Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar

Haftasonu foruma girme firsati bulamadim
Cok sukur kacamaksiz gecti haftasonu

Cuma 100.2 cikmitim kendimi sis hissediyordum bu sabah 98.4 ciktim
Nerdeyse 2 kiloya yakin sismisim demekki

Bonus liste icin eline saglik sporcu arkadaslarimi tebrik ederim

Serviste bugun 23 nisan eglencesi vardi idare paylaco getirmis eglendik cocuklarla bashemirem zeyiflamissin hasibe baya dedi mutlu oldum. Insllah devami gelir...

öğlen ilk günün şaşkınlıgından ne yiycemi bilemedim 1 sımıt biraz peynır yedim..gerek yoktu aslında ama evden yemek getirmedim,dışardanda yemeyi çok sevmediğim için,daha dogrusu dışardan yediğimde hep saglıksız seyler yediğim için..bugünlük böyle oldu..akşam eve gidince güzel bir ton balıklı salata yapıp onu yiycem telafi ederim umarım..
akşamda bi sebze yemegı bi corba pişirip yarın işe getireyim bari..olmayacak böyle

evden getirmen iyi olur tabi evde bile bize uygun birsey olmasa elimiz yasaklara gidiyor en iyisi tedbirli olmak ilk gun olur telafi olur insallah

tatlı krizleriniz için rende 1,5-2 elma 2-3 ceviz 1 tatlı kasıgı tarçın çok işe yarıyor..
rendelediğimiz elmayı tarçını tavada biraz kavuruyoruz,sonra kaseye 1 kasık yogurt koyup üzerine elmayı koyup üzerine tekrar yogurt koyabılrız.yada komple karıştırabırız:)

evden getirmen iyi olur tabi evde bile bize uygun birsey olmasa elimiz yasaklara gidiyor en iyisi tedbirli olmak ilk gun olur telafi olur insallah

diyetteyken yemeğim oldugunda kafam çok rahat oluyor aklıma hiç yasaklı şeyler gelmiyor,
ama böyle ne yiycem ben şimdi durumuna düşersem hemen şeytan dürtüyor onuda ye bunuda ye diye..
simit alırken baktım ordan biskrem bana göz kırpıyor,öğlen öğünün ne de olsa öğütürsün kız al beni ye işte diye..
hadi len ordan dedim
biskrem kılığındaki şeytanı defettim..huzurluyum

Taze gelinsin ama kilona dikkat ediyorsun aferin.ben 82 ile evlenip 100 leri gördüm birden.bunu yazmıştım:)
Sağol kuzum.
Kız bende 98le falan evlendim sonra bigün bi tartıldım 104 çıktı şok oldum hiç 100ü görmemiştim sonra dedim dur bi kendine bak.
Keşke düğünden önce zayıflasaydım ama onuda isterdim gerçi yine de herşey çok güzeldi :)

allahim icimde luzumsuz bir atistirma istegi anlamadim gitti
Ben yulaflı kurabiye yapıyorum çok lezzetli tavsiye ederim.
8-10 kaşık yulaf ezmesini sütle ıslatıyorum içine kayısı incir kuru üzüm doğrayıp 2-3 ceviz ekliyorum istersen 1 tatlı kaşıği balda ekleyebilirsin sonra onları kaşıkla yağlı kağıda dizip fırına atıyorum 15 dk sonra mükemmel kurabiyelerim oluyor
Aynısının lorlu poğaçasınıda yaptım atıştırmak istediğimde onları kapıyorum hemen :)

bu tarif tatlı krizllerinde çok işe yarar sanırım,not ettim .teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…