Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

10-15 gün önce işten ayrıldım canım öncesinde işyerinde hareketliydim şimdi evdeyim diye evde yapıyorum15 gündür hergün leslie yapıyorum zumba ve yürüyüş ara ara 2-3 günde bir
Isten sonra evde olmak zor geldi mi bazen ben de istifayi dusunuyorum ama 10 yili araya vermek zor geliyor. Bide bu kadar yogun tempodan sonra depresyona girersin diyorlar sanki depresyon degilmisim gibi

Bende ağlamak istiyorum hemde bağıra bağıra belki sonrasında kendime gelirim...
Ağla o zaman ben geçen hafta öyle iki gün ağladım kizimda diyor anne ne oldu çok yoruyorsunuz beni hiç aglamaniz kavga gurultunuz bitmiyor ondan ağlıyorum dedim hııı diyor acık odanizda sessiz oynayın dedim tamam dedi 5-10 dk kafa dinledim rahatça agladim

Bugün yediklerim

Sabah;
1 yumurta

Ara;
Protein içecek

Öğle;
Tarhana çorba

Ara;
Kefir

Aksam;
1.5 köfte
Serçe parmak kadar patates

Ara;
1 çay bardağı süt icecegim. .

30 dk. Yürüyüş

Son düzenleme:
Simdi heycan yaptim bolca spir yapim bu hafta ben de 89 u gormek istiyorum artik. Bi de su yeme ataklarini atlatabilsem cok iyi olacak.
Cakil bugün kola krizim tuttu.resmen senin ne yaşadığını anladm.bi de haftasonu esim yanmda icti canm da çekmişti.neyse bi madensuyu iceyim dedim.bu defa açacağı bulamadım.farklı yöntemlerle acmaya calstm.beceremedim.az daha dolaptaki koladan götürüyrdm.sonra okul saatimdi zaten okulda maden suyu alrm diyerek 2 bardak buz gibi su ictim.. Ve burayı okuyana kadar da aklıma bile gelmedi.resmen senin krizler gibiydi ya su bastırdı ya da icmeyince gecti gitti.

Hayirli ak$amlar,

Bugünkü menum;

Sabah: 1 yumurta 1 ekmekcik 1 dilim domatesli feslegenli ka$ar 1 tatli kasigi recel

Ara: goji ve 1 muz

Öglen arkadasla yedik, kiramadim, 24cm pizzanin dörtte üçü

Ara: goji ve be$ hurma

0,5 l kahve
0,5 l süt
0,5 l detoks suyu
1 l çay
3 l su

yatana kadar 1 l su daha içerim sanirim
ne çok içiyorum bea

ne gündü ama.. hiç bitmeyecek sandim
akli olan bu i$i yapmaz..
igne ile kuyu kazmak bu olsa gerek..
ve yarin yine kaldigin yerden devam edecegini bilip, $arteli indiremeden kendini google'in kollarina birakmak..

iyiki evli degilim diyorum bazen..
adam çatlardi herhalde böyle cesedi evde ruhu i$te bi hatunla..
o da ayni kafadan olsa proplam degel dabü
ama nerdeee size öyle eni$te..
yohtur yohtur

Simdiden planlamaya çalışıyorum ramazanda nasıl beslensem diye. İnşallah bu sene eksili ramazan olur

Bugun enejim fazla geliyor yerimde duramiyorum cikip disarda gezmek istiyorum resmen

İş çıkışında erken in yürü hava çook güzel bugün :)

25 Nisan

Sabah(8.30) 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 3 zeytin 2 salatalık
Ara(11.00) 5 Altınbaşak 3 kayısı 1 yeşilçay
Ara(14.00) 3 Altınbaşak 3 hurma 5 badem
Öğle(15.00) 100 gr tavuk salata
Ara(18.00) 6 çilek
Akşam(19.15) 100 gr hindi 1 kase brokoli 3 yk yoğurt salata
Hemen sonra sade türk kahvesi

Bu da menüm sporu yapınca yazarım

İyi akşamlar
Bugün epey yoruldum vücut değil de kafa yorgunluğu ama serildim kaldım yine de
Beslenmem az daha iyi gibi bir de su icebilsem
Sabah lor peynirli yumurta zeytin bal ve biraz bazlama
Ara da çeyrekten az simit
Aksam 1 tabak kuru pilav turşu ayran
Sade nescafe ile kuru meyveler

Hayırlı aksamlar kızlar
Menum 25.04.2017 Salı
Sabah
7 zeytin
1 kk peynir
1 yumurtali
1 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
5 dlm sck
2 dlm kaşar
2 dlm ekmek
Ayran

Akşam
1 tabak çorba
1 kase yoğurt

3 lt su 1 kayisi çayı 95 dakika yürüyüş

Olcakk süper menu canim afiyet olsun spordan sonra kaslar su toplar tatlim kg aldatır.

Olcakk süper menu canim afiyet olsun spordan sonra kaslar su toplar tatlim kg aldatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…