Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla hırslı insanlar görüncee bende morla buluyorum
bu ara yeni bu diaforminnin yan etkisinden bahsetmişsin nedir ki o

tombulcuklarrrr nasılsınız???

yarın doktor kontrolüm var bakalım teyze beni beğenecek mi??? kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:alemsin kıs çok güldüm yaa senin gibi fıstığın nesini beğenmeyecek
yaa kızlar kilo vermem durdu bugün o lahana suyunu hazırladım iğrençti içemedim

benim eskiden kalma bir rejimim var onu yapıcam başka çare kalmadı mafoldumben

kilo vermeniz durunca napıyosunuz????
bööögggggbende hiç içemedim o lahana suyunu iğrençççççççkafamçokkarıştı
Günaydın,

Gününüz güzel , huzurlu ve yağsız geçsin..:)
günaydın tatlım
maşallah :hooray:
günaydın şekerler, gününüzün aydın ve sağlıklı geçmesi dileğiyle,
Hayırlı çıtırlar olmamızı nasip eyle YARABBİM.

AMİNNNNNNNNNNNNNN ablacım günaydınolumunekankayizsmile

Neden Yürümelisiniz?

Egzersizler arasında en rahat yapılanı yürüyüştür. Üstelik yürümek için, spor salonuna gitmeye veya para harcamaya da ihtiyacınız yok. Sadece dışarı çıkın. Neden yürümelisiniz diye düşünüyorsanız, işte cevabı:

Neden Yürümelisiniz?

Yürüyüş, kan akımını ve kan damarlarının miktarını artırarak, dolaşımı iyileştirir, kalp-damar ve beynin damarsal hastalıkları riskini azaltır.

Kalp kası dahil, vücut kaslarını kuvvetlendirerek, daha etkin çalışmalarını sağlar.

Her bir kasılmada, kalbin pompaladığı kan miktarını arttırarak, istirahat zamanı kalp atım sayısını azaltır.

Egzersiz ve stres durumunda arteriel kan basıncında (tansiyonda) oluşan yükselmeyi azaltır.

Kan basıncını düzenler.

Kalp kasının yan damarlardan beslenmesini destekler. Böylece kalbin ana damarlarında oluşacak tıkanıklıkların vereceği zararı azaltır.

Şişmanlık riskini azaltır.

Sindirimi kolaylaştırır.

Beynin oksijen sağlamasını artırarak, zihinsel keskinlik ve yaratıcı düşünce potansiyelini yükseltir.

Egzersiz sırasında ve sonrasında metabolizmayı uyarır.

Solunumsal kapasiteyi ve aerobik gücü arttırır.

Büyümeyi ve travma sonrası toparlanmayı olumlu etkiler.

Kan yağlarının düzeyini düşürür.

Kolesterol dengesini düzenler.

Koordinasyona olumlu etki yapar.

Eklem ve kasların esnekliğini artırarak, bel ve boyun ağrılarını hafifletir.

Kemiklerin sertleşmesini ve kuvvetlenmesini sağlar.

Dayanıklılığı arttırır, yorgunluk duyumunu engeller.

Uykusuzluğu azaltır.

Vücudun doğal keyif verici hormonları olan endorfinin, salınmasını sağlar.

Yaşlanma sürecini geciktirir, genç görünmeyi sağlar.

Moral, özgüven ve iyimserliği arttırır.

Lenf, yani beyaz kan sistemini düzenler.

Nasıl yoruldum dahada yapıcak bir sürü işim var..Saat 14:30' kadar yetişmem gerek..

O saatte eşim gelicek oğlumun yanına ben doktora gidicem..Sabah bir fasıl kızımı etüde götürdüm eve geldim günlük ev işi kahvaltı..Sonra yine gidip kızımı aldım..Oğlumu Şimdi uyuttum ama artık uykuya direnme devresi başladı sanırım yaklaşık bir saat falan sürdü..

