Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canlar bana liposuction için eşim izin vermez bende biraz korkağım hem çokta pahalı ama bu erimez felan diyince biri canım iyice sıkılıyor

Bencede gerek yok...Çünkü bayağı riskli...Benim pek bir bilgim yok bu konuda ama..

Basından duyduklarımdan yola çıkarak söylüyorum...

Zayıflayınca onlarda erir..Üzme kendini.

Siz gene şanslısınız sadece basen..benim her tarafım, maaşallah deniz anası gibiyim ..

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi akşamlar kızlar ben bugün 8den beri ağlıyorum kızım ağlıyor ben ağlıyorum kızımın uykuya dalma problemi var hıçkırıklarla ağlıyor çok şükür şimdi uyudu birde bugün ilk kez kızdım ona sonrada üzüldüm ufacık bebek ne anlar diye çokmu çok üzgünüm

dün misafirlerim gelmişti birde sarma sarmıştım maalesef dikkat edemedim bugün yine daha dikkatliydim leslie ablamla yürüyüşlere devam ediyorum

sabah ılık su 2 bardak [belki kabızlığa iyi gelir diye içiyorum ama hiç etkilemiyor bile]
2 dilim kızarmış ekmek peynir
roka maydonoz
süt
5 zeytin
öğle 1 dilim kepk ekmeği 4 yada5 sarma güne gideceğim için yemedim oradada çok az makarna ve küçük bir puding yedim
akşam yoğurt meyva 2 kayısı 3 ceviz tabi ara ara
şimdide yeşil çayımı içiyorum

canııım çok az yemişsin .bence bu kadar az yemme çünkü ilerde vermekte zorlanabilirsin.
sıkılaşma konusunda ;
domates vücudu sıkılaştırırmış mevsimi gelince bolca yersin.
yosun sabunu kullan vücuduna
fındık yağı ve yosun yağı ile kabak lifiyle masaflar yap.
netten sıkılaşma hareketlerine bak bölgeye göre uygularsın.

kızlar diyetisyene giden bir arkadaşıma diyetisyen şimdi spor yapma 5 kilo ver yağların çözülsün ondan sonra başlarsın şimdi spora başlarsan yağların sıkışır vermek zorlaşır demiş hiç böyle bişey duymamıştım şaşırdım mantıklı da geldi paylaşmak istedim
en önemlisi acele etme vücut zamanla kendini toparlayacaktır.

Son düzenleme:

Bende pek bilmem aslında ama bi yakınımız yaptırmış hem ameliyattan kaynaklı enfeksiyon almış hemde aldırdıgı yağlar fazlasıyla geri gelmişti

valla benim hem alt hemde üstle problem var belim ince ama gögüsler ve basen bayaa var kum saati gibiyim maaşşallahhhh

sadece uyku problemimi canım başka bişey yoktur inşallah Rabbim kuzularımızı korusunn

bi ben indiremedim şu lesli ablanın yürüyüşünü yahu CADIARZU

bende zayıflamak ıstıyorum

Hoş geldin canım

Ben kabızlık problemi için Doğadanın form çayını içiyorum sabah akşam düzenli içince sorun kalmıyor

öğlen iki poaçayı götürünce akşam sadece çorba içtim bide gıcık komşulara hırslanınca midem kazındıı anlatamam hırsımı bisiklette attım 45 dk bisiklete bindim 400 kalori harcamışım

canım çok haklısın da işte 75 olup sıkılaşmya başlıcam diye diye bir an önce atmak istedim şu 5 kiloyu. ama tabi saçma davranıyorum farkındayım. ben 1200 lük diyeti bile sağlıksız bulurum şimdi yediklerime baktım da 800 anca ederklava:

yağla masaj nası yapılıyor pek bilmyiroum işe yarar mı ki)

bahsettiğin bilgi doğru ben de biliyordum ama hafif spor yürüyüş yapılacak ağır kas yapacak spordan uzak durun diyorlar. yoksa hiç yapılmadan verilirse vah ki ne vah.

sevgiler...

