Helallll haydiii insallahh kizz azimlii hatunÜzerinize afiyet spor yapıyorum ya arada mesajlar kaçmış olabilir. Malum bu hafta 88 i görecek insanım
Suan yazınca kafamda şimşekler çaktı. Ben ne ara 8li sayılara yaklaştım. İnanamıyorum. İyi ki var bu topik. Ay suan çok garip hissettim.
Suan yazınca kafamda şimşekler çaktı. Ben ne ara 8li sayılara yaklaştım. İnanamıyorum. İyi ki var bu topik. Ay suan çok garip hissettim.
Biri gelincigi transfer etmek ister biri gunden gune erir.
2 saatlik depresyona girecem ben acicam muzigimi vurucam demligin dibine
Yoresel yemekler yarismasi bildirimine dıhladınızmı sizde benim gibi?
Canim sen harikalar yaratıyorsun. Daim olsun ve sürekli olsun inşallah. .
Bunu okuyunca bende bi garip oldum he
Biri gelincigi transfer etmek ister biri gunden gune erir.
Wuwwww rekabet çok sıkıÜzerinize afiyet spor yapıyorum ya arada mesajlar kaçmış olabilir. Malum bu hafta 88 i görecek insanım
Hadi bonus hareketlen kurtul agirliklarindan. ..Bunu okuyunca bende bi garip oldum he
Yoresel yemekler yarismasi bildirimine dıhladınızmı sizde benim gibi?
Menun çok iyi ve doyurucu harika bu şekilde kilo verilecekse bendemi ameliyat olsam diye düşünüyorumBugün yediklerim.
Sabah ;
Domatesli yumurta
Ara;
1 çay bardağı süt
Öglen;
Yoğurtlu pancar
Ara;
Ayran
Aksam;
Yoğurtlu semizotu
Ara;
Proteinli içecek.
35 dk yürüyüş
kiz dur kilo icin gerkeyok boyle msceralara ablan verdi bile bebisim (burasi rakibe degil kardese insallah kuzum insallah 2 degil 3 verirsin )sen o sporlarla o malum donemle anca odem tolanDiğerlerini çektireyim bariBakalım bende regl oldum atarım belki bi 2.
Çok güzel gözüküyor. Eğer her zaman geçtiğin bir yerse takip eder misin Yena? Bakalım ne kadar yaşayacak?
evet canli hayvan getiriyor izmir odemis manisa bursa nedeyse her ayda bir ordabu ara soğuk .. haftasonu epey soğuktu bugün daha iyi. .
Is nedeniyle mi izmirde
bidaha hiccc donezsin 90lara insallahSuan yazınca kafamda şimşekler çaktı. Ben ne ara 8li sayılara yaklaştım. İnanamıyorum. İyi ki var bu topik. Ay suan çok garip hissettim.
beraber vurak ben sekersiz icerimBiri gelincigi transfer etmek ister biri gunden gune erir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?