Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ISILDURU anliyorum bilgili birinden dinlemissin ama bu onun dogrulugunu gostermez. Nice bilgili insanlar var sonradan sapitiyorlar.
Misal barbaros sansal 4 kitabi okuduktan arastirdiktan sonra deist ve ateist olmus. Bilgiyi isimize geldigi gibi kullaninca sonucu kotu oluyor.

Araplar arapcaya hakimler tabi ama gercek ve dogru tektir.
Buyuk alimlerinde kendi yorumu olmustur tabi ama dogru olan bir noktada hep birlesmislerdir.
Bura yeri degil biliyorum sizin samimiyetinizden yaziyorum yanlis anlamayin beni olurmu?

Kadın ben şimdi bilgimi paylasmasam Allah'a ölünce hesap veremem diyordu bende aynı sebepten paylaştım araştırmakta sizlere kalsın ne diyim

Öncesi ve sonrası foto koysana ya çok merak ettim şuan yüzünü gizlemeye hadiii

4 ay değil 27 gün oldu.. 10 kilo gitti.. 31 mart olacaktı yanlış yazmışım.

hımm yenı ozaman amelıyatın anladım,sıvı dönemındemısın,püre falan yiyebiliyomsun?
bazen gaza gelıyorum ol amelıyatı kurtul diye,sonrada dıyorum amelıyat sonrasında az yıyeceksın o az yeme işini şimdi yap..90 kg işimi görür benım çünkü ilk etapta..
senın anlattıkların ve fazlasıyla yaşadım yaşıyorum,boyumunda uzun olmasıyla kilo birleşince inanılmaz kalıplı duruyorum.bu elbıse işi yüzünden inan katılmadıgım davetler,şubenın yılbaşı yemeklerı,organızasyonları ıvırlar zıvırlar neler neler var..
makyaj yapsam bıle bu bedene saçını makyajını yapsan neolacak diye kızıyorum.vazgeçiyorum.elim bile gitmiyo artk..
yanı bılmıyorum ne oalcak böyle..kumsaldan tane tane kum taşıyor gibi hisediyorum kendımı..umarım kovamı doldurabilriirm

Ablamn da bebegi 4 aylkken ameliyat oldu.o da tek cocukta kaldı doktorlar yasakladı.koltuk altndan olması cok iyi abln ack ameliyattı.sonradan çıktı bu koltuk altndan ameliyat.ameliyattn ziyade sonraki bakım cok cok önemli enfeksiyon kapmaması lazm.ablamn amelyatndan sonra biz eve misafir kabul etmedk hic.gelenler de ablamı sadece oda kapısından gördü.aynı odaya almadk.5.6 ay sonra geldi akrabalar falan.ins kolaylkla atlatr yengen.Rabbim olan cocuguna uzun ömür versin.o evlat insanı ayakta tutuyo iste.

lesliyi hep aykkabisiz yapiyordum ayagim agriyordu bugun ayakkabili yaptim busefer ayagimi cekemedim bence biraz daha beklemeliyim lesliye 15 dk sonra kapattim yapamadim

sakin ha sakin
sporu asla ayakkabisiz yapmayin amman
ben yaptimdi bi ara sonuc felaket ne kaa agrilar çektim
hatta alti dolgun spor ayakkabisi tercih edin
dr tavsiyesi

sakin ha sakin
sporu asla ayakkabisiz yapmayin amman
ben yaptimdi bi ara sonuc felaket ne kaa agrilar çektim
hatta alti dolgun spor ayakkabisi tercih edin
dr tavsiyesi
Aynı fikirdeyim yürüyüş arkadaşım bir abla vardı ikinci hamislikten önce altı coook kalın bir ayakkabı giyerdi bende ortopedik herhalde diye düşünüyordum bir gün sordum onada Dr önermiş bu ayakkabıyı hergun iki saat sabah akşam yürürdü diyetisyeni öyle demiş

lesliyi hep aykkabisiz yapiyordum ayagim agriyordu bugun ayakkabili yaptim busefer ayagimi cekemedim bence biraz daha beklemeliyim lesliye 15 dk sonra kapattim yapamadim

ayakkabısız ayaklar cok yoruluyo
bende bi kere koşu bandına ev botuyla çıkıp yürümüştüm yarım saat ayagım kasım kasım kasıldı o akşam..
akşam bidaha denersin olmazsa

Ben de ilk bankaya basladigimda 52 kiloydum. Insan kaynaklari 5 yil sonra beni taniyamadi 70 kilo olmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…