Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bakalim kim ruzgar kim kasirga olcak

Lolaxx sesin çıkmıyor bak baharnaz bizi geçiyor sessiz sessiz hadi arkada kalma Yetiş

Yoresel yemekler yarismasi bildirimine dıhladınızmı sizde benim gibi?

Ivit

Amiiiiiin dönmem inşallah

İyi geceler
Sabah dediğim gibi çavdar ekmeğine yağsız tost 1 yumurta bikaç zeytin yedim dükkana gittim
Birisi simit almış birisi kısır yapmış simit ten yemedim uğraşmaktan fırsat da olmadı şükür biraz marulla kısır yedim öğlen yemeği sayılsın :)
Aksam karışık oldu çorba patates kavurması salçalı sosis
Kötü kısım mutfağı toplarken yoğurtlu makarna kaşıklamam oldu

Dely toplayamadim kafamda valla oyle ayakustu bi suru sey yedim saatsiz dengesiz.

Oglen cok serindi disciye gitmem gerekiyodu. Cocuklari cikarmamak icin yarina aldim randevuyu.
Sanaa depresyonn yok bonuscann hadii bakalimm insallah yarindan itibaren gecmis olsunn bitmedi mi senin dis

Şükür tatlimm tahlillerin temiz cikmasina sevindimm lakin ciks cikss masallah iyi yemissin bence yarindan itibaren diyey menuye baslaa güzelim basarirsinn yaparsinn hadii azimlii hatunn senii

Sanaa depresyonn yok bonuscann hadii bakalimm insallah yarindan itibaren gecmis olsunn bitmedi mi senin dis

Vaktinde cekilmeyen 20 lik gomuk dişin hasar verdigi disim cok sorunlu.
Kadin gel demisti gidemedim vakit nasil gecmis 8 ay olmus kotu olmus tabi.
Onu cekse dert yaninda 20 likte yok artik cekmesede ayri dert dolguyu kaldiracakmi bilmiyoruz.
Dolgu yapsada illaki 1-2 sene sonra belki 4 falan yine cekilcek. Maksat sureyi uzatmak.

ISILDURU iyi sukur temiz cikmis tahlillerin.
Sen ne sikayetle gitmistin?
Aşırı kansızlık var demir yok hap çok içtim yıllardır dalak böbrek ciğer içerde ne varsa işte bi baktirdim babamdada böbrek sorunu çıkınca iyi bir paniklemistim çok şükür genetik bişey değilmiş en azından bana geçmemiş karaciğerde biraz yağlanma ve buna bağlı büyüme var dedi sadece bunada şükür

Sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği peynir 5 zeytin domates salatalık

Öğlen
1 yulaflı poğaça 2 tane yulaflı kuru meyveli kurabiye

Akşam
Yoğurtlu buğday çorbası 4-5 kaşık mantar sote salata

Bugün leslie 3 mil yaptım yarım saat zumba yarım saatte yürüyüş yaptım yatmadan öncede yani şimdi de 2-3 kayısı yiycem

Hepinizi öpüorum

Bonus gittinmi eşinin okuluna 23 nisanda nasıl geçti?

Iyi kimse sormadi diyodumki patladi gitti sayende :)
Gitmedim. Resimlerini falan gonderdi esim bi garip hissettim niye orda yokum diye.
Oyle gecti iste.
Zaten gitmemeyi kafama koymustum ben.
Bide iptal olucak pazartesiye ertelencek demislerdi zaten hacamatin ertesi gunu cok perisandim vs.

Sukur gecti o gunku agrilar

Geçmiş olsun canım keşke gitseydin neyse artık seneye fit olarak gidersin inşallah

Iyi geceler kizlar
Yatmadan once menumu paylasayim

Sabah 1 kase yogurt 4 yk musli 1 elma 10 cig badem

Ogle ton balikli salata 3yk karabugday yogurt

Ara 1 dlm tarcinli anana

Ara 2 kuru kayisi 5 badem ( cok aciktim extra ara ogun yaptim )

Aksam salata uzerine 4 yk kinoa uzerine kabak sote uzerine mantar sote seklinde reknli bir salata hazirladim

Ara 1 avuc beyaz leblebi

Çok güzel spor yapmışsın. Her gün böylemi yoksa bugüne özelmi. ?

Gozunaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…