canlar bana liposuction için eşim izin vermez bende biraz korkağım hem çokta pahalı ama bu erimez felan diyince biri canım iyice sıkılıyor
hep okuyormuşum ben de yazayım madem birazsarkmalarla kafayı bozduğum için diyeti yavaşlattım bi kaç gündür. yani hızlı vermiyim diye. ama bugün vazgeçtim :) olmuşken bi hedefe varayım en azından sonra konsantre olcam yoğun sporalara. en azından bi beş kilo daha atmam gerek. bugün az yedim baya. artık dünü telafi ederim ancak.
eveet gün içinde ortaya karışık yediklerim
1 nar
1elma
10 kaşık yeşil mercimek yemeği(azcık erişteli)
1 bardak süttozlu kahve
1su brd light yoğurt
1 kivi
1elma
2.5 lt su
30+45 dk yürüyüş
7+7 dk abrocketle mekik
dumbell larla çeşitli hareketler 10 dk ve ısınma hareketleri..
Bencede gerek yok...Çünkü bayağı riskli...Benim pek bir bilgim yok bu konuda ama..
Basından duyduklarımdan yola çıkarak söylüyorum...
Zayıflayınca onlarda erir..Üzme kendini.
Siz gene şanslısınız sadece basen..benim her tarafım, maaşallah deniz anası gibiyim ..
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
iyi akşamlar kızlar ben bugün 8den beri ağlıyorum kızım ağlıyor ben ağlıyorum kızımın uykuya dalma problemi var hıçkırıklarla ağlıyor çok şükür şimdi uyudu birde bugün ilk kez kızdım ona sonrada üzüldüm ufacık bebek ne anlar diye çokmu çok üzgünüm
dün misafirlerim gelmişti birde sarma sarmıştım maalesef dikkat edemedim bugün yine daha dikkatliydim leslie ablamla yürüyüşlere devam ediyorum
bende zayıflamak ıstıyorum
sabah ılık su 2 bardak [belki kabızlığa iyi gelir diye içiyorum ama hiç etkilemiyor bile]
2 dilim kızarmış ekmek peynir
roka maydonoz
süt
5 zeytin
öğle 1 dilim kepk ekmeği 4 yada5 sarma güne gideceğim için yemedim oradada çok az makarna ve küçük bir puding yedim
akşam yoğurt meyva 2 kayısı 3 ceviz tabi ara ara
şimdide yeşil çayımı içiyorum
canııım çok az yemişsin .bence bu kadar az yemme çünkü ilerde vermekte zorlanabilirsin.
sıkılaşma konusunda ;
domates vücudu sıkılaştırırmış mevsimi gelince bolca yersin.
yosun sabunu kullan vücuduna
fındık yağı ve yosun yağı ile kabak lifiyle masaflar yap.
netten sıkılaşma hareketlerine bak bölgeye göre uygularsın.
kızlar diyetisyene giden bir arkadaşıma diyetisyen şimdi spor yapma 5 kilo ver yağların çözülsün ondan sonra başlarsın şimdi spora başlarsan yağların sıkışır vermek zorlaşır demiş hiç böyle bişey duymamıştım şaşırdım mantıklı da geldi paylaşmak istedim
en önemlisi acele etme vücut zamanla kendini toparlayacaktır.
canım çok haklısın da işte 75 olup sıkılaşmya başlıcam diye diye bir an önce atmak istedim şu 5 kiloyu. ama tabi saçma davranıyorum farkındayım. ben 1200 lük diyeti bile sağlıksız bulurum şimdi yediklerime baktım da 800 anca ederklava:
yağla masaj nası yapılıyor pek bilmyiroum işe yarar mı ki)
bahsettiğin bilgi doğru ben de biliyordum ama hafif spor yürüyüş yapılacak ağır kas yapacak spordan uzak durun diyorlar. yoksa hiç yapılmadan verilirse vah ki ne vah.
sevgiler...
canım çok haklısın da işte 75 olup sıkılaşmya başlıcam diye diye bir an önce atmak istedim şu 5 kiloyu. ama tabi saçma davranıyorum farkındayım. ben 1200 lük diyeti bile sağlıksız bulurum şimdi yediklerime baktım da 800 anca ederklava:
yağla masaj nası yapılıyor pek bilmyiroum işe yarar mı ki)
bahsettiğin bilgi doğru ben de biliyordum ama hafif spor yürüyüş yapılacak ağır kas yapacak spordan uzak durun diyorlar. yoksa hiç yapılmadan verilirse vah ki ne vah.
sevgiler...
nasılsınız tombişlerr???
ben dün doktordaydım. 2,5 kilo vermişim hatta 2,900 kötü ama güzel olan kısmı sadece yağdan vermişim şimdiye kadar :lepi:
bu kilo verme işi biraz daha hızlandı mı süper olacak...
günaydın çıtırlar ne güzel hepiniz kilo verdiğinizi yazmışsınız ama ben yerimde sayıyorum ne yapcam bilemedim galiba en ii yöntem diyetisyene gitmek olcak kızkardeşim sözlendi nisan mayıs gibi nişanı olcak o zamana kadar 70 olmak istiyorum ama nasıl yapcam bilemiyorum neyse ben çıkayım biraz ip atlayacam sonra yine girerim öpüldünüzzemuszemuszemuszemus
inşallahh canım yaaa. en azından nisan 15'e kadar 10-15 kilo aralığında versem süpperr olacak.. her gün spor ve diyet sanırım veririm :Saruboceq:Çok sevindirici bi haber canım umarım kilo vermende hızlanır hedefine biran önce ulaşırsın
Allah zihin açıklığı versin canım yavruna başarılar dilerim ..Ne güzel sende bir taşla iki kuş vuruyorsun...:):) Canım kızımı ikinci dönem dersaneye yazdırdık..Hafta içi etüd programları oluyo..Hafta sonu ders..Birde dersane o kadar ters yöndeki..Vasıta yok illaki yürümek veya aracınla gitmek zorundasın..Yağmurlu olduğunda eşim ilgileniyor..Onun dışında ben küçüğü pusetine koyuyorum..Hadi hep beraber yürüyoruz..:)
Afiyet olsun çitolcüm ne ektin kısskaydirigubbakcemile3günaydın hanımlar
2 dilim kepek ekmegi ile 6 siyah zeytin kk kadar peynir 1 domates
dün 1 saati aşkınbahçe ile ugraştım
havalarr çok güzel gidiyorr
şubattayızz
geçen sene bu zamanlarr kar kürüyodukk
hava iyi oldukçaa bende daha bi morall bluyorumm
:hooray:tebrikler canım iyi gidiyorsunolumunekankayizsmilenasılsınız tombişlerr???
ben dün doktordaydım. 2,5 kilo vermişim hatta 2,900 kötü ama güzel olan kısmı sadece yağdan vermişim şimdiye kadar :lepi:
nasılsınız tombişlerr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?