ay canım Güldüm buna buarada ismim Zeliha ilk defa paylasiyorumYaa gormezsem cildircam kür yapmam lazim artik ciddi ciddi
Ideal kiloma dustügumde sanirim kilomu korumak hic zor olmuycak diyorum bu kadar da plynna olunmaz ki dimi :))))))
Tabi bizim plyn yi kastetmiyorum üstüne alinma canim
Ahh yelizcimm bir bilsenn kuzum 1 kanal 1 dolgu tek seansta yaptııı varyaa acıların çocugu küçük emrah gibiydimm şükür şu 2 gündür iyiyimmAllah bir daha ne sana ne bana ne de diğer arkadaşlarıma ektirmesin en zoruu
gecmis olsun sifa olsun insallah kuzumHayirli cumalar
Dun cok yogundum gelemedim gecede bakamadim hacamat sebebiyle agrilar uyanmis durumda.
Kilo nerdeyse 1 kilo olarak artidayim.
Ama benim hatamdi listeye yansitma katip.
Sporumda vardi biraz ama hatirlamiyorum.
Listenin salağı gibiyim bu hafta.
Nur kisisinin dilinede dustum
Hayirli cumalar
Dun cok yogundum gelemedim gecede bakamadim hacamat sebebiyle agrilar uyanmis durumda.
Demeee demeee kuzum 4 de batıkk vallahii kaç yıldırr geçiştiriyorum gene dedin dursun dedim.Zaten naptıysa onlar yaptıı tüm sağlam dişlerimi çatlatmışş çıkamayıncaa sonrada çoğu kanal ve dolguKanalda agriyor ama 20 lik cekim helede cerrahi cekim gibisi yok.
O uyusuklugun gectigi an var ya vuuu gozunde simsekler cakiyo insanin
Gecmis olsun canim tez zamanda toparlan insallah bu kadar agri oluyormu canim yaHayirli cumalar
Demeee demeee kuzum 4 de batıkk vallahii kaç yıldırr geçiştiriyorum gene dedin dursun dedim.Zaten naptıysa onlar yaptıı tüm sağlam dişlerimi çatlatmışş çıkamayıncaa sonrada çoğu kanal ve dolgu
Canımmm hoşgeldin aramıza yeterki vereceğim dee ve hevesli ol azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz güzelimmerhaba hanımlar,bu grup aktifmiş sanırım yena hanım bılgılendırdı..
100 kılo üstüyüm nasıl bu hale gelinir bilmiyorum ama oldu işte.soruna değil çözüme odaklanmaya çalışıyorum..
çözüm malum:)
havalar güzelleşiyor,yaz kapıda..şöyle bi 15-20 arası ilk etapta atmam lazım,sonrasını düşünürüz..
ama motıvasyonum düşük,sürekli ver al,hadi bugun diyete başladım,ay bozdum vs. vs. derken bi dikiş tutturamadım..
iş tempom yogun 2,5 yaşında bi kızım var ellerinizden öper..çok tempolu bir hayatım yok.. masa başı başlayıp,tv karşısında biten günlerle geçiyor ömrüm..bu gidişe dur demeye geldim.:)desteğinize talibim..sevgiler
daha 3 tane çekilecek 20 'lik dişim varKanalda agriyor ama 20 lik cekim helede cerrahi cekim gibisi yok.
O uyusuklugun gectigi an var ya vuuu gozunde simsekler cakiyo insanin
sonunculukta iddialiyimdir canımolur canım ama ben sonuncu olurum kesin
sonunculukta iddialiyimdir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?