Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sebebi nedir birsey dedilermi. ?
Önce onu bi arastirmalilar. .
Umarım düzelir bir an önce. .
Böbreklere bakılacak babamdada 60 yaşında oruç tutarken ortaya çıktı ki doğuştan bir böbreği calismiyormus digeride yüzde 30 dediler genetik olabilir dediler çok endişeliyim iyi bir böbrek uzmanı bulmam lazim

Baharcim cok cok gecmis olsun aklimdanda gecmisti ins bi hastalik durumunuz yoktur diye.

Derin tarcinli sut iciyosan dogru yoldasin :)
Bak sana saf protein gunü yap derim 1 gun yap dene istersen.
uzun zamandır içmiyordum bonus akşam çok acıkınca içeyim dedim aslında her gece içmek lazım inşallah bu gece yine içerim..
saf protein sabah yumurta oğlen köfte tavuk et akşamda aynı bu şekildemi hiç yapmadım canım

yanlarına biraz salata ve yoğurt ekleyebilirsin canım

mesela sabah yumurta, yumurta salatası, peynir vs

öğle: ızgara bişiler + salata /yopurt

akşam öğle ile aynı ya da sadece yoğurt olabilir.

Sebebi ne acaba?bence iyi bi dr git.besinlerden karsilaman lazm.demir için birebir közlenmis dalak öneriyorum bi dene bence belki faydası olur.

Gunaydin kizlar sanki hic eve gitmemis dunun devamini yasiyor gibiyim calismaktan kusacagim artik. O kadar yorgunum ki
Canm isini sevmiyor musun?sevmedigin iste calışmak zordur.ben gecen sancm tutunca bi ders erken ciktm ogrencilerime de üzüldüm bırakıp gitmeye.esim cok ısrar etti rapor al diye almadm.çocukları bos bırakmak istemedim.zaten hastaym deyince bazen sessiz duruyo ve yormuyolar.

İsılduru iyi bir üniversite hocasına git.
Kuzenime ms teşhisi kondu belirli belirtilerden dolayı.. hepimiz çok üzüldük. .sonra 9 eylül de bölüm başkanı hoca ya gitti elimizde ki bulgulardan yola çıkarak ms diyemeyiz dedi. Belirtiler yakın ama yüzde yüz değilmiş. Farklı ilaçlar verdi Mayıs ayında yeni bir test yapılıcak inş oda temiz çıkar. .
Muayene ücreti 500 civarı ama herseyin başı sağlık. .
Dedigim gibi direk onlara görün. .
Mesela ege de çok iyi nefrologlarin olduğunu duymuştum. .

Gecmis olsun canm.ben de üşüttüm sanrm.dünden beri bafemciklerim biraz şişmiş .bas ağrısı burun akıntısı da var.neyse c.tesi kontrol var ins olumlu seyler duyarz

Icini ferah tut canım. Herşey gönlünüzce olacak inşallah.

Sabah 8 aksam 8 calismak artik zor geliyir yogun ve stresli bir ortamda surekli gergin ve dikkatli olmak cok zor geliyor. Herseye dikkat etmeliyim hata olmamali. Suan eksik personelle de calisiyoruz iyice bunaldim. Izne ihtiyacim var alamiyorum. Cunku eleman yok hep ayni seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…