merhabalarr canlarımm bu ara giremiyorum nete çünküü netim bozuldu şimdi ise başka yerden giriyom nete hofff alışıncada çok zor oluyormuş internet olmadan inşallah kısa zamanda alırım netimi tamirden vınn vardı bende heryerde girebileyim diye almıştım ama şimdi bozuldu problem oldu yaniiboshayallersmileyarın içinde aynı geçin benii ben demiştim yine duracak diye off of :umursamaz: ne gıccıkk bi durum yahuu :1no2:
canım o biraz da genetik sanırım. yani kilo vermeden öncede yumuşaktım ben. bakıyorum arkadaş kilolu ama semsert kolları falan. aslında ben de çok hızlı vermedim 4 ayda 20 oldu işte. dersler başlayacak koşturmaktan nası olcak spor işi bilmiyorum ki. belki yaza tamamen sıkılaşmaya ayrırarak halletmeye çalışırım. teşekkürler canıma.s.
Canım çok kısa zamanda fazla kilo vermek iyi gibi görünsede uzun vadede kalıcı olması adına daha etkili spor yaptıgında yağlar kasa dönüşüyor kilo vermemiş gibi oluyorsun ama en azından sıkılaşarak kilo verirsin
bende 20 kiloyu 5 ayda verdim daha sonra Ramazan tatil vs girince sporu tamamen bıraktım dietide o kadar sıkı yapmadım aşşa yukarı 4 ay aynı kaldı kilom geçen ay aldım ya stresten ya havaya girdim kafamçokkarıştı kilo verdim diye bilmiyorum sapıtmıştım şimdi tekrar başladım çok şükür herhangibi sarkma filanda olmadı bende vucudum oldukca sıkı
ne güzel kilo vermişsin zamanında. hadi bakalım tekrar görelim bir seni şöyle tıkır tıkır gitsin kilolar:Saruboceq: şu masaj işlerine biraz yükleneyim bakalım.. çok sağola.s.canım bende 2 sene önce 92 den 76 ya düşmüştüm .masajı aşağıdan yukarı doğru yapıyorsun yerçekimine karşı.bir de termal tuzlarda faydalı diye biliyorum kremler de aynı işi yapar ama ben doğalını yazdım.
sabırsızlığını iyi anlıyorum .....
nasılsınız tombişlerr???
ben dün doktordaydım. 2,5 kilo vermişim hatta 2,900 kötü ama güzel olan kısmı sadece yağdan vermişim şimdiye kadar :lepi:
bu kilo verme işi biraz daha hızlandı mı süper olacak...
yagmurum gözüm
daha bişey ekmedim
azdaha beklemek lazım
ama işte geçen seneki bostan yerimi belledim
bi kaç gül vardı gelişi güzel dikmiştim
onları bahçe kenarlarına çektim
kıska aldım onu ekicem ama marulda ekilebiliyor bu zamanda ekicez bakalım
marulum soganım çıkınca şölee bi kısır yapar yeşşillikleri yanınaa yıkarr fotolarımm artık
ben yerim siz bakarsınız alsanaalsanasmile
bugünki menüm
sabah 2 bardak su ( biri sirkeli ballı )
yolda 0,5 lt su ( ben hala kayısı alacam )
kahvaltı
kepekli ekmek tost ( b peynirli )
yarım salatalık yarım domates
çay
ara
yarım armut
öğle
1 kase çorba
yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
ara
portakal+armut
akşam
evde yemek yok gidince ayarlıcam aklımada bişey gelmiyor dolapta kereviz var zyağlı seviyorum ben soğumadan yenmez hmmm aaa kabak da vardı onu bol domatesli kavururm yanındada yoğurt...))
dağıtırım bostanını filan hee kısır sen ye biz bakalım alsanaalsanasmilegülleri çok severim imkanım olsa gül bahçeli evlerde oturmak isterdim....balkonda büyütmeyi çok denedim olmuyor :1no2::1no2::1no2:güllerin açınca foto isterim
kızlar bende yediklerimi yasiiim
sabah yağsız sucuklu yumurta 2 dilim kepkli ekmek 2 zeytin tuzsuz
öğle 5 kaşık bulgur pilavı yoğurt
ara 5 fıstık çok az çekirdek (nasıl bir ara öğünse)
akşam canım bişi istemiyo ne yesemki ton balığı açiiim barii
kız citol sulandırma insanın ağzını ...
bende saksıda yetiştirsem marulu yeşil soğanı kısır yapsam imrendirdin şimdi.
http://img717.imageshack.us/img717/9960/pic0484.jpg
teyzeleri yaramaz kızım ve ben
ii akşamlar citol nasılsın
http://img717.imageshack.us/img717/9960/pic0484.jpg
teyzeleri yaramaz kızım ve ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?