Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnn
esim geldi dun gece cok şükür uzunca bir kahvaltidan sonra tabi onlara uzun benim yediklerim belli oglanlarla beraber onlari gonderdim yeni bi oturdum sukur
evdeee muhtesem bir pastavar tabi tadini bilmiyorum ama goruntu muhtesem onla savasiyorum suan yanindaki poaca kurabiyeleri ve muhtesem tahinliyi saymiyorum bile allahim anlatisim bile obez benim ben nasil bitirecem bu kilolari

cakil80 kuzum sekerli seyleri yavas yavas degil birden kesmelisin her kacamak bizi 3 gun geriye goturuyor ben 3 sene once30 kiloyu 1 senede verdim simdi 3 ayda nerdeyse 27 kilo oldu cok şükür bunda kacamak yapmamanin etkisi cok evdekilerden birer catal alsam bana tartida arti gostermez belki ama o kavamagi yaparsam bir catal iki catal bir dilim derken herseyi mahvetmis oluyoruz onca emek cop yani bence tabi yapabilirsen birden butun zararlilari cikar hayatindan 21 gun sonra unutmus olacaksin tecrubeyle sabit ha canim cekmiyormu tabiki helede yapinca ama hayir demeyi ogrendim 21 gun sonunda ve aklimda kalmiyor devamli
yapabilirsin sende canim bi 89 gorsen dahada hislanirsin gel bu hafta sıfir kacamak la kapat

Eki Görüntüle 1987467

Resim kucultmeyi abarttim mi ne fazla flu olmus sanirsam
Neyse sonucta pempe pembe romantik suyum varmi var.
Size gosterdim mi gosterdim.
Cok sukur ya rabbi

günaydın,emınım cok lezzetlidir güzel gözüküyor.afiyet olsun

günaydın,diyet yapa yapa hem iç hastalıkları uzmanı,hem diyetisyen hem psikolog oluyoruz..
diyetisyenlere şart getirilmeli bir seferde en az 30 kg vermiş olmalı diye.empati yapabilsinler..:)

yazını okuyunca işte ben dedım..bir çatalla başlayıp dilimle devam eden kaçamaklar sonra tabak tabak coşuyor..
en ıyısı hiç bulaşmamak agzına o tadı sunmamak..
benım genel kuralım çalıştıgım için haftaiçleri daha düzenli bir hayatım var oyuzden haftaiçi sıfır kaçamak..
haftasonu daha esnek..gelen giden misafir falan derken..
valla asosyal olmak lazım bu süreçte aslında,pasta börek işine girince illaki dayanamıyosun

ben spor işini hala oturtamadım..
eve 7 gibi gidiyorum,kız benı cok özlemiş oluyo yemek hazırlayıp ye falan derken 8 oluyo..
sonrada koşu bandına çıkamadım..gerçi 8 ile 8,5 arası yürüyebılerım ya kızımı babasına satıp.dur bu akşam kendimi şartlıyım 8de o koşu bandına çıkılacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…