Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin... Yeni bir başlangıçla bu sefer herşey yolunda gider ve sağlıkla hedefimize varırız birlikte inşallah...

Yena benide alırmısınız yeni liste olacaksa tam olarak sistemi çözemedim ama dün yazdım kimse cevap vermedi 91 kg. Bende

Hoşgeldiniz..
her cuma kilomuzu ve yaptıysak spor dakikamızı bildiriyoruz.. günlük menü paylaşıyoruz..
2 hafta paylaşımdan sonra listeye dahil oluyorsunuz.. Bunun sebebi aramıza katılıp bir süre sonra habersizce giden üyeler..
umarım kalıcı olur dilediğiniz kiloya varırsınız..

Anladım peki ozaman sizi takip edip katılırım bende aranıza kararlıyım sıkıldım artık bu kilolardan gitmesi şart oldu ☺

AYIN 1.si ____ - 7 kg. _______ Oğulcuklarım

AYIN 2.si ____ - 5,3 kg. __________ Lolaxx

AYIN 3.sü ____ - 4,4 kg. ________ DelyDoly

Süpersiniz arkadaşlar. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum

Bonus u da eshefle kınıyorum. Yeter artık toparlan kendine gel. Çok kızıyorum sana taktım seni kafaya kızım benden çekeceğin var diyim ben sana

Kızz sende mii dişten çekiyorsunn şükür benim daha 2 gündür iyiyimm.Çarkıma tükürdüü bu dişlerr hepsii birden sızlar m

Diş ağrısı en belalı ağrı ya

daha 3 tane çekilecek 20 'lik dişim var
1 tanesi 3 ay ağrımıştı

İhmal etme çektir bence diğer dişlerini mahvetmesin

Eline sağlık.
Verenlere

Kızz sende mii dişten çekiyorsunn şükür benim daha 2 gündür iyiyimm.Çarkıma tükürdüü bu dişlerr hepsii birden sızlar m

Diş ağrısı en belalı ağrı ya

daha 3 tane çekilecek 20 'lik dişim var
1 tanesi 3 ay ağrımıştı

İhmal etme çektir bence diğer dişlerini mahvetmesin

Eline sağlık.
Verenlere

daha önce 1.ve 5. takım denemelerım oldu,ama hep azmimin kaçtıgı dönemlere denk geldı sanırım bi türlü şöyle bi başarı hıkayesı yazamadım..
az çok takım olma ve grupta yarışma kurallarını biliyorum.
şahsen takıma alınmasam da olur benım için önemli olan paylaşım ben şuracığa kıvrılıp takip ederim herkesi:)
zaten küçücük hatunum varlıgımı anlamazsınız bile:)
herkese merhaba tekrar adım esra 33 olucam eylülde calısıytorum evlıyım 2,5 yasında bi kızım var..
yemek yemeyı cok severım,benım problemım karbonhıdrat düşkünlüğüm..ondan vazgeçtiğimde hayat daha hafif olacak inşallah
bu hafta regl dönemıydı ve tecrübelerime göre regl sonrasındakı haftada başlanan diyetlerde ödemle birlikte giden fazla kılolar motıve edıyor ınsanı..cumaya kısmetse kılomu yazarım..başlangıcım 128 diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…