Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim bende ama morallerim sıfır şu kilom yüzünden salı günü diyetisyene gitmeyi düşünüyorum kızkardeşimin nişanı düğünü olcak sözlendi onun için hemen zayıflamam lazım

hemn diye şartladıkmı kendimizi hiç olmazz

çokda plan yapmamak lazımm
bugazdan kıssakk
az yesek sık yesek bu iş olacak amaaeyvahedigeldismile

hahahah
ne zeki karıyım nannn
domates fidesinin dibine bi bakın helee
minik pet şişeenin dibini deldim
damlama sistemi yapmıştım

aslında boğazdan kısıyorum sebze ağırlıklı besleniyorum arlarda meyve tüketiyorum 6 öünüm var ama nedense olmuyo yürüyüşümü gün aşırı yapıyorum 40 dk durakladım ya sinirim bozuluyo bu duruma diyetisyene gitsem ne diyecek yine benim yaptıklarımı söyleyecek

bence sen doktora gitt
kan tahlili ne baktır
hormonlarına troide felan
çok güzel yapıyosun diyeti bence
diyetisyninde yapacagı aynı şey
öglen et tavuk ye dicek akşam sebze
sporu başta vermiyolar bile
bide yogurt var her ögünde
gece yatmadan yarım saat öncede süt

4 ay oldu kan tahlili yaptıralı sonuçlar temiz çıktı metabolizmam mı yavaşladı
yada bu diyete alıştı daha önceden demişti eğer veremezsen diyetini değiştirecem diye sırf ondan
gitmeyi düşünüyorum

ohh iyi yapmışsın kıtır kıtır :) daha da kesmezse cacık yap iyce şişirir. gerçi canımız başkasını çekince hiç bişey kesmiyo bazen

resimler çok güzel içim açılıyo. bir evim yurdum olsun ben de hep isterim bi karış toprakta bile bişeyler yetiştirmeyiboshayallersmile

derin maşşallah kızına çok güzelsiniz:asigim:

citol,maşallah bebelere ..Kızın ne kadar hoş,güzel..Oğlunda çok yakışıklı ve çok fırlama duruyo..Kime selam çakmış öyle..Biz şişkolaramı..:roflol:

Allah korusun,esirgesin tüm çocukları..ıyi ve güzel insan olsunlar..:Saruboceq:

Derin'cim sende çok hoşsun ayrıca pekde havalı duruyosun hani..Bide boydan çekde o meşhur endamını görelim..:):)Birde hiç kilolu durmuyosun..Analı kızlı maşallah size..Öpüyorum miniği,koklayarak..:)

Benim tüm konsantrem gitti işte...Bundan korkuyordum iki haftadır çok düzenliydim..yürüyüşümü hafta sonu bile aksatmadım..Ama yok gram oynamıyo bu sabah tartıldım 100gr. çıldırdım..Oturdum bi güzel yedim..Şu an inanın midem bulanıyor..Çünkü istemeden zorlayarak yedim kendimi..

Geri zekalı metabolizmam haketti bunu,görür o gününü..
:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…