günaydın canlarr mutluuu bir haftaa diliyorummm
Hahahhaa valla kuzumm benn çok kullanırımm o sözüüü lannnnn senii seviyorumm lannn gibii dipnot en sevdiğim dükkan komşusu kızçelerimee meselaaLan demek niye argo oluyo hic anlamiyorum.
Benim en samimi hitaplarimdan birisi halbuki. Misal:
Naber lanboyle minnos boyle poncik bir seslenis olabilirmi bence olamaz.
Sence olabilirmi? Sencede olamaz
Bugünn çokkk mutluyummm 42 beden
Hahahhaa valla kuzumm benn çok kullanırımm o sözüüü lannnnn senii seviyorumm lannn gibii dipnot en sevdiğim dükkan komşusu kızçelerimee meselaaYaniiii ama laaaannnn demekk var bir de lan çok şekersin var bonuscan ondandırrr hahahahahha
Deee lannnn bonuscannn bendeee seni seviyorum lann hahahahahahhahaHe varsana cok sekersin lan diyebilirmiyim lan
Deee lannnn bonuscannn bendeee seni seviyorum lann hahahahahahhaha
Allahim bir ilham gelmesi icin mayisimi bekliyor acaba körolasıca bünyem
simdi biraz agır konusa bilirim simdiden ozur dilerimAllahim bir ilham gelmesi icin mayisimi bekliyor acaba körolasıca bünyem
simdi biraz agır konusa bilirim simdiden ozur dilerim
martta kadar bahar listesi dedin o gecti nisan dedin havalar isiniyor dedik oda gecti simdi mayis diyorsun bonus canim kusira bakma buda gecerse haziranda ramazan bayraminda birsey bulamazsan agliycan lutfen artik lutfenmnnm bugun su saat su dk bir kararver ve basla seni cokk gercekten cok seviyorum 5 kilo bile gitse super rahatliycan bak listenin bitmesine 5 hafta var haftada 1 haydi haydi gider hadi kuzum simdi guzelbi kahvaltiyla basla bitsin artik bu sene bu is
gunaydın yenam işin zor kısmı gecmek uzere insallah sonrası guzellikler gelecek insallahHayırlı haftalar. .
Dün tüm gün disaridaydik. Çok yorulmuşum hiç gücüm yok artık. 1 ay böyle olurmuş . Dün balık yedim ilk kez hiç rahatsız etmedi özlemişim. :)
hee bizim buralarda çipki derler o var bende sen meraklanmaKızılcık var verimmi abla sopa olanindan lazim olur
Hayriye fazlasiyla haklisin ve az bile diyosun sen biseymi oldun ne demek deme bi daha oyle.gunaydın yenam işin zor kısmı gecmek uzere insallah sonrası guzellikler gelecek insallah
hee bizim buralarda çipki derler o var bende sen meraklanma
saka bir tarafa bonusum sen bi sey mi oldun de tabiki hayir ama senin kilon bana kabarak cok daha kolay kurtulunulacak durumda ne olur salma kendini
aynen kendimi dusundugum gibi seni dusunuyorum ve duamdasin herdaimHayriye fazlasiyla haklisin ve az bile diyosun sen biseymi oldun ne demek deme bi daha oyle.
Aramizda lafi olurmu iki kelimenin?
Seni dusundugum gibi beni dusundugunu biliyorum
gunaydın yenam işin zor kısmı gecmek uzere insallah sonrası guzellikler gelecek insallah
hee bizim buralarda çipki derler o var bende sen meraklanma
saka bir tarafa bonusum sen bi sey mi oldun de tabiki hayir ama senin kilon bana kabarak cok daha kolay kurtulunulacak durumda ne olur salma kendini
Vallaaa kuzuuu başlarda burdan sonrada as kaptann sağlam sağlamm sıkıştırılıyorumm kii müthiş kg cverdim böyleceeŞimdi öt bakimnasil oyle hic kacamaksiz listeler yazdin buraya?
Kim var senin arkanda?
Sizin sayenizde dedigin o bizler nerde lan kimi kandiriyosun
Mutlu sabahlar
Hava kapalı boynum tutuk ama yine de enerjik olmaya çalışacağım bugün
Hadi bonus hemen başlayalım adam gibi kahvaltıyla
Ben bir tost 1 yumurta düşünüyorum
Akşam benim için önemli ve de bol su tabii ki uzun zamandır çok az su içiyorum farkındayım
Yenam afiyet olsun bundan sonra daha kolay olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?