Yok canım yanlış anlamadım birlikte gidip vuralim bence emir Asu ve babaları yeterli olur herkes için :))Kuzum sakin yanlis anlama fazlaligini atmaya calisman icin hirs dedim ben.
Izledim ömrümü yedi dizi en son ben gidip furucam bi iki kisiyi :))
Yena hafif tempolu yuruyuse basladinmi?
Yarın 20lik dişimi çektircem
Sebebi nedir birsey dedilermi. ?Kızlar benim vücudum demir üretemiyor yıllardır bu yüzden kilo veremiyormusum üç yıldır hap iciyorum hala normal sınıra bile gelmedi uzun süre hap içimi dalak böbrek bitiriyormus bunuda yeni öğrendim ilacı kessem kilo alicam biliyorum kesmesem de organlar canım çok sıkkın acilen bir iç hastalıkları Dr. Gitmeliyim insallah bir çare bulurum
Ben de suan 91 e razi oldum resmenSagolasin cakil yine 89 u goremiycem sanirim :)
Duzgun beslenemiyorum yine farkediyorum ruhen ve bedenen cok yorgunum isler bitmiyorSırf karbonhidrat ve yag almışsın. .
Atistirmaliklara ara vermelisin yahut azaltmalisin. .
Siirt fıstık benim de favorimdir :)
çok geçmiş olsun canımSagolasin canim ya bulanti kusma sebepsiz ateslenme arkasi hastane serumdu iyi cok sukur simdi.
ben herşeyi denedim nerdeyseGecmisi okudum
Zeze
Isilduru sagolun kizlar
Isilduru fazlaligini atmisin hemen bravo sana
Simi canim inşallah hersey düzelcek fadili takma kafana bak strese girme bobregine vuruyor.
Delydoli maşallah 42 ye girdin he vayy be azim bunun adi
Cakil bende o test negatifdi koyde kedinin kopegin icinde buyumus olmama ragmen gebeliktede biraz dikkat etmek gerekiyo
Kilo verme konusunda cabalarin cok iyi
Dondurucuya brokoli konmaz benim bildigim ama taze fasulye bakla dograyip haslayip koyabilirsin enginar koyabilirsin diger bircok seyide yazmistin sanirim patlican biber kirmizi kozleyip soyup koyabilirsin.
Hasibe
Yolcu
Nur gecmis olsun yavrulariniza.insallah iyilerdir
Ogulcuklarim ve cydnz bana gore guzel kilolar verdiginiz icin bagirsaklar direniyor
Ayrica keten tohumu surekli yani 15 gunden fazla kullanmak kanda bazi degerlerimizi oynatabiliuordu biraz ara verip sonra baska baska seyler bulun
Ac karnina koca bardak ilik su ve yaninda bi kuru kayisi kahvaltidan 45 dk once yapsaniz olmazmi
çok geçmiş olsun canım şimdidenYarın 20lik dişimi çektircem
Allah kolaylik versin ben de cektirdim korkma demeyecegim 2 tane cektirdikten sonra diger 2 taneye gidemedimYarın 20lik dişimi çektircem
Mutlaka git derim kontrollerin olsun en azindan eskiden bu sonuclar vardi dersin. Ben suan karsilastiriyorumKızlar benim vücudum demir üretemiyor yıllardır bu yüzden kilo veremiyormusum üç yıldır hap iciyorum hala normal sınıra bile gelmedi uzun süre hap içimi dalak böbrek bitiriyormus bunuda yeni öğrendim ilacı kessem kilo alicam biliyorum kesmesem de organlar canım çok sıkkın acilen bir iç hastalıkları Dr. Gitmeliyim insallah bir çare bulurum
Ben bu yil calismak istemiyorum-2 derece ve günesli bi havada hasta hasta i$e gitmek zorunda olan simiden hepinize günaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?