Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim gibi bir karbonhidrat ci daha hosgeldin aramıza

Hoşgeldin

Eline saglik @YENA hakkini helal et
89 89 89 diye sayiklayan ben

Yena benide alırmısınız yeni liste olacaksa tam olarak sistemi çözemedim ama dün yazdım kimse cevap vermedi 91 kg. Bende

Hosgeldin

Ellerinize sağlık listeler Için inşallah haftaya 89 u göreceğim artık yeter dedim ne gelmez 89 Muş anlamadim gitti.
89 zor gelir canım öyle bir huyu var vucut alışmış kiloya uzun süre vazgeçmiyor bilirim şimdide 79 gelmiyor :)) ama bir hafta yesem 89 geliveriyor böylede saçma bişey işte

89 zor gelir canım öyle bir huyu var vucut alışmış kiloya uzun süre vazgeçmiyor bilirim şimdide 79 gelmiyor :)) ama bir hafta yesem 89 geliveriyor böylede saçma bişey işte
Ben de senin gibiyim.uzun sure 92 de takilmistm.bu defa 82 lerde takildm.ama hedef 72 leri de görmek ins.

Gelen olmayacak heralde Bonus ta yok.. O vakit ortalığı düzenleyip kapatıyorum tükanı :)
Sabah gelen çayı koysa yeterli herşey hazır. :) ışıldurunun çöreklerini de fırına attımıydık tamam.

İyi geceler Allah rahatlık versin...

Tamam ilk gelen çayı koysun ben çörekleri kapıp geliyorum iyi geceler

Cumadan sıkı tutayım dedim olmadı ama eninde sonunda olacak takıldım kaldım 74'de rakibe hatunlar cydnz_1 DelyDoly bu hafta takipteyım sizn kadar azimli olamasam az buçuk gayret edicm bu hafta.yarın kahvaltıya gidiyorz bi uzaktan akrabaya kayınValidemin ısrarı üzere..bakalım inşallah hafif gecerim 40kilo nasıl gider adlı ece gibi tadını biliyorum deyip tadına dahi bakmak istemiyorum çünkü biliyorum ki tadına bakınca gerisi geliyor yani bende öyle.öpüyorum herkesi hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…