Menü
Öğlen bol yeşillikler domatesli salata
1 tane kepekli sandviç
Aksam 3 tane tavuk Baget
Salata
Yoğurt
Eşim gofret yiyordu sadece küçük bir ısırık aldım.
Birazdan spor yapcam rakibime fark atmaliyim yanından rüzgar gibi gecicem
Lolaxx sesin çıkmıyor bak baharnaz bizi geçiyor sessiz sessiz hadi arkada kalma Yetiş
Yoresel yemekler yarismasi bildirimine dıhladınızmı sizde benim gibi?
kiz dur kilo icin gerkeyok boyle msceralara ablan verdi bile bebisim (burasi rakibe degil kardese insallah kuzum insallah 2 degil 3 verirsin )sen o sporlarla o malum donemle anca odem tolan
evet canli hayvan getiriyor izmir odemis manisa bursa nedeyse her ayda bir orda
bidaha hiccc donezsin 90lara insallah
beraber vurak ben sekersiz icerim
Sanaa depresyonn yok bonuscann hadii bakalimm insallah yarindan itibaren gecmis olsunn bitmedi mi senin disDely toplayamadim kafamda valla oyle ayakustu bi suru sey yedim saatsiz dengesiz.
Oglen cok serindi disciye gitmem gerekiyodu. Cocuklari cikarmamak icin yarina aldim randevuyu.
Şükür tatlimm tahlillerin temiz cikmasina sevindimm lakin ciks cikss masallah iyi yemissin bence yarindan itibaren diyey menuye baslaa güzelim basarirsinn yaparsinn hadii azimlii hatunn seniiSlm kızlarDelyDoly akidisim menümü paylaşayım sabah Dr.Tahliller için gittigimden açtım öğlen gelince yedim ve birdahada yemedim bir tabak mantı az lavaş peynir zeytin hepsi busacma bir menü oldu bugün ama sevindirici haber tahlilerim çok şükür Allah'a temiz çıktı
Sanaa depresyonn yok bonuscann hadii bakalimm insallah yarindan itibaren gecmis olsunn bitmedi mi senin dis
Aşırı kansızlık var demir yok hap çok içtim yıllardır dalak böbrek ciğer içerde ne varsa işte bi baktirdim babamdada böbrek sorunu çıkınca iyi bir paniklemistim çok şükür genetik bişey değilmiş en azından bana geçmemiş karaciğerde biraz yağlanma ve buna bağlı büyüme var dedi sadece bunada şükür
Bonus gittinmi eşinin okuluna 23 nisanda nasıl geçti?
Geçmiş olsun canım keşke gitseydin neyse artık seneye fit olarak gidersin inşallahIyi kimse sormadi diyodumki patladi gitti sayende :)
Gitmedim. Resimlerini falan gonderdi esim bi garip hissettim niye orda yokum diye.
Oyle gecti iste.
Zaten gitmemeyi kafama koymustum ben.
Bide iptal olucak pazartesiye ertelencek demislerdi zaten hacamatin ertesi gunu cok perisandim vs.
Sukur gecti o gunku agrilar
Sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği peynir 5 zeytin domates salatalık
Öğlen
1 yulaflı poğaça 2 tane yulaflı kuru meyveli kurabiye
Akşam
Yoğurtlu buğday çorbası 4-5 kaşık mantar sote salata
Bugün leslie 3 mil yaptım yarım saat zumba yarım saatte yürüyüş yaptım yatmadan öncede yani şimdi de 2-3 kayısı yiycem
Hepinizi öpüorum
GozunaydinSlm kızlarDelyDoly akidisim menümü paylaşayım sabah Dr.Tahliller için gittigimden açtım öğlen gelince yedim ve birdahada yemedim bir tabak mantı az lavaş peynir zeytin hepsi busacma bir menü oldu bugün ama sevindirici haber tahlilerim çok şükür Allah'a temiz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?