Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Siz Baharla eşlesin bari çok yakın kilonuz. .

Haftaya 89 lari göreceksin ...
Yaa gormezsem cildircam kür yapmam lazim artik ciddi ciddi

Ideal kiloma dustügumde sanirim kilomu korumak hic zor olmuycak diyorum bu kadar da plynna olunmaz ki dimi :))))))

Tabi bizim plyn yi kastetmiyorum üstüne alinma canim

bildirim yapmak ya da yapmamak

geçen hafta : 74.1
bu hafta : 74.3
+200

spor : 420 dk

dün koyu kahve renkli ,tatlı olan bişey yedim , adını anmak istemiyorum
arkamda iz bırakmışım yerken dudağımın kenarında kalmış , neyse eşim eve geldi sen ne yedin dedi
ben de tabiki bişey yemedim dedim
son zamanlarda saldın sen dediği için söylemeye dilim varmadı ama kendi kendimi ele vermiş oldum

Gecmis olsun canim bi tanesi agriyinca hepsine vuruyo malesef cekmis biri olarak iyi bilirim
Ahh yelizcimm bir bilsenn kuzum 1 kanal 1 dolgu tek seansta yaptııı varyaa acıların çocugu küçük emrah gibiydimm şükür şu 2 gündür iyiyimm Allah bir daha ne sana ne bana ne de diğer arkadaşlarıma ektirmesin en zoruu

Slm kizlarrr

Gece uyukluyodum sonra esime biseyler hazirlayinca uykum kacti balkonu topladim wc temizledim gece 2.3da yattim

Dun kacamak yaptim rulo pasta yapmistim bicak sirti kalinliginda kesip yedim ama midem rahatsiz oldu cok sabah bile bulaniyordu midem artik kabul etmiyor herhalde sabah karnim sisti cok

Kilom 100.2
Spor 250 dk

Hafta ici 98.6yi gordum bugun hem uykusuzluk hem mide rahtsizligimdan dolayi oldugunu dusunuyorum neyse sonucta tarti boyle gosterdi haftaya eksi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…