Bonus tarık tufan okumadım hiç canım, yıllar önce sanırım üniversite zamanlarımdı, marmara fm de programına denk gelmiştim sadece. onun dışında bi malumatım yok kendisiyle ilgili :)))
Şahsi surahinmi :))
Yok hayriş henüz onları yiyemem. .
Baklagil 3 ay yok ..
Dietisyen taniyi koydu yardim almam getektigini soyledi. Onun icin ara verdi. Once psikolog sonra dietisyen dedi. Bir doktorla gorustum strese bagli yeme bozukluguna benziyor dedi. Ama devam edemedim cok pahali. Yeni bir doktor buldum ondan da hala randevu alamadim. Dietisyen hep not almis benim ataklarimi haftada 2 gorunce uyardi. Suan kontrollu gidiyorum haftada 1 e dustu gibi ama belli olmuyor. Bazen gunlerce kontrol edemiyorum. Canim istedigi icin degil yedigim neden yedigimi bilemiyorum ama duramiyorum. Baslangic oldugu icin 3 ay surermis tedavi ileri boyutu ciddi dedi. Suan sadece stres yonetmeyi ogrenmeliymisimcakil80 Doktora gidicem diyorsun ya, gittiğin doktorun bransı ne?
Yani psikoloğa gittin mi? Ya da yeme bozukluğu tanısı aldın mı?
Bizim oralarda gezenti derler bildinmiİşyerinin tatlım ödeemeler ıvz zıvırları hallettim güneşi görmüşken de mehteran gibi 2 ileri 1 gerii iyii gezdim
heh düş vakitleriydi program galiba :) 2007-2008 falan olmalı tam emin değilim. denk geldikçe dinledim, sürekli takip etmedim canım..Hadi yaaa dinlendin demek :)) Bende eski düş vakitlerini cok dinlerdim sesi cok etkilerdi.
Ahh ne gunlerdi ya
Onun şahsi şişesi var :)) günaydınnnnŞahsi surahinmi :))
Yok hayriş henüz onları yiyemem. .
Baklagil 3 ay yok ..
Hahhaa elekçii gibiyim bonuscanBizim oralarda gezenti derler bildinmi
Pro agırlıklı gidiyorsun güzelim suyunu da artır kg oranına göre susuz kalmaKızlar npynz ,,,
sabahki yediklerime gelince iki yumurta bir kase yoğurtDelyDoly canım bak ne yimisim
Dietisyen taniyi koydu yardim almam getektigini soyledi. Onun icin ara verdi. Once psikolog sonra dietisyen dedi. Bir doktorla gorustum strese bagli yeme bozukluguna benziyor dedi. Ama devam edemedim cok pahali. Yeni bir doktor buldum ondan da hala randevu alamadim. Dietisyen hep not almis benim ataklarimi haftada 2 gorunce uyardi. Suan kontrollu gidiyorum haftada 1 e dustu gibi ama belli olmuyor. Bazen gunlerce kontrol edemiyorum. Canim istedigi icin degil yedigim neden yedigimi bilemiyorum ama duramiyorum. Baslangic oldugu icin 3 ay surermis tedavi ileri boyutu ciddi dedi. Suan sadece stres yonetmeyi ogrenmeliymisim
Bu senin 4 günlük diyet vardı ya hani 2.5 kg vermiştinPro agırlıklı gidiyorsun güzelim suyunu da artır kg oranına göre susuz kalma
Bende yonetemiyorum stersimi çok ağır durumlarda gözümden yaş geliyor hüngür hüngür aglamasamda baya ağlamaklı oluyorum bunun çaresi varmiymisStres yönetimi icin otojenik egitimi önerebilirim.
Bu senin 4 günlük diyet vardı ya hani 2.5 kg vermiştinonu iki öğüne düşürüp karataya uyarladim akşamda yeşil salata ve fırında palamut balığı var su 3 litre spor bol yürüyüş yeşil çay 2 tane kiraz sapı 1 tane kahve 2 tane
O nasil birseyStres yönetimi icin otojenik egitimi önerebilirim.
Bu kadan yeter didimdi1 tene kiraz sapini nettin yidinmi
Ha bide seninle ugrasmak keyifli oluyo arada soylim dedim
Varmis soylenilen ama daha ogrenemedim. Derin nefes alma ile bu is olmuyor. Dun gece ruyamda vergi odemelerini unutuyordum acaip zarar dusun ruyada stres altindayimBende yonetemiyorum stersimi çok ağır durumlarda gözümden yaş geliyor hüngür hüngür aglamasamda baya ağlamaklı oluyorum bunun çaresi varmiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?