- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Hosgeldin esra.azmin daim olsun.istersen ve cabalarsan gider kilolardaha önce 1.ve 5. takım denemelerım oldu,ama hep azmimin kaçtıgı dönemlere denk geldı sanırım bi türlü şöyle bi başarı hıkayesı yazamadım..
az çok takım olma ve grupta yarışma kurallarını biliyorum.
şahsen takıma alınmasam da olur benım için önemli olan paylaşım ben şuracığa kıvrılıp takip ederim herkesi:)
zaten küçücük hatunum varlıgımı anlamazsınız bile:)
herkese merhaba tekrar adım esra 33 olucam eylülde calısıytorum evlıyım 2,5 yasında bi kızım var..
yemek yemeyı cok severım,benım problemım karbonhıdrat düşkünlüğüm..ondan vazgeçtiğimde hayat daha hafif olacak inşallah
bu hafta regl dönemıydı ve tecrübelerime göre regl sonrasındakı haftada başlanan diyetlerde ödemle birlikte giden fazla kılolar motıve edıyor ınsanı..cumaya kısmetse kılomu yazarım..başlangıcım 128 diyelim
Sen sovri biber oldun biz hala dolmalk biber gibiyiz:)hem de en hormonlusundaninşallahh güzelimm inşallahhhh hep birliktee sivri biber gibi olalımm
Hahhaa canımsınn kuzumm nerdeee daha var vallahiii ama snein çok güzel bir sebebin var tatlımm minnak dolmacık geliyor sendeS
Sen sovri biber oldun biz hala dolmalk biber gibiyiz:)hem de en hormonlusundan
S
Sen sovri biber oldun biz hala dolmalk biber gibiyiz:)hem de en hormonlusundan
Kuzumm ben buraya geldiğimde 112,20 idim hızır acil gibii düşün geçen sene 5 mayısta geldimdii arkadaşalrım dostlarım sayesinde azim hırs spor diyet ile güle oynaya 80,8 kg yum şuan hayata bakış açım bile değişti Rabbime binlerce kez şkürler olsun.Yanii insann istedikten sonra yapıalamayacak bir şey yok yeterkii iste yeterki azmett şirin mi şirin süt kabagı olalımm birliktesivri biber,dolmalık biber lerın yanında balkabaklarıda var..
lütfen bizi atlamayın hanımlar:)
Kuzumm ben buraya geldiğimde 112,20 idim hızır acil gibii düşün geçen sene 5 mayısta geldimdii arkadaşalrım dostlarım sayesinde azim hırs spor diyet ile güle oynaya 80,8 kg yum şuan hayata bakış açım bile değişti Rabbime binlerce kez şkürler olsun.Yanii insann istedikten sonra yapıalamayacak bir şey yok yeterkii iste yeterki azmett şirin mi şirin süt kabagı olalımm birlikte
Valla güzelim bende sayısız kez başladım bıraktım 5 verdim 10 geldi 2 verdim 25 geldi hesabı böyle böyleee çıldırdım.İnsnaız başımıza herşey geliyor ve ben dibee sağlam çakılmıştımm vee şimdi de sağlam yükseldim şükürler olsun.Ben ilk kezz burda istikrarla devam ettimm yoksa bende çoktan vazgeçerdim.ay maşallah ne güzel darısı başıma..bir zamanlar 80 kg iken ne üzülürdüm bi 10 kg versem harıka olacak diye..
ama şimdi bırak 80i 100e tav oldum..
isteyince yapılmayacak şey yok aslında ama işte benim sorunum istikrar..versem bile tekrar bırakıyorum kendımı..sonrada tabi moral yerlerde oluyo,sil baştan yapmak ta çok zor oluyor..
neyse çok güzel bir örnek oldun bana 1 yılı doldurmadan 32-33 kg atmıssın masallah..
evde koşu bandım var,onu tv karşısına aldım haftaosnu başlayacagım inşallah günlük 30 dk ile 1-2 hafta sonrada 45 dkya çıkarmayı planlıyorum..havalar düzelınce de dışarı atarız kendımızı..
hayırlısı bakalım inşallah bende sevımlı yeşil bir kabakçık olurum
cok tesekkur ederım,inşallah bu sefer bir adım attıktan sonra koşmaya başlayabilirimHosgeldin esra.azmin daim olsun.istersen ve cabalarsan gider kilolar
Pzarları zıbıtmamak kaydıyla ödül veriyorum kendime canım çok ta tozutmadan tabii kipekı hiç böyle dıkkat etmedıgın dönemler oldumu bu süreçte?
mısafırlıge gittigin,yada mısafır geldıgınde yaptıkların,yada ne bilim sinirliyken falan çatlarcasına yedigin oldumu hiç
AYIN 1.si ____ - 7 kg. _______ Oğulcuklarım
AYIN 2.si ____ - 5,3 kg. __________ Lolaxx
AYIN 3.sü ____ - 4,4 kg. ________ DelyDoly
ay kahkaha attım gayri ihtiyare.bizimde rekabet yolumuz farklı yanisonunculuk için kapışıyoruz gibi oldu
nedenben çok giremem bu hafta sanırım şimdiden söyleyim :)
tesekkur ederim canım gelmemek uzere gitmistir umarimYENA kusura bakma canım apar topar dışarı çıkınca unuttum.Haftaya daha erken yaparım bildirimi.Liste için ellerine sağlık.
OGULCUKLARIM mşl 140in altına dusmussun.tebrik ederim.
yenam ellerine saglik canim benim citir rakibem ne guzel kilo vermis kiskansamda opuyorum onulistedeki herkezi kutlarim bu arada
neden
tesekkur ederim canım gelmemek uzere gitmistir umarim
En kisa zamanda seni de aramızda görmek istiyoruzSiz Baharla eşlesin bari çok yakın kilonuz. .
Haftaya 89 lari göreceksin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?