Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı uğurlu olsun :)

Tartı yanlıştır tartı
ah canimmm malesef dogru hatta simdi yemekten sonra tekrar ciktim senin icin 137.9 yani sabahi sen dusun allahin izniyle (senin 20 lik dis falan yok demi cekilecek malum o bi 1 kilo atiyor
sevincim yarida kalmasin)

Hayır Hayriyecim. . Ama bugün yumurta dişin da protein tüketmedigim için mecburen ictim. .
insallah daha rahat yemege basladiginda ihtiyacin kalmiycak benim amcamin oglu vucut calisiyor bize gelirken getirmisti toz halinde olaninda kotu kokuyor bide cikolatalisi var enves diyor manyak

ayy kiyamam esimde izmirde bir haftadir ama cok sicak degil sanirim yenam goruntulu ariyor hep montu uzerinde

Sabah nerde ?

insallah daha rahat yemege basladiginda ihtiyacin kalmiycak benim amcamin oglu vucut calisiyor bize gelirken getirmisti toz halinde olaninda kotu kokuyor bide cikolatalisi var enves diyor manyak

Benim ki güzel kokuyor portakal aromalı ..
Bildiğin portakal suyu gibi..

ah canimmm malesef dogru hatta simdi yemekten sonra tekrar ciktim senin icin 137.9 yani sabahi sen dusun allahin izniyle (senin 20 lik dis falan yok demi cekilecek malum o bi 1 kilo atiyor
sevincim yarida kalmasin)

Diğerlerini çektireyim bari Bakalım bende regl oldum atarım belki bi 2.

Çok güzel gözüküyor. Eğer her zaman geçtiğin bir yerse takip eder misin Yena? Bakalım ne kadar yaşayacak?

24 Nisan
Sabah(8.00) 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 3 zeytin salatalık 1 yeşil çay
Ara(10.30) 3 Altınbaşak 4 kayısı 1 sütlü kahve
Öğle(12.00) 2 avuç içi kadar şinitzel(dışını soymaya çalıştım) yarım muz
Ara(15.30) 5 altınbaşak 5 siyah üzüm 2 hurma
Akşam(19.00) 100 gr hindi 1 kocaman tabak brokoli 3 yk yoğurt salata salatalık turşusu ve köz biber
Hemen sonra sade türk kahvesi

3 lt su
40 dk eliptik
20 dk pilates

Diğerlerini çektireyim bari Bakalım bende regl oldum atarım belki bi 2.

Çok güzel gözüküyor. Eğer her zaman geçtiğin bir yerse takip eder misin Yena? Bakalım ne kadar yaşayacak?

Yürüyüş yolum evet. Takip edeceğim.
Hani yapabilsem başka yere transfer edesim geldi inan..

Cokkk hoss nilum Rabbime güç mu var ne kadar güzel bir fotoğraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…