Evert:))cydnz_1 bende sorayim dugun tarihi yaklastimi
Hadii gözünüz aydin olsun canim Rabbim kardeşine bir omur boyu huzur mutluluk nasip etsin tebrik ediyorum.Saat 4 te yola cikicaz dedik , 3.30 da uyandım hazırlandım bekliyorum:))
Haydi insallahh güzelim yeterki azmet azminn elinden hicbir sey kurtulmazz yeter ki basaracagina inan istediğin kiloyaa ulasacaksinn hadii bakalim bugunu sifir kazasiz atlatmani diliyorumCumadan sıkı tutayım dedim olmadı ama eninde sonunda olacak takıldım kaldım 74'de rakibe hatunlarcydnz_1 DelyDoly bu hafta takipteyım sizn kadar azimli olamasam az buçuk gayret edicm bu hafta.yarın kahvaltıya gidiyorz bi uzaktan akrabaya kayınValidemin ısrarı üzere..bakalım inşallah hafif gecerim 40kilo nasıl gider adlı ece gibi tadını biliyorum deyip tadına dahi bakmak istemiyorum çünkü biliyorum ki tadına bakınca gerisi geliyor yani bende öyle.öpüyorum herkesi hayırlı geceler
Hayirli olsun yolunuz açik olsunEvert:))
Düğün 23 nisan ilki
Günaydın kizlarr hayirli mutlu haftasonlarii yeni bir güne kocaman sevgi doluu gunaydinnnn diliyorum
hadi bakalım inşallahHaydi insallahh güzelim yeterki azmet azminn elinden hicbir sey kurtulmazz yeter ki basaracagina inan istediğin kiloyaa ulasacaksinn hadii bakalim bugunu sifir kazasiz atlatmani diliyorum
Selamun aleyküm güzeller
Güzel bir gün olsun inşallah
Listeler için teşekkürler
Elleriniz dert gormesin
Derceye giren azimli hatunları tebrik ederim
Yenacim sen misafir agirlayacak kadar iyilestinmi
Kendine dikkat et, sağlığına dikkat et henüz çok az yiyorsun tansiyonun düşer dikkatli ol canım
Disi ağrıyan güzellere geçmiş olsun
Ben hiç bu kadar azimsiz olmamıştım inşallah toparlayabilirim
Gecmis olsun hacamat ne ki ben anlamadim. Arada konusmalari kaciriyorum sen de mi uf olmustunGunaydin
Baharcim bugun daha iyiyim sagol.
Agri hacamattan sonra oldu hacamat yapilirken oyle cok ciddi agrimiyor.
Tabiki hissediliyor ama oyle cok degil. Oldugumuz gunu yapan abla hep soyler kendinizi hic yormayin hacamat manevi ameliyattir diye.
Sonrasinda vucutta ciddi bi hareket oluyo oda bazen boyle agri yapiyo.
Sanirim romatizmal bi sıkıntım var benim o yuzden boyle agrim oluyor yasli teyzeler gibi.
Boyun fitigimida unutmiyim.
Oyle iste sormustun anlatim dedim. Yanlis bilgilendirmek istemem hacamatla ilgili bolca tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?