Ne senesi 29 ekim kutlamalarina kadar fit olalimGeçmiş olsun canım keşke gitseydin neyse artık seneye fit olarak gidersin inşallah
Hatunn gözüm üstünde pikaçuu ne yedin bakimmm hergün sıkıştırcam seniiii sen istedinGünaydınnnnnn
Bonuscannnn günaydınnnn tatlımmm bugün iyi misinnn
Haklısın çakıl bende yazdıktan sonra dedim 19 Mayıs var 30 Ağustos 29 Ekim oy oyy oy bonuscan gayretlenelim bak bizim neyimiz eksik hadi yavrum bugün az yiyip bol hareket edelimseni durtucem artık yaz kapıda
2.şans filmiylee dilime dolanan şarkııı
Devam canımGunaydin
Isilduru gozunaydin canim. Demir hapi kullanmaya devam mi yoksa dr biraktiriyormu?
Ay canım çok sağol valla sıkıştır beni iki yumurta bir kase yoğurt sana tanıdık gelebilirHatunn gözüm üstünde pikaçuu ne yedin bakimmm hergün sıkıştırcam seniiii sen istedin
Yaz dedin kış dedin artık hedef Ramazan bayramı olsun ikili rakamları gorsen süper olur hadi inşallah diyelim bismillah de başlaBayram var bide kapida nurtopu gibi 2 ay sonra ramazan bayrami.
Zaman bazen çöp gibi degersiz oluyo ya hayriye diyodu ya kisin bahar dedin baharda yaz dedin aha mayis geldi
Gunaydin
Isilduru gozunaydin canim. Demir hapi kullanmaya devam mi yoksa dr biraktiriyormu?
Çok teşekkürler kızlar sağolunISILDURU sevindim sonuçların iyi olmasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?