Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus tarık tufan okumadım hiç canım, yıllar önce sanırım üniversite zamanlarımdı, marmara fm de programına denk gelmiştim sadece. onun dışında bi malumatım yok kendisiyle ilgili :)))

Hadi yaaa dinlendin demek :)) Bende eski düş vakitlerini cok dinlerdim sesi cok etkilerdi.
Ahh ne gunlerdi ya

cakil80 Doktora gidicem diyorsun ya, gittiğin doktorun bransı ne?
Yani psikoloğa gittin mi? Ya da yeme bozukluğu tanısı aldın mı?
Dietisyen taniyi koydu yardim almam getektigini soyledi. Onun icin ara verdi. Once psikolog sonra dietisyen dedi. Bir doktorla gorustum strese bagli yeme bozukluguna benziyor dedi. Ama devam edemedim cok pahali. Yeni bir doktor buldum ondan da hala randevu alamadim. Dietisyen hep not almis benim ataklarimi haftada 2 gorunce uyardi. Suan kontrollu gidiyorum haftada 1 e dustu gibi ama belli olmuyor. Bazen gunlerce kontrol edemiyorum. Canim istedigi icin degil yedigim neden yedigimi bilemiyorum ama duramiyorum. Baslangic oldugu icin 3 ay surermis tedavi ileri boyutu ciddi dedi. Suan sadece stres yonetmeyi ogrenmeliymisim

Stres yönetimi icin otojenik egitimi önerebilirim.

Pro agırlıklı gidiyorsun güzelim suyunu da artır kg oranına göre susuz kalma
Bu senin 4 günlük diyet vardı ya hani 2.5 kg vermiştin onu iki öğüne düşürüp karataya uyarladim akşamda yeşil salata ve fırında palamut balığı var su 3 litre spor bol yürüyüş yeşil çay 2 tane kiraz sapı 1 tane kahve 2 tane

1 tene kiraz sapini nettin yidinmi
Ha bide seninle ugrasmak keyifli oluyo arada soylim dedim

Bende yonetemiyorum stersimi çok ağır durumlarda gözümden yaş geliyor hüngür hüngür aglamasamda baya ağlamaklı oluyorum bunun çaresi varmiymis
Varmis soylenilen ama daha ogrenemedim. Derin nefes alma ile bu is olmuyor. Dun gece ruyamda vergi odemelerini unutuyordum acaip zarar dusun ruyada stres altindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…