- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
İkinizi de Allah korusun sağlık versin canımCanm cok şükür 15.haftadayz.daha minicik.dr kullanmaya devam et ve dinlen dedi
Gunaydin kizlar ben sabah 7 den beri iste birfiil calisiyorum. Hayatim calismakla gececek gibi geliyor artik. Ama diette tam yol ileri hirs yaptim. 5 mayista 85 kilo olacagim kararliyim . 5 mayisa kadar var mi benim gibi hirs yapan 6 kilo vermek isteyen
Canm cok şükür 15.haftadayz.daha minicik.dr kullanmaya devam et ve dinlen dedi
Hedefimiz 6 olsun biz ne kadar verebilirsek max getiri hadi deneyelim.Çoook isterdim o tarihe kadar 6 kilo vermek ama 12-13 gün var çok fazla bi rakam yapamam muhtemelen1 ayda veriyorum en iyi ihtimalle ben o kiloyu
Hedefimiz 6 olsun biz ne kadar verebilirsek max getiri hadi deneyelim.
selamunaleykum hayırlı sabahlar
mutlu bir hafta sonu olsun insallah
@cydnz_1 hayirli yolculuklar dugununuzde hayırlı olusun insalah
baharnaz kuzum nacizane sana birsey soylemek istiyorum cok olumsuz sinyal gonderiyorsun beynine boyle metobolizmanda etkileniyor veremem 89 goreme dedikce olmaz ben 89 altinada dusecem sinyalini ver beynine bence boyle daha guzel motuve olacagina inaniyorum
Gunaydin
Baharcim bugun daha iyiyim sagol.
Agri hacamattan sonra oldu hacamat yapilirken oyle cok ciddi agrimiyor.
Tabiki hissediliyor ama oyle cok degil. Oldugumuz gunu yapan abla hep soyler kendinizi hic yormayin hacamat manevi ameliyattir diye.
Sonrasinda vucutta ciddi bi hareket oluyo oda bazen boyle agri yapiyo.
Sanirim romatizmal bi sıkıntım var benim o yuzden boyle agrim oluyor yasli teyzeler gibi.
Boyun fitigimida unutmiyim.
Oyle iste sormustun anlatim dedim. Yanlis bilgilendirmek istemem hacamatla ilgili bolca tavsiye ederim
Gunaydin kizlar ben sabah 7 den beri iste birfiil calisiyorum. Hayatim calismakla gececek gibi geliyor artik. Ama diette tam yol ileri hirs yaptim. 5 mayista 85 kilo olacagim kararliyim . 5 mayisa kadar var mi benim gibi hirs yapan 6 kilo vermek isteyen
Canm simdi hastanedeyim.iyi ki igne vurunmusum.dr ultrasondan bakıp rahmin kaslmış dedi.böyle biraz çökmüş gibiydi rahim.ama düzelir dedi.Dua edin kızlar.progestan icmeye devam et dedi.bdr ne diyorsa yapyrz iste duamızı da ediyoruz baska yapacak bisey yok.ins sonu güzel olacak
Azalt canim azaltİyi akşamlar
Yarım saat yürüdüm bugün
Yenacım bu ara ekmek simit yedim azaltcam inşallah
maşallah güzelm ben menu yazmıyorm bile gerçi bugün normal yedim abartı yok tabi daha AzaltmaliyimIyiii geceler kizlar
Menum 22.04.2017 Cumartesi
Sabah
7 zeytin
1 kk peynir
1 yumurtalı
2 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
2 kck lahmacun
1 ayran
Akşam
1 elma
1 portakal
1 avuc sam fıstık
3 lt su 2 kayisi cay 1 nescafe 65 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?