Lütfen please başka diller de varmı kardes :)))
Yaktin beynimizi sabah sabah
Suyumun tadi oyyşş mikemmel yeeaa
Afiyet olsun
İçinde ne var bonus?
Eki Görüntüle 1987467
Resim kucultmeyi abarttim mi ne fazla flu olmus sanirsam
Neyse sonucta pempe pembe romantik suyum varmi var.
Size gosterdim mi gosterdim.
Cok sukur ya rabbi
Canim ne kadar saglikli beslenirsen beslen ara ögünlerini kontrol altina almadikca veremiyorsun. Benim de kalori hesabina göre diyet yaparken yaptigim en büyük hatalardan biriydi bu. Bin kalorilik hakkim mi var nasilsa kalori hakkim dolmadi deyip baska bi seyden vazgecip bir halley, bir dondurma yiyordum ama vücut onu öyle algilamiyor iste..
yedigin besinlerin kandan hücrelere geçişini sağlayan insülin hormonunun salgılanmasına rağmen hücreler tarafından emilimin gerçekleşmediginde pankreas bezinin daha çok insülin salgılaması bir kisir döngü.
Pankreas bezi şekerlerin kanda kalarak hücrelere geçemediği sinyalin alınca daha fazla insülin hormonu salgıliyor.Fakat $eker kanda kalmaya devam ediyor. Sen böylelikle hem daha çabuk acikiyorsun hem de tatli krizinin önüne gecemiyorsun yedikce yiyesin geliyor. Bu kisir döngü o sekerin yakilmasini engelliyor ve löp löp yaglarin oluyor.
Bu yüzden bu tür ataklari dogru kuru meyvelerle bastirmalisin ve bol bol su icmelisin.
günaydınnnn
esim geldi dun gece cok şükür uzunca bir kahvaltidan sonra tabi onlara uzun benim yediklerim belli oglanlarla beraber onlari gonderdim yeni bi oturdum sukur
evdeee muhtesem bir pastavar tabi tadini bilmiyorum ama goruntu muhtesem onla savasiyorum suan yanindaki poaca kurabiyeleri ve muhtesem tahinliyi saymiyorum bile allahim anlatisim bile obez benim ben nasil bitirecem bu kilolari
cakil80 kuzum sekerli seyleri yavas yavas degil birden kesmelisin her kacamak bizi 3 gun geriye goturuyor ben 3 sene once30 kiloyu 1 senede verdim simdi 3 ayda nerdeyse 27 kilo oldu cok şükür bunda kacamak yapmamanin etkisi cok evdekilerden birer catal alsam bana tartida arti gostermez belki ama o kavamagi yaparsam bir catal iki catal bir dilim derken herseyi mahvetmis oluyoruz onca emek cop yani bence tabi yapabilirsen birden butun zararlilari cikar hayatindan 21 gun sonra unutmus olacaksin tecrubeyle sabit ha canim cekmiyormu tabiki helede yapinca ama hayir demeyi ogrendim 21 gun sonunda ve aklimda kalmiyor devamli
yapabilirsin sende canim bi 89 gorsen dahada hislanirsin gel bu hafta sıfir kacamak la kapat
1 tane limon 3 tane buyuk cilek 1 avuc taze nane yapragi var.
Surahi biraz buyuktu 1,5 litreden fazla sanirim.
tünaydınn canlarr sabah berii acak oturdumm gezz gezzz
İşyerinin tatlım ödeemeler ıvz zıvırları hallettim güneşi görmüşken de mehteran gibi 2 ileri 1 gerii iyii gezdimSabah sabah ne gezmesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?