:))hosbuldummmmHadi bakalım hoş döndün izinden. :)
Aslinda gecenlerde eşlesir gibi oldukta amaSiz Baharla eşlesin bari çok yakın kilonuz. .
Haftaya 89 lari göreceksin ...
Yaa gormezsem cildircam kür yapmam lazim artik ciddi ciddiSiz Baharla eşlesin bari çok yakın kilonuz. .
Haftaya 89 lari göreceksin ...
tebrik ederim canim
okadar spor 100 gr tavuk bunlar hep emek kuzum masallahTeşekkür ederim20lik dişim 1 kilo falan çekiyordu heralde ya çünkü bu kadar eksi beklemiyordum. Sürpriz oldu bana da.
nasıl ağrı sızı var mı :)Teşekkür ederim20lik dişim 1 kilo falan çekiyordu heralde ya çünkü bu kadar eksi beklemiyordum. Sürpriz oldu bana da.
nasıl ağrı sızı var mı :)
okadar spor 100 gr tavuk bunlar hep emek kuzum masallah
Kızz sende mii dişten çekiyorsunn şükür benim daha 2 gündür iyiyimm.Çarkıma tükürdüü bu dişlerr hepsii birden sızlar mDün ağrıdı biraz ama şimdi geçti çok şükür :)
Gecmis olsun canim bi tanesi agriyinca hepsine vuruyo malesef cekmis biri olarak iyi bilirimKızz sende mii dişten çekiyorsunn şükür benim daha 2 gündür iyiyimm.Çarkıma tükürdüü bu dişlerr hepsii birden sızlar m
Ahh yelizcimm bir bilsenn kuzum 1 kanal 1 dolgu tek seansta yaptııı varyaa acıların çocugu küçük emrah gibiydimm şükür şu 2 gündür iyiyimmGecmis olsun canim bi tanesi agriyinca hepsine vuruyo malesef cekmis biri olarak iyi bilirim
Asuman ablamı desem asumancimmi yaşını bilmiyorum sen niye saldin kendini kuzum bak biz senin resmine motivasyon yaptık olmaz kiHayırlı cumalar
Kilom aynı 150 dk yürüdüm :)
Çok iyiAksam verebilirdim ama gözlerim kapanıyordu şimdi unuttum :)
Ablayım büyük ihtimalleAsuman ablamı desem asumancimmi yaşını bilmiyorum sen niye saldin kendini kuzum bak biz senin resmine motivasyon yaptık olmaz ki
:)Çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?