Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de merakla okuyorum ne olacak diye.. :))

Msjm yarm geldi. YENA nasılsın?dikislerim ne durumda?beslenmenden memnun msn?kilolar da gidiyo demi?Rabbim pişmanlk vermesin canm

amin canım... Dış dikişlerim de bişey yok 4 minicik yara var gobeemde sorun değil nasıl olsa bikini neyin giymiyorum.. :)) Önemli olan iç dikişler onlar da iyileşcekler zamanla.. Beslenmem çok az olduğu için halsizlik söz konusu.. 1 aylık kontrolüm olacak o zaman konuşucaz... Senin nasıl gidiyor.. ?

Elini çabuk tut derincim yeme boşver çok yedik börek. bak hayriye sana yetişiyor arayı aç canım.. :))

Ben de ispikçimiyim neyim.

Ispikci oyle olmaz yenoş :)) tovbe ya rabbim boyle yenoşta bi hoş oluyo

Bi akraba diyetisyene gidiyo dr demiski iste x hanim yeter bu zamana kadar yedigin pasta borek.
Birak bundan sonrada fakir fukara yesin

Pazar günü ben ne kadar kilo aldım ki hala 90 a inemiyorum. Isyandayim. 2 ileri 1 geri doktorun dediği doğru ben böyle kilo vermiyorum. 4:3 u yaparken yeme ataklarim sıkıntı yaratmiyordu. 3 gün 500 diğer günler serbest yiyordum. Ama suan hep aynı istikrarı yapamadigimi gördüm.
Bir terslik var gibi kilo veremiyorum gram bile nerdeyse . Saglikli seyler yemek bana yaramadi sanki.

Günaydın.

Teog tatili var 2 gün iyi ki evdeyim. Yoksa oglani düşünecektim kara kara ne olacak diye..

Bonus doktorun yaptığı skandal skandal olmuş çok güldüm. :))

Çakıl kaçamaklar hep yeniden yeniden başa çekiyor bizi.. ya kilomuz sabit kalır yahut artı oluruz.. metabolizmamız da kendince Racon sahibi .. :)

Ben de mesela haftaiçi dikkat eder haftasonu ölümüne yerdim. . Sonuç dediğim gibi olurdu..

saglikli beslenmeye devam et mutlaka eksi göreceksin ...

Çakıl alınmaca gücenmece yok. Son yazdığın menülerde öğünlerin sağlıklı olsa bile araya dondurmalar girmişti. Ya da başka bozacak şeyler. Yani sağlıklı beslenme olmadı bu hafta yaptığın bence. O yüzden sağlıklı beslenmenin sana yarayıp yaramadığına suan karar veremezsin. En az 1 hafta kaçamaksız beslen farkı göreceksin.

Rahatsız olduysan söyle böyle seyler yazmayayım. Ama bence bu başlığın iyi yönlerinden biri bu olmalı. Çat çat söylemek yanlışlarımızı birbirimize.

2 litre tarcinli su surekli cebimde .500 ml suya 1 tane tarcin attim su bittikce bosaltiyorum hergun tarcini degistiyorum.

Suyu 3 l'ye çikarmaya çalis..
Bir de içinde $eker olan gidalari tükettigin saatlere dikkat et. Insülin dengesi degisince de kilo veremiyoruz. Cins bi hormon $u insülin..

Ben rahatsiz olmam ben de elestiriyorum kendimi ama yeme kontrolunu kaybettigimde duramiyorum doktor da demisti ataklari durdurmaliyiz diye. Eskiden haftada 2 gundu simdilerde 1 gun e indi. O yedigim dondurmalar kontrol disi. Sanki elimden alacaklarmis gibi arka arkaya yiyorum. Gecen yil max yerine magnum yiyordum arka arkaya .doktor orda farketti. Bir insan 2. Magnumda tikanir yiyemez dedi. Ben 4 taneyi arka arka mola vermeden yiyordum. Dietteyken bile. Esim doktorun dedigine sartlandirma basariri biz dedi ama sonuc husran. Dietisyeni biraktigimda 82 kiloydum. 1 haftada 4.5 kilo vermistim o da rekor demisti sonra ki hafta 1 atak gecirdim 3 kilo aldim. Tum caba bosa gitti.

Canim ne kadar saglikli beslenirsen beslen ara ögünlerini kontrol altina almadikca veremiyorsun. Benim de kalori hesabina göre diyet yaparken yaptigim en büyük hatalardan biriydi bu. Bin kalorilik hakkim mi var nasilsa kalori hakkim dolmadi deyip baska bi seyden vazgecip bir halley, bir dondurma yiyordum ama vücut onu öyle algilamiyor iste..

yedigin besinlerin kandan hücrelere geçişini sağlayan insülin hormonunun salgılanmasına rağmen hücreler tarafından emilimin gerçekleşmediginde pankreas bezinin daha çok insülin salgılaması bir kisir döngü.
Pankreas bezi şekerlerin kanda kalarak hücrelere geçemediği sinyalin alınca daha fazla insülin hormonu salgıliyor.Fakat $eker kanda kalmaya devam ediyor. Sen böylelikle hem daha çabuk acikiyorsun hem de tatli krizinin önüne gecemiyorsun yedikce yiyesin geliyor. Bu kisir döngü o sekerin yakilmasini engelliyor ve löp löp yaglarin oluyor.

Bu yüzden bu tür ataklari dogru kuru meyvelerle bastirmalisin ve bol bol su icmelisin.

Yaktin beynimizi sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…