu biraz ara verip sonra baska baska seyler bulun
Ac karnina koca bardak ilik su ve yaninda bi kuru kayisi kahvaltidan 45 dk once yapsaniz olmazmi

Bonuscan toparlanalim insallah canim ya
Hadi bu hafta. Cocuklarin bazi arkadaslar yazmis her yaş bi sendromu var :))

Bengisu sancin üşüttugun icin olabilir.

Plynna tebrikler sana yine bi kalabalik sofra msjini okudum ve manti canim cekti dermişim :)) degil tabiki ama yinede bu kalabalik aile sofralarina ragmen kilonu cok iyi kontrol ediyorsun ben oyle sofralar kursam 'alir başimi giderim' :)

İyi geceler

19 Nisan

Sabah(10.00) 1 yumurta ile omlet 1 kk peynir 3 zeytin salatalık domates göbek
Ara(11.30) sade türk kahvesi
Öğle(14.00) 100 gr hindi 1 tabak yer elması 3 yk yoğurt ve salata hemen sonra 1 yeşil çay
Ara(16.00) 10 fındık 4 hurma 1 sütlü şekersiz kahve
Akşam(19.15) 100 gr hindi 1 tabak kereviz 3 yk yoğurt

4 lt su
40 dk eliptik
20 dk pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…