Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çoook isterdim o tarihe kadar 6 kilo vermek ama 12-13 gün var çok fazla bi rakam yapamam muhtemelen 1 ayda veriyorum en iyi ihtimalle ben o kiloyu

Canm cok şükür 15.haftadayz.daha minicik.dr kullanmaya devam et ve dinlen dedi

İçini ferah tut herşey Allah'tan geliyor varsa nasibinde hayata tutunmak bi şekilde doğup buyuyorlar. Kuvezde 480 Gr doğmuş ve 3 aydır kuvezde 1250 Gr olmuş bebekte vardı 3 kilo zamanında doğmuş ama slklntili olan bebekte yani yasiycagi varsa yaşıyorlar bi şekilde. Benim 2 oğlumda erken dogdu. çok şükür ki ikisindede kalıcı bir problem olmadi. İns. Sende sağlıcakla alicaksin bu sefer kucağına canım dualarimdasin

Herkeslere iyi akşamlar

22 Nisan
Sabah(10.15) 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 3 zeytin salatalık domates göbek
Ara(12.45) 10 üzüm 2 Altınbaşak 5 badem
Ara(16.15) 3 üzüm 2 altınbaşak 5 badem
Akşam(20.00) 100 gr hindi 1 tabak brokoli 4 yk yoğurt ve salata
Hemen sonra sade türk kahvesi 3 günkurusu kayısı

3 lt su
40 dk eliptik
20 dk pilates

Hayirli aksamlar herkese..

Sabah: 3 yumurtadan sucuklu omlet
birbucuk ekmekcik 1 tatli kasigi recel yarim muz

Öglen: 1 mini porsiyon manti

Ara: 200 gr keloks

Aksam: salata -
gerci zor yiyorum maydanoz diye koriander almisim sevmiyorum kokusunu

bu arada bu ülkenin her seyi bi garantiye almasindan dolayi sevindigim bi gün oldu.
Mektuplar gelmis,
devlet beni ise aldigi icin bi yil fadila maasin yarisindan fazlasini ödeyecek ama ona da sart kosmus sonra bi sene yani 2019'a kadar cikarmaycan deyi
seviyorum bu ülkeyi yau
ba$ka yerde ya$ayamam gibi geliyo

alti ayi bi kurtarsam yani kalan bes ayi
iyi gecünmeliyim cici kiz olmaliyim

Onerine kulak vericem canim 89.90 olucam :)

Şifa olsun sana canim stressiz bir haftasonu dilerim insallah cabuk toparlanirsin

Ben varim en varim diycem :) ama haftaya 89 gorcem insallah

Insallah saglikla vaktinde kucagina alirsin yavrunu canim. Stresten uzak durmaya calis film izlemeye muzik dinlemeye..

İyi akşamlar
Yarım saat yürüdüm bugün
Yenacım bu ara ekmek simit yedim azaltcam inşallah
Azalt canim azalt
Ankaranin gevregide bi başka oluyor tabi :)

maşallah güzelm ben menu yazmıyorm bile gerçi bugün normal yedim abartı yok tabi daha Azaltmaliyim

Ne zaman diyete tam sarılmaya çalışsam bır şey cikiyor bende motivasyon sıfıra düşünüyor.bugün kayınValidem otobüsten inerken düşmüş yığenine gitmiştik.ayağım ağrıyor falan dedi ayağa kalktı basamyorum falan derken eşimi aradım gelsin hastaneye gidelim diye oğlunu görünce bi naz bi niyaz bizde gerçekten bır şey var dedik birsey yokmuş röntgen çekildi.şimdi aldı koltuk degnegni onu kullanıyor buradada söylüyorum dahada bırakmaz bi zaman.akşam bize getirdim sabahada kahvaltıya çağırdım bide benim annem babam 2haftadir halamdaydlar onlarda bana geldi mı hepten diyet yalan olacak diye korkuyorum.yanlış anlamayın kayınValideme bakacak olmaktan veryansın etmiyorum bana doğrulukla gel başımda gezdiryim.ki zaten yapmayada çalışıyorum ama yapmacık durumlar bana göre değil hiç içimden gelmiyor niyeyse.allah affetsinkötü mü düşünüyorum orasınida bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…