amin ben inaniyorum senin muaffak olacaginaEvet Hayriyecim zoru atlatiyorum çok şükür. . Hep diyorum Allah pişman etmesin inş muavvak olurum inş çektiklerime değer. .
Ahh ahh gormedim 90.50 de cakili kaldim.Baharcim tebrik ederim gördün 89 u maşallah. . Darısı çakıl a
Aynen dusundugun gibi gaz veriyorum :))))Bahar 89 mu gormusben cakila gaz veriyi sandimdi
2 laho yemissin onu laf ediyo hemde bağa :))
Hahha cmrtss yedimm vallahh2 laho yemissin onu laf ediyo hemde bağa :))
Aynen dusundugun gibi gaz veriyorum :))))
Çakilmi görcek bogulup kalmis islerin arasinda kendini bu kadar strese gark edip dondurmalar poacalar yiyen cuma 89 u gorebilirmi hah hah hic sanmam :)))))Fake gazmi olurmuş diyelim ki oldu. Pekte inandırıcı olmaz..
Çakıl bahardan önce gör 89 u :)
:))))))))))he he 137.7 gördüm masallah deyinacliktan ve susuzliluktan olabilir ama gordum yani
:))))) sana da yazacaktimda yalnis anlarsin diye yazamadim totomu kaldiramiyorum yazmissin ben 139 kilo ile pardon 137.7 kilo ile kaldirdim sana ne oluyor kaldir totonu
:))) yaz yaz bak bana desteksin tamammi:))))) sana da yazacaktimda yalnis anlarsin diye yazamadim totomu kaldiramiyorum yazmissin ben 139 kilo ile pardon 137.7 kilo ile kaldirdim sana ne oluyor kaldir totonu
diyecektim ahanda didim
beynede dogru sinyali gonderelim 89 sende kuzum
ayyyu boylede utandimHayrisin sinyallerini ciddiye alın. O artık bir Guru ..maşallah 410000 kere...
Öyleee deme kuzummm şükür ne güzelll kglar verdinn ve bu büyük başarııayyyu boylede utandimgorende cok bi kilo verdim sanacak demi ah hayriye hala morbit obezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?