Canım çok kısa zamanda fazla kilo vermek iyi gibi görünsede uzun vadede kalıcı olması adına daha etkili spor yaptıgında yağlar kasa dönüşüyor kilo vermemiş gibi oluyorsun ama en azından sıkılaşarak kilo verirsin

bende 20 kiloyu 5 ayda verdim daha sonra Ramazan tatil vs girince sporu tamamen bıraktım dietide o kadar sıkı yapmadım aşşa yukarı 4 ay aynı kaldı kilom geçen ay aldım ya stresten ya havaya girdim kafamçokkarıştı kilo verdim diye bilmiyorum sapıtmıştım şimdi tekrar başladım çok şükür herhangibi sarkma filanda olmadı bende vucudum oldukca sıkı

canım bende 2 sene önce 92 den 76 ya düşmüştüm .masajı aşağıdan yukarı doğru yapıyorsun yerçekimine karşı.bir de termal tuzlarda faydalı diye biliyorum kremler de aynı işi yapar ama ben doğalını yazdım.
sabırsızlığını iyi anlıyorum .....

günaydın hanımlar
2 dilim kepek ekmegi ile 6 siyah zeytin kk kadar peynir 1 domates
dün 1 saati aşkınbahçe ile ugraştım
havalarr çok güzel gidiyorr
şubattayızz
geçen sene bu zamanlarr kar kürüyodukk
hava iyi oldukçaa bende daha bi morall bluyorumm

nasılsınız tombişlerr???
ben dün doktordaydım. 2,5 kilo vermişim hatta 2,900 kötü ama güzel olan kısmı sadece yağdan vermişim şimdiye kadar :lepi:
bu kilo verme işi biraz daha hızlandı mı süper olacak...

günaydın çıtırlar ne güzel hepiniz kilo verdiğinizi yazmışsınız ama ben yerimde sayıyorum ne yapcam bilemedim galiba en ii yöntem diyetisyene gitmek olcak kızkardeşim sözlendi nisan mayıs gibi nişanı olcak o zamana kadar 70 olmak istiyorum ama nasıl yapcam bilemiyorum neyse ben çıkayım biraz ip atlayacam sonra yine girerim öpüldünüzzemuszemuszemuszemus

Günaydın bayanlar

Güzel bir gün olur hepiniz için İnşaallah

bi elma 4 bardak su
henüz başka bişey yemedim öglen annemde kuran okutulucak :jeyyar: dayanamayıp yicem biliyorum abartmamaya bakıcam ama en azından önlem olarak sabahı geçiştircem belki sadece peynir ve zeytin yerim ekmeksiz

Çok sevindirici bi haber canım umarım kilo vermende hızlanır hedefine biran önce ulaşırsın

Baya bi kilo vermişsin zaten canım umarım hedefine ulaşırsın bende takıldım 85 e bi o bariyeri aşsam süper olucak hızla inmeye başlayacak ibre inanıyorum ......geçen haftalarda dellenmiş 88hatta 90 gördüm ama çok şükür ki şua an 85 im ve inecek

naber kızlar beni sorarsanız depresyondamıyım neyim bir isteksizlik bir halsizlik yorgunluk dökülüyorum..
Başağrısıda cabası sürekli uyumak istiyorum...
Yarın tartıda bişey beklemiyorum... Bu hafta hiç yürümedim..
Tartısı olmayan yada bozuk olanlar yarın BİM de dijital tartı 14,90 mış ( biraz reklam mı oldu ne )

Allah zihin açıklığı versin canım yavruna başarılar dilerim ..Ne güzel sende bir taşla iki kuş vuruyorsun...
Afiyet olsun çitolcüm ne ektin kısskaydirigubbakcemile3
:hooray:tebrikler canım iyi gidiyorsunolumunekankayizsmile

allah razı olsun destek veriyorsunuz umarım daha da hızlanacak... bakalım zaman gösterecek ama nisan 15e kadar en az 10 kilo gitsin istiyorum... 15 olursa daha da süperr :lepi:

maşallah namem ne güzel zayıflamışsın darısı bize kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…