Yaz sende yaz canim baska turlu olnuycakBaharcim liste yazmis ins bende yazim yarin.
Bugun hic bahsetmim yediklerimden.
ah canimmm malesef dogruHayırlı uğurlu olsun :)
Tartı yanlıştır tartı
yenam proteinli icecegi severek iciyormusunBugün yediklerim.
Sabah ;
Domatesli yumurta
Ara;
1 çay bardağı süt
Öglen;
Yoğurtlu pancar
Ara;
Ayran
Aksam;
Yoğurtlu semizotu
Ara;
Proteinli içecek.
35 dk yürüyüş
Belki persembe bikac gram eksik gorursun
yenam proteinli icecegi severek iciyormusun
insallah daha rahat yemege basladiginda ihtiyacin kalmiycak benim amcamin oglu vucut calisiyor bize gelirken getirmisti toz halinde olaninda kotu kokuyor bide cikolatalisi var enves diyor manyakHayır Hayriyecim. . Ama bugün yumurta dişin da protein tüketmedigim için mecburen ictim. .
ayy kiyamam esimde izmirde bir haftadir ama cok sicak degil sanirim yenam goruntulu ariyor hep montu uzerindeEki Görüntüle 1986889
Bugün yürürken çektim.. taşların arasın da kendine hayat bulup gün yüzüne çıkmış. .
Kim bilir kaç gün daha duracak ya araba geçer üzerinden ya yürüyenler onemsemeden ezip geçer. .
Menü
Öğlen bol yeşillikler domatesli salata
1 tane kepekli sandviç
Aksam 3 tane tavuk Baget
Salata
Yoğurt
Eşim gofret yiyordu sadece küçük bir ısırık aldım.
Birazdan spor yapcam rakibime fark atmaliyim yanından rüzgar gibi gecicem
insallah daha rahat yemege basladiginda ihtiyacin kalmiycak benim amcamin oglu vucut calisiyor bize gelirken getirmisti toz halinde olaninda kotu kokuyor bide cikolatalisi var enves diyor manyak
Sabah geç kaldığım için bişey yiyemedim.Sabah nerde ?
Benim ki güzel kokuyor portakal aromalı ..
Bildiğin portakal suyu gibi..
ah canimmm malesef dogruhatta simdi yemekten sonra tekrar ciktim senin icin 137.9 yani sabahi sen dusun allahin izniyle (senin 20 lik dis falan yok demi cekilecek malum o bi 1 kilo atiyor
sevincim yarida kalmasin)
Eki Görüntüle 1986889
Bugün yürürken çektim.. taşların arasın da kendine hayat bulup gün yüzüne çıkmış. .
Kim bilir kaç gün daha duracak ya araba geçer üzerinden ya yürüyenler onemsemeden ezip geçer. .
ayy kiyamam esimde izmirde bir haftadir ama cok sicak degil sanirim yenam goruntulu ariyor hep montu uzerinde
Diğerlerini çektireyim bariBakalım bende regl oldum atarım belki bi 2.
Çok güzel gözüküyor. Eğer her zaman geçtiğin bir yerse takip eder misin Yena? Bakalım ne kadar yaşayacak?
Cokkk hoss nilum Rabbime güç mu var ne kadar güzel bir fotoğrafEki Görüntüle 1986889
Yaz sende yaz canim baska turlu olnuycak
Coguarkadasimiz duzenli yazdiklari listeninde faydasini gorduler.
Lolaxx sesin çıkmıyor bak baharnaz bizi geçiyor sessiz sessiz hadi arkada kalma Yetiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?