Eferim kuzu. Depresyona yer yok..
Ben bi yarım saat ağladım sonra ışık hızıyla normale döndüm. :)
Ben de hep artı olurum..
Bu yıl farklı olacak.inş.
Ben son ramazanda kilo vermistim muhtemelen oyle olursa çooook iyi olcakSlm kizlar 1 eylulde izne cikiyorum o zaman a kadar fit olmaliyim kisaca ramazan da kilo almak yok. Yoldan cikmak yok bol bol hareket var. Bi de baharnaz faktoru var. Geride kalmak yok
Bu bir kipirdaniş :)Bugun enejim fazla geliyor yerimde duramiyorum cikip disarda gezmek istiyorum resmen
Isten sonra evde olmak zor geldi mi bazen ben de istifayi dusunuyorum ama 10 yili araya vermek zor geliyor. Bide bu kadar yogun tempodan sonra depresyona girersin diyorlar sanki depresyon degilmisim gibi10-15 gün önce işten ayrıldım canım öncesinde işyerinde hareketliydim şimdi evdeyim diye evde yapıyorum15 gündür hergün leslie yapıyorum zumba ve yürüyüş ara ara 2-3 günde bir
Ben pazar gunu oyleydim bide duygusal film seyredince kimse beni tutamaz. Dip yapinca kendime geldim
Bende ağlamak istiyorum hemde bağıra bağıra belki sonrasında kendime gelirim...
Ağla o zaman ben geçen hafta öyle iki gün ağladım kizimda diyor anne ne oldu çok yoruyorsunuz beni hiç aglamaniz kavga gurultunuz bitmiyor ondan ağlıyorum dedim hııı diyor acık odanizda sessiz oynayın dedim tamam dedi 5-10 dk kafa dinledim rahatça agladim
Bende ağlamak istiyorum hemde bağıra bağıra belki sonrasında kendime gelirim...
Cakil bugün kola krizim tuttu.resmen senin ne yaşadığını anladm.bi de haftasonu esim yanmda icti canm da çekmişti.neyse bi madensuyu iceyim dedim.bu defa açacağı bulamadım.farklı yöntemlerle acmaya calstm.beceremedim.az daha dolaptaki koladan götürüyrdm.sonra okul saatimdi zaten okulda maden suyu alrm diyerek 2 bardak buz gibi su ictim.. Ve burayı okuyana kadar da aklıma bile gelmedi.resmen senin krizler gibiydi ya su bastırdı ya da icmeyince gecti gitti.Simdi heycan yaptim bolca spir yapim bu hafta ben de 89 u gormek istiyorum artik. Bi de su yeme ataklarini atlatabilsem cok iyi olacak.
günaydın hanımlar nasılsınız bu sabah..
ramazana 5 hafta var allahın izniyle,ramazanda benım gibi kilo vermek yerine kılo alan varmı?
çevremde biçok kişi eksileri görürken ben hep artılı bitiriyorum ramazanı
ama bu sene farklı oalcak snaırım,sizlerin desteğiyle.
Bugun enejim fazla geliyor yerimde duramiyorum cikip disarda gezmek istiyorum resmen
Olcakk süper menu canim afiyet olsunKızlar slm günden geldim ama bir lokma bile yemedimDelyDoly menümü bildiren ya utandım zaar sabahki iki yumurta bir kase yoğurt tan sonra akşam palamut balığı marul salatası 6 tane fındık 3 badem nasııı
Olcakk süper menu canim afiyet olsunKızlar slm günden geldim ama bir lokma bile yemedimDelyDoly menümü bildiren ya utandım zaar sabahki iki yumurta bir kase yoğurt tan sonra akşam palamut balığı marul salatası 6 tane fındık 3 badem nasııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?