Sıcak sı içip dinlenip işe döneyim tekrar..Havalarda birden ısınınca bünyede şok etkisi yaratıyo..Miskinlik gibi..:):)

Benim kilomda değişiklik yok..Sık sık diyet bozarak,metabolizmanın ayarlarınıda bozdum..:):)

Allah büyük elbet yoluna giricektir..Bu haftayıda sanırım bu kiloyla tamamlıycam..

Son düzenleme:
yağmurgözlü ben lahanasuyunu içmeye başladım..bir dikişte fondip yapıyorum oluyo..:):)

Bende öyle herşeyi içemem..Örneğin sirkeli su,soğan suyu falan..

ıki gün içtim..Bugün hazırlayamadım..En azından bir ay denemek lazımki faydasını göreyim..Tek başına zayıflatmaz tabiikide,tuvalet olayını rahalatıcı özelliği var..O bile yeter..

citol o ilacı diyabet bir yakınımız çok yan etkisi olduğunu söylemişti..Bence boş ver..Sağlığın daha önemli..Veya başka bir yol dene..

selam kızlar verdiğiniz kiloları görünce mutlu oluyorum Emine valla bravoooo alkisalkisalkis bu hafta şimdiden 1 kilo oldu sanırım

ya kızlar dün bir bayanla tanıştım bana sen liposuction yaptırmalısın dedi bir sürü yer önerdi sanırım kendide yaptırmış yada yaptıracak neyse bugün başka bir bayanla tanıştım oda aynı şeyi söyledi benim belim ince üstümde hiç birşey yok ama basennnn amanın sormayın bu günkü moralimide bozdu ne yapsan gitmez bu en iyisi aldır diye belki doğru söylüyor ama eşim izin vermez ki canım sıkıldı yaaa

herkes burda ama bana hiç kimse hiç cevap yazmıyor zaten misafirim var üstelik hastane için geldiler yorgunum canım sıkkın bari siz biraz destek olun kızlar

ayyy okurken yoruldum akannehirakannehirakannehircanım Allah kolaylık versin ben atlatalı çok oldu o dönemleri ilkokul 4 sınıfa kadar getirip götürdüm okul uzaktı babası olacak herif sınıfını bile bilmezdi :gitme::gitme::gitme:
canım benimde mide hassas hepsini denedim...Lahana çorbası,ceviz sarımsak suyu ,sirkeli su ,soğan suyu lahana suyu bögggkafamçokkarıştı
canım iyi düşün sağlık söz konusu öyle her önüne gelen yerde yapılmaz...

Allah korusun medyada neler duyuyoruz görüyoruz....

İşinin uzmanı olan kişilerce temiz steril ortamda yapılması gerekir ....

ablam sana bir tavsiye aynen benim ablamda öyle idi
şu belediye parklara yaptırmış ya yürüyüş bantları onlarla eritti basenini kesinlikle işe yarıyor muhteşemmmmmmalkisalkisalkis alkisalkisalkis

selam kızlar verdiğiniz kiloları görünce mutlu oluyorum Emine valla bravoooo alkisalkisalkis bu hafta şimdiden 1 kilo oldu sanırım

bitanem sagol cumaya kadar hedefim 1.5 kılo 2 gunde yarım kılo verirsem tamambayanssulusmile
ama haftaya niyetim 2 kılo vermekeyvahedigeldismile
çünkı bu hafta kolay gectı haftaya kendımı zorlayacagım.
canım basenlerın için bır tavsıye lut golü tuzu sur strecle sar ve gun boyu onunla dur sonrasında dus al duzenlı yaparsan erıdıgını gorursun insallahopuyorumnanaktan

ayy hiç yemek istemiyorum zayıf olmak istiyorum artık kot giymek istiyorum ama olmuyor sinirlerim çok bozuk çok acıktım yemek yidikten sonra biraz dinleneyim spor yapcam leslie yürüyüşlerinden 3 mil zayıflamaya yönelikmiş mart sonu amelyatım var pek üst üste giyemicem bari gidiklerim doru düzgün dursun üstümde üstüme giyecek hiç bir şeyim yok eşortman acıtıyor bacaklarımı utanıyorum artık okula gitmek dahi istemiyorum

slm kızlar nasılsınızz ben yusyuvarlak oldummmmm 6 ayımdayımm ve tas tamam 94 kiloyumm 7 kilo aldım ne kadar az demi bu topiğe dönmeyi 4 göznene bekliyorummmm

2. kızım geliyo teyzeleriiiii öpüyorum sizizi

Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin canım ...

