Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haydi insallahh güzelim yeterki azmet azminn elinden hicbir sey kurtulmazz yeter ki basaracagina inan istediğin kiloyaa ulasacaksinn hadii bakalim bugunu sifir kazasiz atlatmani diliyorum

selamunaleykum hayırlı sabahlar
mutlu bir hafta sonu olsun insallah

cydnz_1 hayirli yolculuklar dugununuzde hayırlı olusun insalah

baharnaz kuzum nacizane sana birsey soylemek istiyorum cok olumsuz sinyal gonderiyorsun beynine boyle metobolizmanda etkileniyor veremem 89 goreme dedikce olmaz ben 89 altinada dusecem sinyalini ver beynine bence boyle daha guzel motuve olacagina inaniyorum

oinone27 Başka bir diyet grubun da epey aktifsin sanırım vakit bulamıyorsun buraya..

@nisan34 bugün cuma :)
Burada hiç bir soruma hiç bir yazıma kimse cevap yazmıyor çünkü canım ayrıca 3-4 gündür forumda aktif değilim zaten doğru düzgün giremiyorum

Selamun aleyküm güzeller
Güzel bir gün olsun inşallah
Listeler için teşekkürler
Elleriniz dert gormesin
Derceye giren azimli hatunları tebrik ederim
Yenacim sen misafir agirlayacak kadar iyilestinmi
Kendine dikkat et, sağlığına dikkat et henüz çok az yiyorsun tansiyonun düşer dikkatli ol canım
Disi ağrıyan güzellere geçmiş olsun
Ben hiç bu kadar azimsiz olmamıştım inşallah toparlayabilirim

Gunaydin

Baharcim bugun daha iyiyim sagol.
Agri hacamattan sonra oldu hacamat yapilirken oyle cok ciddi agrimiyor.

Tabiki hissediliyor ama oyle cok degil. Oldugumuz gunu yapan abla hep soyler kendinizi hic yormayin hacamat manevi ameliyattir diye.
Sonrasinda vucutta ciddi bi hareket oluyo oda bazen boyle agri yapiyo.
Sanirim romatizmal bi sıkıntım var benim o yuzden boyle agrim oluyor yasli teyzeler gibi.
Boyun fitigimida unutmiyim.
Oyle iste sormustun anlatim dedim. Yanlis bilgilendirmek istemem hacamatla ilgili bolca tavsiye ederim

Aleyküm selam
Çaya geldiler daficim çok yorulmadım ama dediğin gibi hemen halsizlesiyorum. .
Sen de toparlan artık. Eski güçlü neşeli dafi gelsin..

Gecmis olsun hacamat ne ki ben anlamadim. Arada konusmalari kaciriyorum sen de mi uf olmustun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…