:roflol::roflol::roflol:alemsin kıs çok güldüm yaa senin gibi fıstığın nesini beğenmeyecektombulcuklarrrr nasılsınız???
yarın doktor kontrolüm var bakalım teyze beni beğenecek mi??? kaydirigubbakcemile3
bööögggggbende hiç içemedim o lahana suyunu iğrençççççççkafamçokkarıştıyaa kızlar kilo vermem durdu bugün o lahana suyunu hazırladım iğrençti içemedim
benim eskiden kalma bir rejimim var onu yapıcam başka çare kalmadı mafoldumben
kilo vermeniz durunca napıyosunuz????
günaydın tatlımGünaydın,
Gününüz güzel , huzurlu ve yağsız geçsin..:)
maşallahgunaydın fıstık hatunlar.....
nasılsınız...
ınanın ben superım bu sefer oluyor incelıyorum.
sabah tartıldım 200 gram daha gıtmıs....zemuszemus
ama gercekten sadece yemıs olmak için az az yıyorum.ve hıç acıkmıyorum..
cok su içmenın faydası olduguna ınanıyorum...
cok zındeyım.hıc uyku halım yok.ben cok hareketlı hatun oldum..kaydirigubbakcemile3
sabah kalkınca ılkönce 2 bardak ılık su,1 saat sonrada yarım dılım köy ekmegı bırazda peynır yedım.
sabah berı ıçtıgım su 1 kıloyu gectı.sımdıde kocaman bır bardak yesıl cayımı aldım yanınıza geldım.
hadi canlarım olacak artık....olumunekankayizsmile
günaydın şekerler, gününüzün aydın ve sağlıklı geçmesi dileğiyle,
Hayırlı çıtırlar olmamızı nasip eyle YARABBİM.
ayyy okurken yoruldum akannehirakannehirakannehircanım Allah kolaylık versin ben atlatalı çok oldu o dönemleri ilkokul 4 sınıfa kadar getirip götürdüm okul uzaktı babası olacak herif sınıfını bile bilmezdi :gitme::gitme::gitme:Nasıl yoruldum dahada yapıcak bir sürü işim var..Saat 14:30' kadar yetişmem gerek..
O saatte eşim gelicek oğlumun yanına ben doktora gidicem..Sabah bir fasıl kızımı etüde götürdüm eve geldim günlük ev işi kahvaltı..Sonra yine gidip kızımı aldım..Oğlumu Şimdi uyuttum ama artık uykuya direnme devresi başladı sanırım yaklaşık bir saat falan sürdü..
Sıcak sı içip dinlenip işe döneyim tekrar..Havalarda birden ısınınca bünyede şok etkisi yaratıyo..Miskinlik gibi..:):)
Benim kilomda değişiklik yok..Sık sık diyet bozarak,metabolizmanın ayarlarınıda bozdum..:):)
Allah büyük elbet yoluna giricektir..Bu haftayıda sanırım bu kiloyla tamamlıycam..
canım benimde mide hassas hepsini denedim...Lahana çorbası,ceviz sarımsak suyu ,sirkeli su ,soğan suyu lahana suyu bögggkafamçokkarıştıyağmurgözlü ben lahanasuyunu içmeye başladım..bir dikişte fondip yapıyorum oluyo..:):)
Bende öyle herşeyi içemem..Örneğin sirkeli su,soğan suyu falan..
İki gün içtim..Bugün hazırlayamadım..En azından bir ay denemek lazımki faydasını göreyim..Tek başına zayıflatmaz tabiikide,tuvalet olayını rahalatıcı özelliği var..O bile yeter..
citol o ilacı diyabet bir yakınımız çok yan etkisi olduğunu söylemişti..Bence boş ver..Sağlığın daha önemli..Veya başka bir yol dene..
canım iyi düşün sağlık söz konusu öyle her önüne gelen yerde yapılmaz...ya kızlar dün bir bayanla tanıştım bana sen liposuction yaptırmalısın dedi bir sürü yer önerdi sanırım kendide yaptırmış yada yaptıracak neyse bugün başka bir bayanla tanıştım oda aynı şeyi söyledi benim belim ince üstümde hiç birşey yok ama basennnn amanın sormayın bu günkü moralimide bozdu ne yapsan gitmez bu en iyisi aldır diye belki doğru söylüyor ama eşim izin vermez ki canım sıkıldı yaaa
herkes burda ama bana hiç kimse hiç cevap yazmıyor zaten misafirim var üstelik hastane için geldiler yorgunum canım sıkkın bari siz biraz destek olun kızlar
ya kızlar dün bir bayanla tanıştım bana sen liposuction yaptırmalısın dedi bir sürü yer önerdi sanırım kendide yaptırmış yada yaptıracak neyse bugün başka bir bayanla tanıştım oda aynı şeyi söyledi benim belim ince üstümde hiç birşey yok ama basennnn amanın sormayın bu günkü moralimide bozdu ne yapsan gitmez bu en iyisi aldır diye belki doğru söylüyor ama eşim izin vermez ki canım sıkıldı yaaa
selam kızlar verdiğiniz kiloları görünce mutlu oluyorum Emine valla bravoooo alkisalkisalkis bu hafta şimdiden 1 kilo oldu sanırım
slm kızlar nasılsınızz ben yusyuvarlak oldummmmm 6 ayımdayımm ve tas tamam 94 kiloyumm 7 kilo aldım ne kadar az demi bu topiğe dönmeyi 4 göznene bekliyorummmm
2. kızım geliyo teyzeleriiiii öpüyorum sizizi
ayyy okurken yoruldum akannehirakannehirakannehircanım Allah kolaylık versin ben atlatalı çok oldu o dönemleri ilkokul 4 sınıfa kadar getirip götürdüm okul uzaktı babası olacak herif sınıfını bile bilmezdi :gitme::gitme::gitme:
canım benimde mide hassas hepsini denedim...Lahana çorbası,ceviz sarımsak suyu ,sirkeli su ,soğan suyu lahana suyu bögggkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?