bugün canım atıstirmak cıslar yemek istiyor nedense
Kızlar dudagmda ucuk çıktı.bugün ögrencilerimden biri benim resmimi çizmiş.kızm bu dudagma cizdigin ne siye sordum.cevap ögretmenim yaranızı cizdim diyo:)Eki Görüntüle 1985055
Taze gelin sen Naslsn?ben evlendiğievlendiğim ilk aylar cok yiyordm.oyle ki 82 ile evlenip 100leri gördüm bir yılda.dikkat etmen cok iyi gercekten ipin ucu kactı mı gidiyo20 Nisan
Sabah(7.15) 1 yumurta ile ıspanaklı omlet 1 kk peynir 3 zeytin göbek
Ara(16.15) 1 küçük muz 4 10 üzüm 5 Altınbaşak
Akşam(20.30) 1 tabak yer elması 4 kaşık yoğurt 5 çilek
1.5 lt su
40 dk eliptik
Taze gelin sen Naslsn?ben evlendiğievlendiğim ilk aylar cok yiyordm.oyle ki 82 ile evlenip 100leri gördüm bir yılda.dikkat etmen cok iyi gercekten ipin ucu kactı mı gidiyo
bende iki lokma attım ağzıma sporu mu düşündüm yemedim.. bazen bende yapıyorum atıyorum ağzıma bir pişmanlık çiğneyip atıyorum nasıl bir oburluksa..Ben de kakaolu kek yaptım. Çok fena güzel kokuyor mübarek .. minicik bir parça attım ağzıma çiğneyip attım sonra :)
Kız bilmediğinde yok :)Inşallah hayriyecim. . Hepimiz inşallah. .
Güzel bir his. Ama zorlanıyorum hala..
Cuma Arefesin de kötü olmuş ama olsun yarasın analı kizli..
Canim hastaneye gitmeyeceksin zaten özel muayenehane leri oluyor genel de Alsancakta.
Nasıl bu çörekler mahlepli corekotlu falan öylemi. .
Benim çocukluğum Diyarbakırda geçti. Orda bayramlarda bu bahsettigim coreklerden yapılıp firina verilirdi o yüzden sordum..
Amanda aman katı yiyeceklere de geçermisHadi ben de yedikleri mi paylaşayım :)
Sabah;
1 yumurta
1 tatlı kaşığı labne
Ara;
1 çay bardağı süzülmus kuru erik komposto
Öğle;
4-5 çatal yumurtalı ıspanak
Ara;
Yarım çay bardağı süt , minik muz
Aksam;
Et suyuna tarhana çorbası icecegim
Zaten bizi ev halkı bitiriyor esimde diyor tatlı tuzlu ne var yok bişey sonra hepsini ben yiyorum dedim yarın ikisindende yap dedi boğazı durmaz yapicaz mecburanladım canım ..arkadasımda öyle söyluyordu çünki ıkı tane sardalye balığı yiyordu fazlasını midesi kabul etmiyormuş istesede yiyemiyormuş doyuyorum diyordu..az kaldı hayallerine kavusacaksın birkaç aya kadar ne mutlu sana.
şimdi mutfağa geçiyorum kızlar ıslak kek ve kurabiye istiyor allahım sen yardım et inşallah yemem tam bu kadar sıkı bir şekilde diyete adapte olmuşken ..
Hayirli geceler
Ogulcuklarim yarin kendini ödullendirirsin canim biraz sabret
Bak rakibeni dinleme
Aa sen ögrenciydin demi?:)karıştrdm kusura bakma canm.yaşlılık isteBen evli değilim ki
Aa sen ögrenciydin demi?:)karıştrdm kusura bakma canm.yaşlılık iste
Amanda aman katı yiyeceklere de geçermis
Tüm hastalara geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?