:)))))
Böbreklere bakılacak babamdada 60 yaşında oruç tutarken ortaya çıktı ki doğuştan bir böbreği calismiyormus digeride yüzde 30 dediler genetik olabilir dediler çok endişeliyim iyi bir böbrek uzmanı bulmam lazimSebebi nedir birsey dedilermi. ?
Önce onu bi arastirmalilar. .
Umarım düzelir bir an önce. .
uzun zamandır içmiyordum bonus akşam çok acıkınca içeyim dedim aslında her gece içmek lazım inşallah bu gece yine içerim..Baharcim cok cok gecmis olsun aklimdanda gecmisti ins bi hastalik durumunuz yoktur diye.
Derin tarcinli sut iciyosan dogru yoldasin :)
Bak sana saf protein gunü yap derim 1 gun yap dene istersen.
yanlarına biraz salata ve yoğurt ekleyebilirsin canımuzun zamandır içmiyordum bonus akşam çok acıkınca içeyim dedim aslında her gece içmek lazım inşallah bu gece yine içerim..
saf protein sabah yumurta oğlen köfte tavuk et akşamda aynı bu şekildemi hiç yapmadım canım
Gecmis olsun canm.ben de üşüttüm sanrm.dünden beri bafemciklerim biraz şişmiş .bas ağrısı burun akıntısı da var.neyse c.tesi kontrol var ins olumlu seyler duyarzSagolasin canim ya bulanti kusma sebepsiz ateslenme arkasi hastane serumdu iyi cok sukur simdi.
Ben de iki gün karbonhidrat tüketmeyince gördüğüm artı 3 kg nun 2 si gitti cok şükürKuzum sakin yanlis anlama fazlaligini atmaya calisman icin hirs dedim ben.
Izledim ömrümü yedi dizi en son ben gidip furucam bi iki kisiyi :))
Sebebi ne acaba?bence iyi bi dr git.besinlerden karsilaman lazm.demir için birebir közlenmis dalak öneriyorum bi dene bence belki faydası olur.Kızlar benim vücudum demir üretemiyor yıllardır bu yüzden kilo veremiyormusum üç yıldır hap iciyorum hala normal sınıra bile gelmedi uzun süre hap içimi dalak böbrek bitiriyormus bunuda yeni öğrendim ilacı kessem kilo alicam biliyorum kesmesem de organlar canım çok sıkkın acilen bir iç hastalıkları Dr. Gitmeliyim insallah bir çare bulurum
Canm isini sevmiyor musun?sevmedigin iste calışmak zordur.ben gecen sancm tutunca bi ders erken ciktm ogrencilerime de üzüldüm bırakıp gitmeye.esim cok ısrar etti rapor al diye almadm.çocukları bos bırakmak istemedim.zaten hastaym deyince bazen sessiz duruyo ve yormuyolar.Gunaydin kizlar sanki hic eve gitmemis dunun devamini yasiyor gibiyim calismaktan kusacagim artik. O kadar yorgunum ki
Böbreklere bakılacak babamdada 60 yaşında oruç tutarken ortaya çıktı ki doğuştan bir böbreği calismiyormus digeride yüzde 30 dediler genetik olabilir dediler çok endişeliyim iyi bir böbrek uzmanı bulmam lazim
Gecmis olsun canm.ben de üşüttüm sanrm.dünden beri bafemciklerim biraz şişmiş .bas ağrısı burun akıntısı da var.neyse c.tesi kontrol var ins olumlu seyler duyarz
Sagolasin canim. Insallah canim gönlünü ferah tut.Gecmis olsun canm.ben de üşüttüm sanrm.dünden beri bafemciklerim biraz şişmiş .bas ağrısı burun akıntısı da var.neyse c.tesi kontrol var ins olumlu seyler duyarz
Rabbim korusun yavrularimizi.baharnaz canım gecmis olsun cocuklar gül gibi hemen solup hemen toparlanıyorlar
Sabah 8 aksam 8 calismak artik zor geliyir yogun ve stresli bir ortamda surekli gergin ve dikkatli olmak cok zor geliyor. Herseye dikkat etmeliyim hata olmamali. Suan eksik personelle de calisiyoruz iyice bunaldim. Izne ihtiyacim var alamiyorum. Cunku eleman yok hep ayni seyler.Canm isini sevmiyor musun?sevmedigin iste calışmak zordur.ben gecen sancm tutunca bi ders erken ciktm ogrencilerime de üzüldüm bırakıp gitmeye.esim cok ısrar etti rapor al diye almadm.çocukları bos bırakmak istemedim.zaten hastaym deyince bazen sessiz duruyo ve yormuyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?