Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünn çokkk mutluyummm 42 beden
Lan demek niye argo oluyo hic anlamiyorum.
Benim en samimi hitaplarimdan birisi halbuki. Misal:

Naber lan boyle minnos boyle poncik bir seslenis olabilirmi bence olamaz.
Sence olabilirmi? Sencede olamaz
Hahahhaa valla kuzumm benn çok kullanırımm o sözüüü lannnnn senii seviyorumm lannn gibii dipnot en sevdiğim dükkan komşusu kızçelerimee meselaa Yaniiii ama laaaannnn demekk var bir de lan çok şekersin var bonuscan ondandırrr hahahahahha

He var sana cok sekersin lan diyebilirmiyim lan

Allahim bir ilham gelmesi icin mayisimi bekliyor acaba körolasıca bünyem
simdi biraz agır konusa bilirim simdiden ozur dilerim
martta kadar bahar listesi dedin o gecti nisan dedin havalar isiniyor dedik oda gecti simdi mayis diyorsun bonus canim kusira bakma buda gecerse haziranda ramazan bayraminda birsey bulamazsan agliycan lutfen artik lutfenmnnm bugun su saat su dk bir kararver ve basla seni cokk gercekten cok seviyorum 5 kilo bile gitse super rahatliycan bak listenin bitmesine 5 hafta var haftada 1 haydi haydi gider hadi kuzum simdi guzelbi kahvaltiyla basla bitsin artik bu sene bu is

Kızılcık var verimmi abla sopa olanindan lazim olur

Hayırlı haftalar. .

Dün tüm gün disaridaydik. Çok yorulmuşum hiç gücüm yok artık. 1 ay böyle olurmuş . Dün balık yedim ilk kez hiç rahatsız etmedi özlemişim. :)
gunaydın yenam işin zor kısmı gecmek uzere insallah sonrası guzellikler gelecek insallah

Kızılcık var verimmi abla sopa olanindan lazim olur
hee bizim buralarda çipki derler o var bende sen meraklanma
saka bir tarafa bonusum sen bi sey mi oldun de tabiki hayir ama senin kilon bana kabarak cok daha kolay kurtulunulacak durumda ne olur salma kendini

Hayriye fazlasiyla haklisin ve az bile diyosun sen biseymi oldun ne demek deme bi daha oyle.
Aramizda lafi olurmu iki kelimenin?
Seni dusundugum gibi beni dusundugunu biliyorum

Hayriye fazlasiyla haklisin ve az bile diyosun sen biseymi oldun ne demek deme bi daha oyle.
Aramizda lafi olurmu iki kelimenin?
Seni dusundugum gibi beni dusundugunu biliyorum
aynen kendimi dusundugum gibi seni dusunuyorum ve duamdasin herdaim beni sizler toparlandiniz biliyorsun

Evet Hayriyecim zoru atlatiyorum çok şükür. . Hep diyorum Allah pişman etmesin inş muavvak olurum inş çektiklerime değer. .

Şimdi öt bakim nasil oyle hic kacamaksiz listeler yazdin buraya?
Kim var senin arkanda?
Sizin sayenizde dedigin o bizler nerde lan kimi kandiriyosun
Vallaaa kuzuuu başlarda burdan sonrada as kaptann sağlam sağlamm sıkıştırılıyorumm kii müthiş kg cverdim böylecee

Mutlu sabahlar
Hava kapalı boynum tutuk ama yine de enerjik olmaya çalışacağım bugün
Hadi bonus hemen başlayalım adam gibi kahvaltıyla
Ben bir tost 1 yumurta düşünüyorum
Akşam benim için önemli ve de bol su tabii ki uzun zamandır çok az su içiyorum farkındayım
Yenam afiyet olsun bundan sonra daha kolay olacak inşallah

Hadi asucum aynı bildirme artık bu hafta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…