Ben 46 kilo aldim 10 yilda hayatimin hatasi oldu
Lolaxx masallah ne istikrarli gidiyorsun bu güç nerden böyle
Tabiki senden ikimize de hirs yaptirdin bence hadi lolaxx gecelim onu
neeeeeeée nasil yani kim orasineresiHalimden bıktım baharnaz illallah dedim. Yapmak isteyip yapamadığım çok şey var. Başlangıçta bunlarla motive oldum. Şimdi de aynaya,tartıya bakınca, insanların tepkilerini duyunca motive oluyorum. Bir de 4 ay oldu Allah a şükür beslenme düzenime alıştım.
Ben dayanamadım tartıya çıktım çoooook mutluyum yarın büyük kapışma var
ben bu kıloyla koşu bandında sorun yaşıycam sanki en azından kılomu düzleyip başlıycam spora..bikaç hafta sporsun başlıyım ödemimi falan atıyım..
tartıda 120 gördüğüm gün spora başlamaya karar verdim
Koşu bandın kaç kg kadar kaldırıyor benimki 110ben bu kıloyla koşu bandında sorun yaşıycam sanki en azından kılomu düzleyip başlıycam spora..bikaç hafta sporsun başlıyım ödemimi falan atıyım..
tartıda 120 gördüğüm gün spora başlamaya karar verdim
Doktora gittim ignemi yedim geldim.
10 igneyle beni gonderdi. Ataşımda var biraz bazen donuyorum
Elif 5-6 aylikken boyle bi olmustum allahim sen beterinden koru.
Bende küçük kızım 5-6 aylıkken olmuştum zangir zangir tittemistim kendime hakim olamamıştım çok geçmiş olsunDoktora gittim ignemi yedim geldim.
10 igneyle beni gonderdi. Ataşımda var biraz bazen donuyorum
Elif 5-6 aylikken boyle bi olmustum allahim sen beterinden koru.
İğnelik olmuşsun demek. Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
Bonus can senin adın ne kuzum herkesi tanımaya başladım seni bir tek isim olarak bilmiyorum sanki acaba biliyormuyum ya isim hafizamda çok zayıf ondan sebep
Habersizce arkadaşım geldi çok benzer yönlerimiz var onunla, aynı yaştayiź ilk çocuğumuz kız aynı yastalar; ) ikinciler oğlan aynı yastalar :) bazen muziplik yapıp guleriz bu duruma. Neyse kek yaptık ben sadece 2 nohut tanesi kadar aldım 1 bardakta açık çay içtim. Çok tuhafima gitti tadi.. hakikaten tüketmeyince tadını unutup istemiyorsun.
Nerden kaptim bilmiyorum.
Senin bebek napiyo (mide) :))
Kizcem o zaman özelden yazsaydın yaAdim tugba isilcigim ama buralarda bonus derler :)) gercek adimizi kullanmayalim mumkun oldukca.
Biz cok samimi icten yazisiyoruz unutuyoruz bazen buranin cok buyuk bir site oldugunu.
Uye olmadanda bir doluda takipci var.
Bende gazli bisey icince oyle oluyorum.
1 ay bisey yemeden durmak ne kadar imkansiz gibiydi dimi yena :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?