günaydın hanımlar nasılsınız bu sabah..
ramazana 5 hafta var allahın izniyle,ramazanda benım gibi kilo vermek yerine kılo alan varmı?
çevremde biçok kişi eksileri görürken ben hep artılı bitiriyorum ramazanı
ama bu sene farklı oalcak snaırım,sizlerin desteğiyle.
bonuscanim bu son mayıs artık bu bayrama daha hafif daha guzel giriceksun bayramda gören bonus sen zayifladinmi incelmissin diycek bazi giciklarda yok canim pek belli degil diye sinir edecek seni onlarada icimizden pis pis gulup sen kurbana gorecen diycezBayram var bide kapida nurtopu gibi 2 ay sonra ramazan bayrami.
Zaman bazen çöp gibi degersiz oluyo ya hayriye diyodu ya kisin bahar dedin baharda yaz dedin aha mayis geldi
o onceki senelerdeydi cınım bu sene vermek bizim isimizHosgeldin...
Ramazanda kilo almak bizim isimiz
Aynenn Nilümm bende bayıldım sabah beri dinliyorummÇok güzel bir parça En sevdiklerimden. .
Ahh sezoş diyorum :)
Hahhahaa iyii iyiiii güzel başlangıc tatlımmm aynenn devammmAy canım çok sağol valla sıkıştır beni iki yumurta bir kase yoğurt sana tanıdık gelebilir
Kız koptum bu ne ciddi ciddide ağlıyor benim geçen haftaki halim hahahaha
Yenacim sen dediydin ya neseli seyler diyne diye ha iste bunlar onun cabasidir.
Canim dar oldumu aciyorum pespese izliyorum
10-15 gün önce işten ayrıldım canım öncesinde işyerinde hareketliydim şimdi evdeyim diye evde yapıyorum15 gündür hergün leslie yapıyorum zumba ve yürüyüş ara ara 2-3 günde birÇok güzel spor yapmışsın. Her gün böylemi yoksa bugüne özelmi. ?
Yenacim sen dediydin ya neseli seyler diyne diye ha iste bunlar onun cabasidir.
Canim dar oldumu aciyorum pespese izliyorum
günaydın hanımlar nasılsınız bu sabah..
ramazana 5 hafta var allahın izniyle,ramazanda benım gibi kilo vermek yerine kılo alan varmı?
çevremde biçok kişi eksileri görürken ben hep artılı bitiriyorum ramazanı
ama bu sene farklı oalcak snaırım,sizlerin desteğiyle.
Hadi kizlar ben bugun oglen 863 metre yurudum 1100 adim attimHaklısın çakıl bende yazdıktan sonra dedim 19 Mayıs var 30 Ağustos 29 Ekim oy oyy oy bonuscan gayretlenelim bak bizim neyimiz eksik hadi yavrum bugün az yiyip bol hareket edelimseni durtucem artık yaz kapıda
Hadi sen de durma yerinde oyleSelamun aleyküüüümmm
Okuyorum, yazamıyorum buraya.. Herkes çabalıyor maşallah..
Bonus ve ben hariç! ahhhh ahhh daha ne kadar kaçıcaz böyle sosyal ortamlardan, bayram geldi, bari bayrama kadar bişeyler yapalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?