2 bardak su
sabah 2 dilim ekmek
kk dan biraz fazla peynir peynir (en kısa zamanda diet peynir alcam evdeki yağlı )
5yeşil zaytin domates

annem yarın kuran okutucak Umreye gidicek nasip olursa bugün ona poaça yaptık dayanamadım 2 tane yedim akşam yemende sadece çorba içerim heralde...

Bu sabah itibari ile çizelgemdeki kiloya inmiş durumdayım :lepi:

Bizim tatil öğretmenimiz raporlu oldugu için uzadı biran önce başlasakta düzene girsem bende ..kızı okula bırakınca yarım saatte olsa yürüyorum ,okula gitmeyince , uyuyup kalıyorum miskin miskin

bursa maşallah kim tutar seniii,eşinin eleştirisi hayır getiriyor canım.bende bu haftaki şoku düşünerek az yiyorum
şimal canım benim bir tanıdık yaptırmış sonrasında hızla kilo alıyorsun dedi.çünkü bende senle aynıyım üst yok bel incecik göbek yok ama basen ooooo
önce 65 lere inelim baktık hala geniş o zaman bakarız çaresine .bir dönem bende liposuction ı çok araştırdım.ciddi ciddi düşünüyordum ama hem pahalı oluşu hemde hızla kilo alma riski vazgeçirdi.
bugün yediklerimi yazayım.
sabah az peynir 4 tuzsuz zeytin 1-2 parçça ekmek kenarı yeşil çay.
öğle küçük ton balığı yanına hazır bir bardak mercimek çorba
ara 1 muz
akşam pırasalı bulgur pilavı yoğurt

Sabah..ıki dilim kepek ekmek,Peynir,5 adet zeytin bir çay kaşığı reçel..

Araortakal

Ara:3 kuru kayısı

Saat 16:30'da Zeytinyağlı kereviz,4 tavuk köfte iki dilim ekmek..

Sütlü nescafe

Türk kahve..

Rezene çayı

Yeşil çay..:):)

1-2 saat yürüyüş..

:):) Canım kızımı ikinci dönem dersaneye yazdırdık..Hafta içi etüd programları oluyo..Hafta sonu ders..Birde dersane o kadar ters yöndeki..Vasıta yok illaki yürümek veya aracınla gitmek zorundasın..Yağmurlu olduğunda eşim ilgileniyor..Onun dışında ben küçüğü pusetine koyuyorum..Hadi hep beraber yürüyoruz..:)

canlar bana liposuction için eşim izin vermez bende biraz korkağım hem çokta pahalı ama bu erimez felan diyince biri canım iyice sıkılıyor

hep okuyormuşum ben de yazayım madem biraz sarkmalarla kafayı bozduğum için diyeti yavaşlattım bi kaç gündür. yani hızlı vermiyim diye. ama bugün vazgeçtim :) olmuşken bi hedefe varayım en azından sonra konsantre olcam yoğun sporalara. en azından bi beş kilo daha atmam gerek. bugün az yedim baya. artık dünü telafi ederim ancak.

eveet gün içinde ortaya karışık yediklerim

1 nar
1elma

10 kaşık yeşil mercimek yemeği(azcık erişteli)
1 bardak süttozlu kahve

1su brd light yoğurt
1 kivi
1elma

2.5 lt su

30+45 dk yürüyüş
7+7 dk abrocketle mekik
dumbell larla çeşitli hareketler 10 dk ve ısınma hareketleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…