Tünaydıııınnn
Bol eksili sendromsuz mutlu bir hafta diliyorum :)
bazen tartiya cikinca icimde inanilmaz bir sevic oluyor sonra kendimi tuaf hissediyorum sevindigim kiloya bak diyeÖyleee deme kuzummm şükür ne güzelll kglar verdinn ve bu büyük başarıı
Gecen sana yazacam diye başkasına yazdm yanlışlıkla:)8 ay önce evlendim canım ben olabilirim :))
Biride beni sıkıştırsın bı el atın bana yaw bugün gene artidaydim anlamadım ki benVallaaa kuzuuu başlarda burdan sonrada as kaptann sağlam sağlamm sıkıştırılıyorumm kii müthiş kg cverdim böylecee
:)) ne yazıcaktın kiGecen sana yazacam diye başkasına yazdm yanlışlıkla:)
Hemennn el atalım tatlım akşam menülerini takipteyimBiride beni sıkıştırsın bı el atın bana yaw bugün gene artidaydim anlamadım ki ben
Taze gelinsin ama kilona dikkat ediyorsun aferin.ben 82 ile evlenip 100 leri gördüm birden.bunu yazmıştım:):)) ne yazıcaktın ki
evden getirmen iyi olur tabi evde bile bize uygun birsey olmasa elimiz yasaklara gidiyor en iyisi tedbirli olmak ilk gun olur telafi olur insallahöğlen ilk günün şaşkınlıgından ne yiycemi bilemedim 1 sımıt biraz peynır yedim..gerek yoktu aslında ama evden yemek getirmedim,dışardanda yemeyi çok sevmediğim için,daha dogrusu dışardan yediğimde hep saglıksız seyler yediğim için..bugünlük böyle oldu..akşam eve gidince güzel bir ton balıklı salata yapıp onu yiycem telafi ederim umarım..
akşamda bi sebze yemegı bi corba pişirip yarın işe getireyim bari..olmayacak böyle
allahim icimde luzumsuz bir atistirma istegi anlamadim gitti
evden getirmen iyi olur tabi evde bile bize uygun birsey olmasa elimiz yasaklara gidiyor en iyisi tedbirli olmak ilk gun olur telafi olur insallah
Sağol kuzum.Taze gelinsin ama kilona dikkat ediyorsun aferin.ben 82 ile evlenip 100 leri gördüm birden.bunu yazmıştım:)
Ben yulaflı kurabiye yapıyorum çok lezzetli tavsiye ederim.allahim icimde luzumsuz bir atistirma istegi anlamadim gitti
Ben yulaflı kurabiye yapıyorum çok lezzetli tavsiye ederim.
8-10 kaşık yulaf ezmesini sütle ıslatıyorum içine kayısı incir kuru üzüm doğrayıp 2-3 ceviz ekliyorum istersen 1 tatlı kaşıği balda ekleyebilirsin sonra onları kaşıkla yağlı kağıda dizip fırına atıyorum 15 dk sonra mükemmel kurabiyelerim oluyor
Aynısının lorlu poğaçasınıda yaptım atıştırmak istediğimde onları kapıyorum hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?