Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar ben sabah 7 den beri iste birfiil calisiyorum. Hayatim calismakla gececek gibi geliyor artik. Ama diette tam yol ileri hirs yaptim. 5 mayista 85 kilo olacagim kararliyim . 5 mayisa kadar var mi benim gibi hirs yapan 6 kilo vermek isteyen

Canım nasıl oldun daha iyisin umarım. Kontrolun ne zaman.?
Canm simdi hastanedeyim.iyi ki igne vurunmusum.dr ultrasondan bakıp rahmin kaslmış dedi.böyle biraz çökmüş gibiydi rahim.ama düzelir dedi.Dua edin kızlar.progestan icmeye devam et dedi.bdr ne diyorsa yapyrz iste duamızı da ediyoruz baska yapacak bisey yok.ins sonu güzel olacak

Inşallah canım yolun da gider hersey.. sen de çok kasıp strese girme oda çok önemli. .

Rabbime emanetsiniz kuzumm dualarımızdasın hayırlısıyla kucağına alırsın inşaalllahh üzülmee Allah büyüktür.

Haftasonu siraylami çalışıyorsunuz çakıl .?
Kolay gelsin. .

Inşallah canım yolun da gider hersey.. sen de çok kasıp strese girme oda çok önemli. .
Rahat olmak gerekiyo gercekten.ya hi de diger bebegime be yapabildim buba be yapacam ki?her sey Allahtan.nasip bu işler.utangaç bebegimiz göstermedi cinsiyeti.farketmiyor kız erkek ama merak iste.

Rahat olmak gerekiyo gercekten.ya hi de diger bebegime be yapabildim buba be yapacam ki?her sey Allahtan.nasip bu işler.utangaç bebegimiz göstermedi cinsiyeti.farketmiyor kız erkek ama merak iste.
Hayırlısı ne ise o olsun cinsiyeti canım o kadar oldumu o kaç haftalık minnakin Allah bağışlasın

cakil80 bu ne kadar iş güç canım ya nasıl bir şubeye dusmussun hangi banka bu ben iki yıl yapı kredide çalıştım sadece bir kez yılbaşi ertesi gittik akşamda 6 da çıkardık mesai bile olmazdı bence senin şansın yok şube konusunda yada idarecilere sıkıntı sonrasindada noterlik yaptım 12 yıl gene 6 da kapidaydik benmi balliyim acaba sizdemi sıkıntı bilemedim

Allahim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin inaallah kaygindan tez zamanda kurtarsin. Gulucuklerini duymayi nasip etsin

Bizim banka ile ve yonetici ile ilgili subede 3 dogum izni var suan yoneticimin isini de ben yapiyorum ve ticari ve ust segment sube de operasyondayim bazi kredilere hakim degilim o da sikinti onlari da ogrenmeye calisiyorum. Ust gelir hep sikinti . En ufak hata da ust yonetime gidiyor sikinti ve stres burda. Oyle alismis. Aslinda daha kolay olabilir hersey. Daha rahat calisilabilir ama yapilamiyor.

Kaçıncı haftadasin sen? Bende çok kullandım progestan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…