Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalarr canlarımm bu ara giremiyorum nete çünküü netim bozuldu şimdi ise başka yerden giriyom nete hofff alışıncada çok zor oluyormuş internet olmadan inşallah kısa zamanda alırım netimi tamirden vınn vardı bende heryerde girebileyim diye almıştım ama şimdi bozuldu problem oldu yaniiboshayallersmileyarın içinde aynı geçin benii ben demiştim yine duracak diye off of :umursamaz: ne gıccıkk bi durum yahuu :1no2:

TURSARİM MERHABA, NERELERDESİN SEN YAHU, HİÇ GÖZÜKMÜYORSUN
opuyorumnanaktan

canım o biraz da genetik sanırım. yani kilo vermeden öncede yumuşaktım ben. bakıyorum arkadaş kilolu ama semsert kolları falan. aslında ben de çok hızlı vermedim 4 ayda 20 oldu işte. dersler başlayacak koşturmaktan nası olcak spor işi bilmiyorum ki. belki yaza tamamen sıkılaşmaya ayrırarak halletmeye çalışırım. teşekkürler canıma.s.

ne güzel kilo vermişsin zamanında. hadi bakalım tekrar görelim bir seni şöyle tıkır tıkır gitsin kilolar:Saruboceq: şu masaj işlerine biraz yükleneyim bakalım.. çok sağola.s.

tebrik ederim namem.. az bulma sakın çünkü yağla berbaer mutlaka az çok kas verilir demişti doktorum ama sen süper bi şekilde yağdan vermişsin. kalan kasların sana yoldaş olacak ve devam edeceksin kilo vermeye a.s.

yagmurum gözüm
daha bişey ekmedim
azdaha beklemek lazım
ama işte geçen seneki bostan yerimi belledim
bi kaç gül vardı gelişi güzel dikmiştim
onları bahçe kenarlarına çektim
kıska aldım onu ekicem ama marulda ekilebiliyor bu zamanda ekicez bakalım
marulum soganım çıkınca şölee bi kısır yapar yeşşillikleri yanınaa yıkarr fotolarımm artık
ben yerim siz bakarsınız alsanaalsanasmile

dağıtırım bostanını filan hee kısır sen ye biz bakalım alsanaalsanasmilegülleri çok severim imkanım olsa gül bahçeli evlerde oturmak isterdim....balkonda büyütmeyi çok denedim olmuyor :1no2::1no2::1no2:güllerin açınca foto isterim

bugünki menüm
sabah 2 bardak su ( biri sirkeli ballı )
yolda 0,5 lt su ( ben hala kayısı alacam )
kahvaltı
kepekli ekmek tost ( b peynirli )
yarım salatalık yarım domates
çay

ara
yarım armut

öğle
1 kase çorba
yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek

ara
portakal+armut

akşam
evde yemek yok gidince ayarlıcam aklımada bişey gelmiyor dolapta kereviz var zyağlı seviyorum ben soğumadan yenmez hmmm aaa kabak da vardı onu bol domatesli kavururm yanındada yoğurt...))

kızlar bende yediklerimi yasiiim
sabah yağsız sucuklu yumurta 2 dilim kepkli ekmek 2 zeytin tuzsuz
öğle 5 kaşık bulgur pilavı yoğurt
ara 5 fıstık çok az çekirdek (nasıl bir ara öğünse)
akşam canım bişi istemiyo ne yesemki ton balığı açiiim barii

kız citol sulandırma insanın ağzını ...
bende saksıda yetiştirsem marulu yeşil soğanı kısır yapsam imrendirdin şimdi.

canım güzel beslenmişsin kabağı hatırlattığın iyi oldu kaç zamandır yemiyordum

bazı insanlar varki bana aynı anda hem sıkıntı veriyor ve mutluluğa adım attırıyor bugün kahvaltıdaydım bir lokma ekmek attım ağzıma bana öyle bir laf söylediki bir ekmek ederdi yani boğazım düğümlendi hiç birşey yemedim içimden ağladım sanırım depresyondayımmafoldumben nesse 3.5tu annanemde 1 gevrek yedim şimdi de elime bir buçuk lt sıcak su aldım doyurucu bir özelliği var inş. çok zayıflıyacağım zayıflıyacağız...kaydirigubbakcemile5

yetiştirirsinn tabi
bak şimdi ben sana bi kaç foto koyayaımm
eskiden orturdum apartman dairesinin balkonunun resmii
sarımsak bilem vardı ne diyon senn sengözlerimebaksanab

ii akşamlar citol nasılsın

teşkür cnmm iyiyimm
akşam yemeginde fırında patatesli köfte yapmıştım
3 patates 3 köfte yedim
allahımm nasıl cnmm daha yemek istiyo
dilincinin sözü eklıma geldi
aldım önüme salatalık elmaa kemirdim durdum
şimdide şiştimm
oturuyorum
sen nasılsınn

iyiyim bende ama morallerim sıfır şu kilom yüzünden salı günü diyetisyene gitmeyi düşünüyorum kızkardeşimin nişanı düğünü olcak sözlendi onun için hemen zayıflamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…