Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin esra.azmin daim olsun.istersen ve cabalarsan gider kilolar

sivri biber,dolmalık biber lerın yanında balkabaklarıda var..
lütfen bizi atlamayın hanımlar:)
Kuzumm ben buraya geldiğimde 112,20 idim hızır acil gibii düşün geçen sene 5 mayısta geldimdii arkadaşalrım dostlarım sayesinde azim hırs spor diyet ile güle oynaya 80,8 kg yum şuan hayata bakış açım bile değişti Rabbime binlerce kez şkürler olsun.Yanii insann istedikten sonra yapıalamayacak bir şey yok yeterkii iste yeterki azmett şirin mi şirin süt kabagı olalımm birlikte

ay maşallah ne güzel darısı başıma..bir zamanlar 80 kg iken ne üzülürdüm bi 10 kg versem harıka olacak diye..
ama şimdi bırak 80i 100e tav oldum..
isteyince yapılmayacak şey yok aslında ama işte benim sorunum istikrar..versem bile tekrar bırakıyorum kendımı..sonrada tabi moral yerlerde oluyo,sil baştan yapmak ta çok zor oluyor..
neyse çok güzel bir örnek oldun bana 1 yılı doldurmadan 32-33 kg atmıssın masallah..
evde koşu bandım var,onu tv karşısına aldım haftaosnu başlayacagım inşallah günlük 30 dk ile 1-2 hafta sonrada 45 dkya çıkarmayı planlıyorum..havalar düzelınce de dışarı atarız kendımızı..
hayırlısı bakalım inşallah bende sevımlı yeşil bir kabakçık olurum

Valla güzelim bende sayısız kez başladım bıraktım 5 verdim 10 geldi 2 verdim 25 geldi hesabı böyle böyleee çıldırdım.İnsnaız başımıza herşey geliyor ve ben dibee sağlam çakılmıştımm vee şimdi de sağlam yükseldim şükürler olsun.Ben ilk kezz burda istikrarla devam ettimm yoksa bende çoktan vazgeçerdim.

pekı hiç böyle dıkkat etmedıgın dönemler oldumu bu süreçte?
mısafırlıge gittigin,yada mısafır geldıgınde yaptıkların,yada ne bilim sinirliyken falan çatlarcasına yedigin oldumu hiç
Pzarları zıbıtmamak kaydıyla ödül veriyorum kendime canım çok ta tozutmadan tabii ki

yenam ellerine saglik canim benim citir rakibem ne guzel kilo vermis kiskansamda opuyorum onulistedeki herkezi kutlarim bu arada
ben çok giremem bu hafta sanırım şimdiden söyleyim :)
neden

YENA kusura bakma canım apar topar dışarı çıkınca unuttum.Haftaya daha erken yaparım bildirimi.Liste için ellerine sağlık.
OGULCUKLARIM mşl 140in altına dusmussun.tebrik ederim.
tesekkur ederim canım gelmemek uzere gitmistir umarim

İyi akşamlar

21 Nisan

Sabah(9.00) 1 yumurta ile omlet 1 kk peynir 3 zeytin salatalık domates göbek 1 yeşil çay
Ara(11.00) 10 fındık 4 hurma
Öğle(13.45) 100 gr hindi 1 kase yer elması 2 yk yoğurt ve salata
Ara(16.00) 5 altınbaşak 3 hurma 1 yeşil çay
Akşam(19.45) 4 köfte 1 tabak ıspanak 2 yk yoğurt ve salata
Hemen sonra sade türk kahvesi

3 lt su
40 dk eliptik
20 dk pilates

İyi akşamlar. .listeler için ellerinize sağlık. .

Hayriye bana yetiştin canım maşallah var..
Delydoly maşallah sanada canım 30 kilo oldu galiba toplamda giden kilo...

Bende bugün gezmeye gittim ve tabağı geri çevirdim sadece tadına baktım. ..rejime olduğumda söylemedim ...azonce fırsat bulup sporumuda araya sıkıştırdim huzurluyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…