yok yemegi yoyince gececek biliyorum simdi sınıyor beni ama allahin izniyle yemem insallahbi başlayınca gerisi geliyo onun,hiç bulaşma derim..
canın tatlı falan istiyosa 2 kasık yogurda 2 kayısı dogra yada 1 elma biraz tarcın kat..
kesiyo o bazen
ben karatay yapiyorum yiyememki onlariBen yulaflı kurabiye yapıyorum çok lezzetli tavsiye ederim.
8-10 kaşık yulaf ezmesini sütle ıslatıyorum içine kayısı incir kuru üzüm doğrayıp 2-3 ceviz ekliyorum istersen 1 tatlı kaşıği balda ekleyebilirsin sonra onları kaşıkla yağlı kağıda dizip fırına atıyorum 15 dk sonra mükemmel kurabiyelerim oluyor
Aynısının lorlu poğaçasınıda yaptım atıştırmak istediğimde onları kapıyorum hemen :)
Bal isininca zararlı oluyo falan okumuştum bir yerde.. varmı dogrulugu acep..
Garden tebrikler. Biskrem gibi dehşet bir lezzeti defetmissjn daha ne olsun.
ben kaynar sut bitki cayi gibi seylere katmak zararli diye biliyorum yenam benBal isininca zararlı oluyo falan okumuştum bir yerde.. varmı dogrulugu acep..
Bilmiyordum canım neyse başka arkadaların işine yarar belki :)yok yemegi yoyince gececek biliyorum simdi sınıyor beni ama allahin izniyle yemem insallah
ben karatay yapiyorum yiyememki onlari
Yani doğrudur canım ben eklemiyorum bana kuru meyve ve ceviz yetiyor bana tarifi veren arkadaş bal yada pekmek ekleyebilirsin demişti sadece :)Bal isininca zararlı oluyo falan okumuştum bir yerde.. varmı dogrulugu acep..
Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Bugün kahvaltıda bol bol yedim gerçi az az çok çeşit yedim.
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği peynir zeytin biraz salçalı sosis 2-3 parça kıymalı börek mıhlama domates salatalık
Öğlen
Yok
Akşam
Bupday çorbası fırında tavuk çok az patates
Simdi heycan yaptim bolca spir yapim bu hafta ben de 89 u gormek istiyorum artik. Bi de su yeme ataklarini atlatabilsem cok iyi olacak.Baharcim tebrik ederim gördün 89 u maşallah. . Darısı çakıl a
Benden once vardi beni gecti. Ama ben de tam yol ileriBahar 89 mu gormusben cakila gaz veriyi sandimdi
Ucarak 88 olcam ben de hirs yaptim simdiFake gazmi olurmuş diyelim ki oldu. Pekte inandırıcı olmaz..
Çakıl bahardan önce gör 89 u :)
Yok canim ama cuma insallah gecicem seni bye bye yapicam 89.90 dan :)))Benden once vardi beni gecti. Ama ben de tam yol ileri
Tartilsanda degismiycekTutmayin beni zayifliyacam ay gidim tartilim hemen
günaydın hanımlar
bu sabah 129 ile start verdik inşallah,ilk hedefim ramazana 13 kılo eksıde başlamak..yani 5 hafta sonra 26 mayı scuma sabahında 116 olmak..neden olmasın?
bugunden itibaren günde en az 30 dk yürüyüş ve 3 lt suyumu aksatmadan başlıyorum
he he 137.7 gördüm masallah deyinacliktan ve susuzliluktan olabilir ama gordum yani
Neee yedinn neee bakimmm dee heleBaharcim liste yazmis ins bende yazim yarin.
Bugun hic bahsetmim yediklerimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?