Değişik birsey dimi sanki içmeyince rahatlayamayacakmissin gibi geliyor. O an yerine birsey koyamazsam kabus oluyor.Cakil bugün kola krizim tuttu.resmen senin ne yaşadığını anladm.bi de haftasonu esim yanmda icti canm da çekmişti.neyse bi madensuyu iceyim dedim.bu defa açacağı bulamadım.farklı yöntemlerle acmaya calstm.beceremedim.az daha dolaptaki koladan götürüyrdm.sonra okul saatimdi zaten okulda maden suyu alrm diyerek 2 bardak buz gibi su ictim.. Ve burayı okuyana kadar da aklıma bile gelmedi.resmen senin krizler gibiydi ya su bastırdı ya da icmeyince gecti gitti.
sagol canım evet doğumgunumdu 22 nisan ..Derin aklimdaydi araya biseyler girdi hep kuzu dogum gunundu haftasonu dimi :)
Gecmis dogum gunun kutlu olsun
Menunde iyiydi kontrolluydu.
Yine erken gelemedim eve 8.30 du evdeydim yemek hazirladim yedim derken saat 10 oldu.Simdiden planlamaya çalışıyorum ramazanda nasıl beslensem diye. İnşallah bu sene eksili ramazan olur
İş çıkışında erken in yürü hava çook güzel bugün :)
Ben burdayim dünkü mekikten karın kaslarım agriyorİyi akşamlaaar herkese sporumu yaptım editleyeyim. 40 dk eliptik 20 dk pilates
Rakibelerim neredeeeee
OGULCUKLARIM
cakil80
baharnaz
Uyudunuz mu keh keh keh
Nice güzel yıllara nice güzel anilarla girmen dilegiylesagol canım evet doğumgunumdu 22 nisan ..
akşam için eşim yemeğe götürecekti hazırlanıyordum tam dayımı9n gelini bana surpriz dogumgunu hazırlamış yemekli nasıl mutlu oldum anlatamam haliyle kaçırdım o gece
menülerimde oldukça dikkatli olmaya calışıyorum canım
iyi akşamlar
bugunki menü
sabah
maydonoz kuru
iki dilim kızarmış kepek ekmeği
bir kk beyaz süzme peynir
1 haslanmış yumurta
4 yada5 siyah zeytin
dom salt
cay
öğle
1.5 kepçe kadar şehriye çorbası
dom.salt 1 kk peynir
akşam
1 kepçe çorba
iki karnıyarıgın kıyması
iki lokma börek
yogurt
simdide yesil elma kemiriyorum
kayınvalidenin gönderdiği bir tepsi böreği difrize attım cısss dedimhani bana alkış
Yani bana zor gelmedi canım çünkü tamamen bıraktım diyemem işten ayrıldım ama başka iş bakıyorum o arada 15-20 gün dinlenmek istedim ama bi anda bırakınca ev zor geliyor ben zaman zor geçiriyorum şahsenIsten sonra evde olmak zor geldi mi bazen ben de istifayi dusunuyorum ama 10 yili araya vermek zor geliyor. Bide bu kadar yogun tempodan sonra depresyona girersin diyorlar sanki depresyon degilmisim gibi
Slm kızlar
Menum
Öğlen
Isvec köfte sossuz 8 tane
1 kase cacik
1 kase domates çorbası
Aksam
Karnabahari baharatladim 1 yemek kaşığı yağ ile grill tavada pisirdim.
1 tane kabagi 4 e boldum ince ince tost makinasında da onu pisirdim
1 büyük kase yoğurt
50 gr ekmek
Saat 10 1 tane muz 2 tane ceviz. Dayanamadim.
Nice güzel yıllara nice güzel anilarla girmen dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?