oyyy severim senin minnak migdeni canim benimyenam yaza cok guzel olacaksın insallah cok seviniyorum senin adınaHadi ben de yedikleri mi paylaşayım :)
Sabah;
1 yumurta
1 tatlı kaşığı labne
Ara;
1 çay bardağı süzülmus kuru erik komposto
Öğle;
4-5 çatal yumurtalı ıspanak
Ara;
Yarım çay bardağı süt , minik muz
Aksam;
Et suyuna tarhana çorbası icecegim
Normal menüye gecmissin:)nasıl bi his?Hadi ben de yedikleri mi paylaşayım :)
Sabah;
1 yumurta
1 tatlı kaşığı labne
Ara;
Öğle;
Ara;
Aksam;
Ege'ye randevu almakta gidip gelmekte çok zor canım özel bı hastaneye bakıyorum hemen gidip görünüp halletmek icinİsılduru iyi bir üniversite hocasına git.
Kuzenime ms teşhisi kondu belirli belirtilerden dolayı.. hepimiz çok üzüldük. .sonra 9 eylül de bölüm başkanı hoca ya gitti elimizde ki bulgulardan yola çıkarak ms diyemeyiz dedi. Belirtiler yakın ama yüzde yüz değilmiş. Farklı ilaçlar verdi Mayıs ayında yeni bir test yapılıcak inş oda temiz çıkar. .
Muayene ücreti 500 civarı ama herseyin başı sağlık. .
Dedigim gibi direk onlara görün. .
Mesela ege de çok iyi nefrologlarin olduğunu duymuştum. .
Icini ferah tut canım. Herşey gönlünüzce olacak inşallah.
Vav harika bende merakla bekliyordum normal yemek işte acaba ne yiyecek diyeHadi ben de yedikleri mi paylaşayım :)
Sabah;
1 yumurta
1 tatlı kaşığı labne
Ara;
Öğle;
Ara;
Aksam;
Havadandir kış geri geldi burda, bende buzluktan çörek cikarmistim odun fırınında yaptirmistik hepsini yiyesim var bak çok ağladın yeme diyorum kendime deminden beribugün canım atıstirmak cıslar yemek istiyor nedense
oyyy severim senin minnak migdeni canim benimyenam yaza cok guzel olacaksın insallah cok seviniyorum senin adına
Normal menüye gecmissin:)nasıl bi his?
Hayirli günler herkese,
Bi haftadir i$e gitmeyince unutmu$um bugün vosvoscularla test günümüz oldugunu
Sürekli bi ba$ dönmesi e$liginde gün bitti ama bende bittim
Böyle günlerde en sevmedigim i$ yemekleri
Yemegimi getirmi$tim aklimda kalmadigi için ama ben Asya mutfagi ve di$ardan et yemiyorum diye bana nezaketen Italyan mutfagina gittik ve
koca bi pizzayi bitirmek zorunda kaldim
Oysa sabah iki ha$lanmI$ yumurta bir ekmekcik ve 2 tatli ka$igi reçel ile iyi ba$lamI$tIm
$imdi de tatil nedeniyle kIzIm yanImda oldugu için buranIn en me$hur tatlicisina gidecez söz verdimdi buraya gelirsen götürcem diye
Yarin kesin artidayim uff pöff peff
Ege'ye randevu almakta gidip gelmekte çok zor canım özel bı hastaneye bakıyorum hemen gidip görünüp halletmek icin
Havadandir kış geri geldi burda, bende buzluktan çörek cikarmistim odun fırınında yaptirmistik hepsini yiyesim var bak çok ağladın yeme diyorum kendime deminden beri
sağol canım haftaya birgün denerim ..şu anda zaten sabah uno iki dilim ekmek yiyorum öğle ve akşam ekmek yok sebze yemegi varsa susuz salata yoğurt böyle besleniyorum..biraz alışayımyanlarına biraz salata ve yoğurt ekleyebilirsin canım
mesela sabah yumurta, yumurta salatası, peynir vs
öğle: ızgara bişiler + salata /yopurt
akşam öğle ile aynı ya da sadece yoğurt olabilir.
off bir an once gecse korkuyorum kendimdenHavadandir kış geri geldi burda, bende buzluktan çörek cikarmistim odun fırınında yaptirmistik hepsini yiyesim var bak çok ağladın yeme diyorum kendime deminden beri
yena normal menüye geçmişsin canım ..nasıl oluyor o aşırı yeme isteği gidiyormu elini sevdiğin birseye atıp geri çektiğin oluyormu nasıl bir duygu çok merak ediyorum ...
Kızlar dudagmda ucuk çıktı.bugün ögrencilerimden biri benim resmimi çizmiş.kızm bu dudagma cizdigin ne siye sordum.cevap ögretmenim yaranızı cizdim diyo:)Eki Görüntüle 1985055
off bir an once gecse korkuyorum kendimden
Iyi aksamlar kizlarr
Menum 20.04.2017 Persembe
Sabah
1 yumurta
2 dlm ekmek
7 zeytin
1 kk peynir
2 bardak cay
Öğle
1 por.karisik
2 dlm ekmek
Akşam
1 avuc fistik
3 lt su 2 kayisi cay 1 nescafe 45 dk yürüyüş
Şükür canimm şükür dilimi issiriyimmm bugun iyiyimm cok sagolasin nilumm menunu gordum bende cok sevindim masallah masallahh güzelimeAşırı Yeme isteğim yok.. Ama çok sevdiğim yiyecekleri canım çekiyor tabii, sonuçta beynim hala obez ve obur. .
Istesem de yiyememe rahatlığı var artık :)
Haha pek şahane olmuş. . Nasıl dikkatli çocuklar. ..
Korkma Hayriyecim sen artık. Oldun ..bişey olmayacak inşallah. .
Yeşimcim nasıl oldun.?
anladım canım ..arkadasımda öyle söyluyordu çünki ıkı tane sardalye balığı yiyordu fazlasını midesi kabul etmiyormuş istesede yiyemiyormuş doyuyorum diyordu..az kaldı hayallerine kavusacaksın birkaç aya kadar ne mutlu sana.Aşırı Yeme isteğim yok.. Ama çok sevdiğim yiyecekleri canım çekiyor tabii, sonuçta beynim hala obez ve obur. .
Yeşimcim nasıl oldun.?
anladım canım ..arkadasımda öyle söyluyordu çünki ıkı tane sardalye balığı yiyordu fazlasını midesi kabul etmiyormuş istesede yiyemiyormuş doyuyorum diyordu..az kaldı hayallerine kavusacaksın birkaç aya kadar ne mutlu sana.
şimdi mutfağa geçiyorum kızlar ıslak kek ve kurabiye istiyor allahım sen yardım et inşallah yemem tam bu kadar sıkı bir şekilde diyete adapte olmuşken ..
insallah yenam benimde tek isteğim buAşırı Yeme isteğim yok.. Ama çok sevdiğim yiyecekleri canım çekiyor tabii, sonuçta beynim hala obez ve obur. .
Yeşimcim nasıl oldun.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?